Rek. Ca-pris

1 100,00 kr

(VAT)
6

3.3 baserat på 6 kundrecensioner

0
3
2
1
0
Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Det sa bara klick

DSC-W810 2016-05-20 av notalp42

Den är enkel och avancerad på samma gång. Den är rolig och ändå inte för enkel. Den kräver att sin användare är duktig, fast det finns också super enkelt läge. Den är BRA!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

1

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Bra funktioner for priset

DSC-W810 2015-06-30 av vivivi

Jag köpte den för 1 månad siden. Kameran är kompakt. Mycket bra är formatet för minneskortet - standard slot, så jag kan ladda ner mina foton direkt på min dator. Jag tycker också om att batteriet kan vara laddad direkt i kameran och jag behöver inte en separat enhet. Det är mycket viktig när man reser!

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Mellan

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

6 Kundrecensioner

0

Bra o dålig

DSC-W810 2017-06-03 av Beas

Bra bilder men dåligt att de inte går o överföra t m

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Mellan

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Det sa bara klick

DSC-W810 2016-05-20 av notalp42

Den är enkel och avancerad på samma gång. Den är rolig och ändå inte för enkel. Den kräver att sin användare är duktig, fast det finns också super enkelt läge. Den är BRA!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Enkla funktoner

DSC-W810 2016-04-11 av Brunte

Billig bra lättanvänd smidig lätt att ta med i fickan

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

En bra kamera

DSC-W810 2015-09-12 av Enra

Har nu haft den i tre månader. Enkel att använd och tar bra bilder.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra funktioner for priset

DSC-W810 2015-06-30 av vivivi

Jag köpte den för 1 månad siden. Kameran är kompakt. Mycket bra är formatet för minneskortet - standard slot, så jag kan ladda ner mina foton direkt på min dator. Jag tycker också om att batteriet kan vara laddad direkt i kameran och jag behöver inte en separat enhet. Det är mycket viktig när man reser!

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Mellan

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

Smidig och lätt

DSC-W810 2015-06-16 av Plex12

Har kameran som extrakamera, använder annars mest digital systemkamera. Den lilla Synyn tar helt okey bilder, men kunde varit mer ljuskänslig. Dock - en bra extrakamera att ha i fickan.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

1