Rek. Ca-pris

14 000,00 kr

(VAT)
427

4.5 baserat på 427 kundrecensioner

265
121
22
11
8
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

Positiv recension som var till mest hjälp
0

A premium compact camera.

DSC-RX100M7 2019-12-17 av Birdofprey (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Probably the best compact camera on the market today albeit at a premium price.As a fan of the RX100 series having owned mk1 and mk4 and now the 7,it amazes me how Sony manages to improve and add features at each iteration to keep us RX100 fans interested.I fine now I use my DSLR cameras less and less as the RX performs as well and I can have it with me all the time.The reason I upgraded to the 7 on this occasion was the increased focal length and excellent tracking and eye detection this model has which makes such a versatile camera.I'm not finding the lack of built-in ND filter on this model to be to much of a problem as I am learning to adjust camera settings to get round this.As seasoned photographers as myself say ''the best camera to have is the one you have with you'' and because the RX100 is so convenient in its compact size no excuse not have it with you at all times.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

6

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Deluso dalle immagini di questa fotocamera

DSC-RX100M7 2019-12-22 av Za_Ma (Italien) Godkända kund Godkänd

Premetto che ho comprato la mark VII e poi, negativamente colpito dalla qualità dell’immagine per una fotocamera che costa attorno ai 1200 euro, ho provato una VI e una V per farmi una idea delle differenze. Hanno tutte dimensioni davvero contenute. La Mark VII è tutto sommato discreta sul lato video, e finalmente è presente l'ingresso mini jack per il microfono esterno, assente nelle precedenti versioni. Molto meno emozionante sul versante fotografico, dove a mio avviso non ci sono grosse novità rispetto alla mark VI. L'ottica è la stessa, ma per logica ci si sarebbe aspettati un miglioramento. Monta uno zoom 9 - 72 (equivalente a un 24-200 full frame), f 2.8 - 4.5. In situazioni di poca luminosità costringe spesso ad aumentare gli iso e di conseguenza il disturbo dell'immagine, non di poco conto. Un problema che rilevo anche sui modelli più blasonati come la serie alpha. Sotto questo aspetto la versione V è meno problematica della VII per via dell’ottica più luminosa, anche se limitata nello zoom. La macchina è piccola, leggera e facilmente trasportabile, ma scomoda da maneggiare. La scocca del tutto liscia, senza impugnatura, rende essenziale l’acquisto di un cage sagomato (altri soldi) che vi servirà anche da protezione e tornerà utile per montare un microfono o un piccolo led qualora vi serva per il video, visto che la macchina non ha slitte. Af molto buono, con invidiabile capacità di riconoscere e seguire il soggetto. Nulla da dire. Ma davvero così fondamentale? La risposta è si, se la utilizzate per il video. La ghiera frontale può essere impostata anche come regolazione fuochi (io la uso per gestire i diaframmi) ma non è assolutamente paragonambile a quella di una telecamera, stiamo pur sempre parlando di una compattina. Funziona discretamente ma per avere un buon grado di precisione con soggetti in movimento il tracking è essenziale. Anche in fotografia, nelle stesse condizioni, è una funzione decisamente utile. Rilevo però che l’AF della versione VI, provata recentemente per testare le differenze, non è male. I punti di fuoco sono minori ma già più che sufficienti. L'upgrade non giustifica il prezzo elevato, a mio avviso. Scienza colore... molto Sony. Ho sempre usato questa marca sul lato video, apprezzandone la qualità sotto molti aspetti, ma trovando poco elastica la sua scienza colore. La Rx100 VII non fa eccezione. In video e in foto rilevo dominanti fastidiose che costringono a intervenire con i programmi di photo editing (aldilà delle normali regolazioni di luminosità e contrasto). La batteria è limitata nella durata, ma ciò dipende anche dall'utilizzo che se ne fa e le dimensioni della fotocamera non permettono di avere molto di più. Da questo punto di vista è inutile lamentarsi. Meglio avere chiaro da subito che se volete girare molto o scattare tanto vi serviranno più batterie (altri soldi). Su un accessorio così importante consiglio di non affidarsi alle compatibili; costano molto di meno ma le prestazioni in genere crollano velocemente. Forse mi aspettavo un po’ troppo venendo da fotocamere con fascia di prezzo più alta, ma in alcuni casi le foto di questa macchina mi ricordano quelle di un cellulare (per esempio nei contorni dei soggetti scattati in situazioni di poca luce, sopratutto usando il grandangolo, in campi larghi) e fatico a giustificarne l’alto prezzo . La consiglierei solo se la portabilità e certi automatismi come l’AF sono tutto ciò che si desidera. Altrimenti con gli stessi soldi o poco più si possono acquistare fotocamere ben più professionali, di altre marche come della stessa Sony. Prima di comprare una compattina, capite bene se scattate per guardarvi le sul computer o per stampare qualche ingrandimento. In quest'ultimo caso vale il ragionamento di cui sopra.

Bildkvalitet

Mellan

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Mellan

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

11

0

427 Kundrecensioner

0

Posso lasciare a casa la sorella maggiore Alpha.

DSC-RX100M7 2022-11-17 av luke973 (Italien)

La perfetta fotocamera da viaggio e non, con le funzioni e le prestazioni della sorella maggiore Alpha nello spazio di un pacchetto di sigarette. Nessuna scusa per non averla sempre con sé.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Una grandissima piccola macchina fotografica

DSC-RX100M7 2022-11-09 av Fbalzo (Italien)

Utilizzavo già la precedente RX100 III ed ero molto soddisfatto, ma con versione VII ha superato tutte le mie aspettative. Non si tratta di un semplice restiling, ma di un incremento delle prestazione veramente notevole. In particolare lo Zoom portato a 200mm, Il mirino e l'autofocus. Con una macchina così compatta si ottengono delle foto che possono rivaleggiare con qualunque altra fotocamera anche molto blasonata.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

SUPER MISE AU POINT

DSC-RX100M7 2022-10-30 av Magphotogali (Frankrike)

Je suis contente de mon SONY qui est très polyvalent, j'apprécie beaucoup de voir mes réglages directement sur l'écran avant de faire la photo, un plus par rapport au reflex. Par contre le viseur est petit donc moins agréable que sur un réflex. Les caches plastiques des prises sur le côté sont fragiles et celui de la charge s'est cassé au bout d'un mois. Pour le prix l'appareil devrait être tropicalisé.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-11-10

Bonjour Magphotogali,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien : https://bit.ly/3ye5GgV (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Soukaina@Sony support FR

0

Great quality compact camera

DSC-RX100M7 2022-10-26 av Spoff (Storbritannien)

Amazing camera I love the view finder (main reason I choose the camera) 4k video is great I use the Sony touch sd card Most pics come out great from the box where some dark lighted pics have taken adjustments in the settings which is a little fiddly tbh, But with time to get use to this little beast, it will be my best friend I’m sure

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

1

0

good but could be better

DSC-RX100M7 2022-10-26 av PppSsss (Storbritannien)

great camera but a couple of niggles - fantastic focus

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

Svar från Sony Support Team
2022-10-28

Hi,
Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Sony DSC-RX100M7 and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL
Elshahat @Sony Support UK

0

Bästa kompaktkameran!

DSC-RX100M7 2022-10-20 av Söndagsfotografen (Sverige)

Det är min andra RX III. Fantastisk ljusstark optik. Större processor. Smidig. Manuella inställningar. Om man är fotografiintresserad ska man ha en i fickan. Om inte. Fortsätt med mobilen

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Très performant

DSC-RX100M7 2022-10-18 av Austecapau m (Frankrike)

Très bon appareil performant en photos comme en vidéos petit bémol sur la prise en main

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Très bon compromis compacité et performances

DSC-RX100M7 2022-10-17 av TOURNIÉ 49 (Frankrike)

Étant de ha possesseur d’hybrides plein forma Sony Alpha 7 iii , j’ai trouvé l’appareil idéal avec le RX100 pour l’emporter partout en randonné notamment.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Camera

DSC-RX100M7 2022-10-13 av TesBi (Storbritannien)

Still getting used to it...many options in set up some not as easy as described in manual.

Bildkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-10-17

Hi,

Thank you for your review and we're sorry to hear that you're facing difficulties setting up your camera.

We'd like to highlight that you can always use the Help Guide available here: https://bit.ly/3TqYsOD.

If you still need any further assistance, feel free contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Mennah @Sony Support UK

0

Handige kamera als je regelmatig onderweg bent

DSC-RX100M7 2022-10-11 av New Image (Nederländerna)

Kwalitatief goede kamera en handig als je regelmatig onderweg bent

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Compatto, ottimo e completo

DSC-RX100M7 2022-10-09 av gianca22 (Italien)

Comprato 2 settimane fa e sono sodisfatto. Facilmente trasportabile, eccellente in varie condizioni

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sehr gut und schnell

DSC-RX100M7 2022-10-06 av Thomas Patzelt (Tyskland)

Teste derzeit alle mögliche und unmögliche Situationen, Filme, Bilder aus dem Fahrenden Auto etc. alles perfekt

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Dålig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Must assoluto

DSC-RX100M7 2022-10-06 av Ikkorra (Italien)

Ho (finalmente) comprato questa meraviglia dopo qualche avere rimandato x un po’ di tempo, soprattutto a causa dei miei frequenti viaggi. Dire che sono entusiasta è dire poco…è addirittura al di sopra delle aspettative. Assolutamente da consigliare!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Beaucoup de potentiel, un peu délicat à maitriser

DSC-RX100M7 2022-10-05 av Berni70 (Frankrike)

Je disposais avant d'un RX100M3.J'ai celui-ci depuis moins d'un mois. Pour l'instant je rencontre encore quelques difficultés pour maitriser les fonctions les plus pointues. Une maitrise complète doit apporter beaucoup de possibilités de création.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-10-10

Bonjour Berni,

Votre commentaire a retenu toute notre attention.
Nous allons transmettre votre observation au département concerné.
De plus , nous vous invitons à consulter la page suivante afin de savoir plus d'information : https://bit.ly/3yvU3lA.

Soukaina@SonySupport FR

0

Très très bien

DSC-RX100M7 2022-10-02 av Cheisfree (Frankrike)

J’ai eu un M1 puis un M4 qui m’a lâché. Je voulais le M7 mais il a été en rupture longtemps. Donc j’ai essayé d’autres alternatives, chez d’autres marques, et à chaque fois déçu et retourné l’article. J’ai alors acheté l’xperia 1 iv. Là aussi (très) déçu. Je reviens d’un voyage où j’avais l’xperia et le rx100 M7 : j’ai très vite abandonné l’xperia, à l’ergonomie alambiquée pour un résultat très en dessous. Le rx100 M7 coche vraiment beaucoup de cases et de façon grandiose. Pour la qualité, on est plus proche de mon alpha 1 que de mon xperia 1 iv. Mais avec une praticité décuplée.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Kompetent reskamrat

DSC-RX100M7 2022-09-30 av Lgedl (Sverige)

En utmärkt kamera i fickformat. Bra zoomomfång och utmärkt skärpa. Med handgrepp är den lätt och snabb att hantera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

massima portabilità e grande qualità fotografica!

DSC-RX100M7 2022-09-23 av francoroller (Italien)

Avevo già il modello M4 di questo gioiellino della sony, ed appena ho visto in Amazon il modello più recente (M7) l’ho subito acquistata grazie al pagamento rateale consentito da Amazon stessa, atteso il costo elevato. Ebbene questo nuovo aggiornamento vale certamente il costo; intanto appena si accende la fotocamera è subito pronta, ha una messa a fuoco rapidissima e continua (se impostata segue il soggetto), impressionanti scatti a raffica, super zoom da 24 a 200 mm., che consente foto panoramiche e primissimi piani. Tralascio le innumerevoli impostazioni manuali. L’ho subito utilizzata sperimentandone i notevoli miglioramenti e, soprattutto, l’ottima risoluzione fotografica delle riprese, grazie al sensore da 1”; allego alcune foto con diverse focali per documentarne la qualità fotografica. In conclusione questa fotocamera, che porto sempre con me (agganciata alla cintura), mi sta dando grandi soddisfazioni. Ne consiglio l’acquisto senza riserve!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great camera but one button badly placed

DSC-RX100M7 2022-09-19 av Dronernator (Storbritannien)

Bought the M7 a few weeks ago, great camera, amazing photos but a silly design issue. The movie button is right next to the thumb rest and, from experience, very easily pressed by accident. Missed a few photos because while carrying the camera, I've caught the button. Checking the manual there's an option to diable the button unless in movie mode, that's now set. Could I have read the manual first? The last page of the pdf is page 634.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-09-22

Hi Dronernator,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

As you said there's a way to disable the movie button, also you don't need to use the printed manual, you can use the online help guide as it's really comprehensive and thorough, and you can use the search bar in it to learn more about the camera settings, and features: https://bit.ly/3dzuRDi.
Rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Bel appareil, pourrait être parfait si...

DSC-RX100M7 2022-09-14 av Dompat (Frankrike)

J'ai acheté cet appareil et je le découvre avec intérêt. Ses possibilités sont importantes et assez bluffantes pour un si (peut-être un peu trop) petit appareil. Beaucoup de possibilités et pas encore toutes explorées mais ça se présente bien our un concentré de technologie dans un boitier compact. Par contre, je trouve que la navigation dans les menus est un peu lourde et pas très intuitive, c'est vraiment dommage que l'appareil ne soit pas doté d'un écran tactile pour accéder à toutes les options et réglages ce qui rendrait toute la navigation plus instinctive et intuitive (comme le Canon G1X par exemple ou l'EOS 6D).

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Handlich perfekt

DSC-RX100M7 2022-09-09 av Fritzus (Tyskland)

Vor 3 Wochen gekauft. War perfekt für eine Städtetag!

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottima

DSC-RX100M7 2022-08-30 av Giallo23 (Italien)

Perfetta nella sua compattezza, avrei aggiunto l entrata per le cuffie per poter monitorare l audio e qualche accessorio minimale rimovibile per poter attaccare un hot/cold shoe, ma mantenere comunque le misure al minimo. Peccato che non è in 10 bit 422, le potenzialità di s-log2/3 non possono essere sfruttate a pieno. Per il resto ottima, professionale, batterie leggere e di buona durata, tascabile

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2022-09-01

Ciao Giallo23, grazie per il tuo feedback!
Siamo lieti che la nostra fotocamera ti sia piaciuta e ti confermiamo di aver inoltrato i tuoi commenti a chi di competenza per futuri miglioramenti.
Marwan @SonyIT

0

Het EI van Columbus.

DSC-RX100M7 2022-08-29 av RGSt (Nederländerna)

De Sony RX100 M7 stond al vanaf de datum dat uitkwam op mijn Buketlist. En het ziet er uit een compact camera Maar wat er uit komt vergelijkbaar, met A7/A9 camera's dus Perfect.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Quality small camera.

DSC-RX100M7 2022-08-26 av ChrisIrv (Storbritannien)

I bought this recently. It is an excellent camera with a real quality feel. The resolution is excellent and colours are very true to what you see.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Fast die eierlegende Wollmilchsau.

DSC-RX100M7 2022-08-11 av shona39 (Tyskland)

Wermutstropfen ist der Versuch ein Update auf die Firmware zu erhalten bzw. zu installieren.

Prestanda

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Lovely and Compact

DSC-RX100M7 2022-08-06 av Greige (Storbritannien)

Great camera with features of a DSLR that can fit in your pocket. Fantastic zoom and autofocus.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

einiges zu bemängeln

DSC-RX100M7 2022-08-01 av shona39 (Tyskland)

Als Reisekamera neben der Canon EOS R5 vielleicht in Zukunft öfters einsetzbar.

Prestanda

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-08-04

Hi shona39,

vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es intern weiter, damit es berücksichtigt wird. Da wir mehr Informationen
über das Problem benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Hadir @Sony Support DE

0

geweldige camera

DSC-RX100M7 2022-07-30 av Tjip (Nederländerna)

vorige week tijdens mijn verjaardag prachtige haarscherpe foto's. dit weekend landschap foto's gemaakt, perfect. de 200 mm is ruim voldoende

Prestanda

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Leuke camera met goede resultaten

DSC-RX100M7 2022-07-28 av Mirror Image (Nederländerna)

Ik zocht een binnenzak camera naast mijn zwaardere pro camera's en heb die bij Cameraland Alkmaar gevonden in de RX100M7 voor € 1099. Goede techniek in een superkleine camera met pop up zoeker en voldoende vermogen van groothoek tot tele. Het Sony menu is voor mij even wennen. Je merkt wel dat de camera is uitgerust met een kleine sensor van 1" in vergelijking met de full frame en midden formaat die ik gewend ben. Je hebt wat meer last van ruis.

Prestanda

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolle Edelkompakte

DSC-RX100M7 2022-07-24 av artist piet (Tyskland)

Blende von 1.8 wie bei den Vorgängern und ein intregierter ND Filter wären schön gewesen. An das Menü hab ich mich durch meine anderen Sony`s gewöhnt - könnte man aber verbessern

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Très bel appareil, à quelques détails près

DSC-RX100M7 2022-07-23 av minigana (Frankrike)

Techniquement au top, le point qui m'a choqué dès la première utilisation est l'écran qui n'est pas tactile constamment. Il aurait été fort utile qu'il le soit pour pouvoir naviguer dans tous les menus à rallonge fort complexes.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-07-27

Bonjour Minigana,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés pour toute gêne occasionnée.
Concernant l'écran tactile, nous vous invitons à :
• Retirer la batterie, attendez environ une minute, réinsérez-la, puis mettez le produit sous tension.
• Ensuite, régler l'écran tactile comme suit : https://bit.ly/3viq3I2
Si le souci subsiste, le mieux est de nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR


0

Zeer handzaam

DSC-RX100M7 2022-07-18 av Ineke1950 (Nederländerna)

Heb het nieuwe toestel nu een paar maandjes en ben er erg tevreden mee. Hoewel ik nog wel zoekende ben naar bepaalde instellingen maakt het toestel prachtige foto's en omdat ik graag macro doe is ook op deze camera een aanpassing mogelijk zodat ik mijn voorzet macrolens kan gebruiken.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

PICCOLA E ...... POTENTE

DSC-RX100M7 2022-07-18 av CAMPAOLO (Italien)

TASCABILE DA PORTARE SEMPRE CON SE. MOLTEPLICI FUNZIONI DA SPERIMENTARE OLTRE ALLE NORMALI STANDARD. RISOLVE IL 90% DELLE SITUAZIONI FOTO E VIDEO. SODDISFATTO . SERVE UNA BATTERIA DI SCORTA.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fantastic piece of kit

DSC-RX100M7 2022-07-17 av JJJ 1 (Storbritannien)

Bought this camera to replace DSLR only had it for two weeks does every thing I want and more

Prestanda

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Super appareil polyvalent

DSC-RX100M7 2022-07-14 av Dany1369 (Frankrike)

Super appareil polyvalent avec de très bonnes qualités . il a tout d'un grand avec le format d'un petit . Belles qualité autant en photos qu'en vidéo . Dommage panne au bout de deux ans sur le ZOOM est la NAPPE un peu fragile pour un appareil a ce prix

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Bought for hiking

DSC-RX100M7 2022-07-12 av HelBreWalks (Storbritannien)

I am already a Sony a7iii convert however I wanted something a little more lightweight for hiking without having to sacrifice too much on quality. It's taking me a little longer than I expected to adjust to the size and I'm almost afraid it will slip through my fingers, however it handles well and I'm confident it will meet my needs when I get back on the hills. I look forward to sharing my views with this beauty!!

Prestanda

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony Support Team
2022-07-15

Hi,
Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Sony DSC-RX100M7 and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.
Rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Elshahat @Sony Support UK

0

Super Reisekamera

DSC-RX100M7 2022-07-07 av hirschhausen (Tyskland)

kein bock zum schreiben,ihr bekommt sicher keine email ad von mir

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Un vrai compact professionnel

DSC-RX100M7 2022-06-14 av ungpor1 (Frankrike)

Je suis extrêmement satisfait de mon achat du Sony RX 100 M7, AF très réactif, et très discret pour des reportages professionnels et j’apprécie énormément les effets spéciaux intégrés. Merci à SONY

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony DSC RX-100M7

DSC-RX100M7 2022-05-11 av GFAV (Nederländerna)

Ben zeer tevreden met deze camera. Het is al de derde in deze serie.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Excellent avec un super zoom

DSC-RX100M7 2022-04-16 av Joporto (Frankrike)

J’acheté ce produit pour sa qualité de prise de photo et son excellent zoom Beaucoup de possibilités avec les différents réglages

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

van canon naar sony

DSC-RX100M7 2022-03-28 av hendrik vlaanderen (Nederländerna)

compacter en veel meer mogelijkheden - handleiding van meer dan 600 blz , dus voor de betere amateur uitgebreide eigen werk, voor de gelegenheidskiekjes zeer goed met standaard instelling !

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-03-30

Dag Hendrik Vlaanderen,

Bedankt voor je beoordeling.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je DSC-rRX100M7)

Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Ahmed @Sony Support NL

0

Great little camera

DSC-RX100M7 2022-03-22 av Mster60 (Storbritannien)

I bought this a few weeks ago. I’ve had this range before and decided to go up a grade to the Nikon Z range, after a year l swapped back to the compact Sony. I’m so glad I did, it’s light weight, it has the same lens as my Nikon but for me the fact that I can put this smart camera in my handbag is a winner, also it does everything l need and a lot more. I’ll so glad l return to the new version of my old favourite, that will teach me never to change again.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Super Kamera

DSC-RX100M7 2022-03-21 av MoKi18 (Tyskland)

Seit 3 Monaten im Gebrauch, tolle Auflösung, super Qualität. Als Reisekamera perfekt geeignet und passt in jede Tasche.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Piccola ma complessa

DSC-RX100M7 2022-03-19 av Mik62 (Italien)

Il top di gamma tra le piccole fotocamere anche se non è poi così minuscola e leggera, possiede moltissime funzioni tipiche di fotocamere di formato maggiore, diverse delle quali però fruibili a pieno solo da un utente evoluto

Bildkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

GEOFF'S REVIEW

DSC-RX100M7 2022-03-12 av Chelsea Pensioner (Storbritannien)

I wanted a compact camera to use for ad hoc photographs on a daily basis. I don't always carry my mobile phone with me. The RX100 VII suited my purposes.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Petit, compact et très performant

DSC-RX100M7 2022-03-09 av So5772 (Frankrike)

C'est mon 3ème RX 100. Ses performances m'enthousiasment par sa petite taille alliée à ses capacités.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

super Objektiv

DSC-RX100M7 2022-03-05 av Ma 20 (Tyskland)

die kompakte Kamera hat ein super Teleobjektiv und begeistert mich immer wieder auf meinen Reisen

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Klein und kompakt

DSC-RX100M7 2022-03-02 av Wale Wale (Tyskland)

Vor wenigen Tagen gekauft und bin von den vielen Möglichkeiten begeistert

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Als NIKON Fan und jetzt die erste Sony im Stall

DSC-RX100M7 2022-02-22 av André Mock (Tyskland)

Eigentlich bin ich schon seit Jahrzehnten treuer und begeisterter NIKON Kunde. Ich wollte mir eine Westentaschen Kamera zulegen, weil ich für meine BLOG Beiträge nicht immer mit der Dicken SLR Ausrüstung unterwegs sein wollte. Wegen der guten Testergebnisse und der sehr guten technische Ausstattung, zu einem angemessenen Preis fiel meine Wahl auf die Sony RX100 VII. Was nicht so gut ist, ist der Schnürsenkel als Handschlaufe und der fehlende Griff, welchen man noch nachträglich kaufen muss. Ausgiebig testen werde ich die Kamera im nächsten Urlaub, momentan ist alles grau in grau und nass.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Eine für alle.

DSC-RX100M7 2022-02-07 av klari01 (Tyskland)

Ob Amateur oder Profi, diese Kamera ist für jeden geeignet. Wer automatisch, ohne Kenntnisse knipsen möchte oder sich schon gut auskennt und möglichst nichts dem Zufall überlassen will, also manuell alles einstellen will - jeder findet das bei dieser Kamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Eierlegende Wollmilchsau

DSC-RX100M7 2022-02-06 av Horst 56 (Tyskland)

Genialer AF, hochpreisig, dafür aber die weltweit wohl beste Kompaktkamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Terrific little camera

DSC-RX100M7 2022-02-04 av Lark sailor (Storbritannien)

I bought this in December and have been very pleased with it. The picture quality is superb and it can be carried in my pocket rather than being loaded down with a bagful of kit

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Beste Ausstattung

DSC-RX100M7 2022-02-01 av socke 14 (Tyskland)

Optimaler Kompromiss - Qualität, Ausstattung und Größe

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

un piccolo genio!

DSC-RX100M7 2022-01-29 av dipieffe (Italien)

Ho comprato questa piccola fotocamera per avere sempre con me una macchina tascabile e pronta all'uso, facilmente trasportabile quando vado in giro in moto. L'attrezzatura fotografica che uso normalmente risulta spesso impegnativa da trasportare per cui ho cercato qualcosa che garantisse prestazioni ottimali senza gli ingombri di una reflex. Le mie aspettative non sono state affatto deluse e sebbene non abbia ancora avuto modo di metterla sotto torchio, mi è sembrata un'ottima scelta. La qualità costruttiva è eccellente e la qualità delle immagini mi sembra adeguate, la messa a fuoco è rapida ed efficace e soprattutto non soffre dei lag di risposta tipici delle compatte (tranne in accensione e spegnimento). Qualche piccola sbavatura derivante dall'ottica che restituisce una minima aberrazione cromatica in condizioni estreme ed un po' di rumore di troppo nelle foto con alte sensibilità. Nel complesso un'ottima macchina.

Bildkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

ottime foto e in particolare video.

DSC-RX100M7 2022-01-27 av pianpier (Italien)

Sono, almeno per ora, molto soddisfatto del prodotto.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Toller qualitativ hochwertiger Reisebegleiter

DSC-RX100M7 2022-01-25 av Detlev Günther (Tyskland)

Kamera mit den unendlichen Möglichkeiten der Einstellung wie eine Systemkamera

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sehr kompakt...

DSC-RX100M7 2022-01-25 av Werner Günther (Tyskland)

...und damit habe ich sie fast immer in der Jackentasche, wenn ich vor dir Tür gehe. Der vergrößerte Brennweitenbereich gegenüber den Vorgängern hat meine Kaufentscheidung wesentlich beeinflusst. Die als Zubehör erhältliche Griffverbreiterung sollte man unbedingt mit erwerben, die Kamera liegt damit viel sicherer in der Hand. Zur Bildqualität kann ich noch nicht viel sagen, aber ich bin auch in dieser Beziehung zuversichtlich.

Bildkvalitet

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great travel camera

DSC-RX100M7 2022-01-24 av Jadecraig58 (Storbritannien)

It is early days: initial impressions are really good. I've upgraded from the Mark111 and really like the extended lens range. The quality of the images are good with a fast autofocus. I'm still wading through the instructions - this is not very user friendly not intuitive. As others have commented, the casing is 'slippy' so care needed at all times. Looking forward to more trips with this camera.

Bildkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

Svar från Sony Support Team
2022-01-28

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your DSC-RX100M7 and hope you continue to enjoy it for years to come.
You can have a look on the compatible cases, straps and belts with the DSC- RX100M7 in this link, to have more control over the camera: https://bit.ly/3rWcHin.
Also, we recommend using our online help guide as it's really comprehensive, and thorough, and you can always use the search bar to learn more about the camera settings and features, and how to set and adjust it: https://bit.ly/3zWuTdT.
But, rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Omnia @ Sony UK

0

Goede kwaliteit lens

DSC-RX100M7 2022-01-21 av avveen (Nederländerna)

Deze camera heeft talrijke mogelijkheden en is heel compact

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony RX100 M7

DSC-RX100M7 2022-01-21 av Addicktedtored (Storbritannien)

I have now owned this for a year and love it. I take it everywhere even though I have an I-Phone 13

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Excellent Pocket Camera with Advanced Features

DSC-RX100M7 2022-01-20 av coulan_mk (Storbritannien)

Bought this camera during the Black Friday sale, plus a £100 cashback from Sony. This brought the price down to a competitive level. The camera has not disappointed me: very good focus and picture quality. I took it to a concert and got some excellent shots of the performers on stage from 100m.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Kleiner und guter Technikzwerg!

DSC-RX100M7 2022-01-18 av Corbon (Tyskland)

Die Sony RX100 VII, ist die Kompakt Kamera, vollgepackt mit der Technik, der Alpha Systemkameras 6400, Alpha 7 und Alpha 9. Sehr schmeller AF mit Augen Tracking, super Teleopjektiv bis 200mm, schneller CPU und Bildstabilsator, setehr gute Bildqualität Sehr gute Bedienung mit individuell belegbaren Objektiv Ring. Negativ, Touchdisplay nur für AF Auswahl und zum vergrößern und verschieben von fertigen Fotos im Wiedergabe Modus, nicht zur Bedienung der Einstellungen. Bedientasten an der Rückseite zu klein, teilweise Mikroklein und kaum sicher zu finden. Handlage und Ergonomie auch für kleinere Hände sehr fummelig. Akkukapazität relativ gering, man sollte mehrere Ersatz Akkus mit auf die Fototour nehmen. Relativ teuer, trotzdem viel Gegenwert fürs Geld.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony Support Team
2022-01-21

Hi Corbon,
danke für deine Bewertung, die wir gerne für die zukünftige Produktentwicklung weitergeben werden, insbesondere in Bezug auf das Touchdisplay, die Bedientasten auf der Rückseite, das Mikrofon, die Handhaltung und Ergonomie sowie die Akkukapazität. Nützliche Informationen zur Akku-Nutzungsdauer sind unter dem folgenden Link zu finden: https://bit.ly/3fGyCEC (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Super .point

DSC-RX100M7 2022-01-16 av Sonymanon1947 (Frankrike)

J'ai acheté cet appareil Sony RX 100VII pour l'avoir toujours sur moi et faire des phoros de qualité en RAW; je ne suis pas déçue ! Maniable, petit, leger, il rempli bien le rôle que j'en attendais !

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great camera for everyone!

DSC-RX100M7 2022-01-16 av Kventino (Nederländerna)

This camera is relatively small but of very good quality! It is the perfect camera to begin and then improve one's own knowledge of photography.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Easy to use

DSC-RX100M7 2022-01-15  (Storbritannien)

I got the camera as a present for christmas. It is easy to use. The pictures can be send to my smartphone via WLAN.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolle kleine Kamera.

DSC-RX100M7 2022-01-14 av Laksa62 (Tyskland)

Pro: Kamera macht bessere Bilder als meine 10 Jahre alte APS-C Spiegelreflex-Kamera. Man hat viele Einstellmöglichkeiten. Con: Einstellmenue ist nicht eingänglich. Da ist meine Spiegelreflex deutlich besser strukturiert. Ebenso vermisse ich ein Schwenk-Display.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-01-17

Hi Laksa62,
es freut mich zu hören, dass du mit deiner Kamera zufrieden bist. Danke für dein Feedback. Wir werden es weiterleiten, damit wir es berücksichtigen können, insbesondere in Bezug auf das schwenkbare Display. Dennoch sind sowohl die Referenzanleitung als auch der Web-Guide zu finden, es genügt, Stichworte einzugeben, und man erhält alle notwendigen Informationen: https://bit.ly/3tAi3lW (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa @Sony DE

0

Superb quality

DSC-RX100M7 2022-01-14 av Brian7105 (Storbritannien)

Bought this camera a month ago because of its size and image quality. Definitely top quality images with a camera that easily slips into jacket pockets.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Kompakt und gut

DSC-RX100M7 2022-01-13 av RX100 M7 (Tyskland)

Ende Dez. beim Fachhändler gekauft. Grund die super Tests im Internet und der Stiftung Warentest. RAW Format . Einstellmöglichkeiten. Ersetzt Nikon P7700.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ideal für überall zum mitnehmen Urlaub oder Angeln

DSC-RX100M7 2022-01-08  (Tyskland)

Muss mich erst reinfinden , und fotos machen hatte noch zuwenig Zeit dafür

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

MILANO

DSC-RX100M7 2022-01-08 av aldos (Italien)

Ho comprato questo articolo il 18 dicembre e sono soddisfattissimo.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fantastic compact camera!

DSC-RX100M7 2022-01-08 av Lynneth (Storbritannien)

I was previously using a DSLR camera, but the motherboard went. I mostly used it on auto settings and never really used it to it’s full potential, so I made the decision to purchase a compact camera. I did my research and this came out well. I’ve not yet been disappointed at all! The quality of the photos I have taken so far is amazing. And it’s so easy and intuitive to use. I would recommend buying a grip as it’s quite slippery otherwise. I agree with some that the buttons are close to one another, but I have small hands so this isn’t an issue and you do get used to them. I’m still learning about some settings, but once I do, this camera has so much scope. It also has a fantastic zoom! I would highly recommend this camera. You won’t be disappointed! (I’ve added photos so you can check out the quality!).

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

0

0

Tolle Kompaktkamera

DSC-RX100M7 2022-01-03  (Tyskland)

Ich nutze seit Jahren Kompaktkameras weil mir eine handliche Kamera mit gutem Zoom wichtig ist für private Bilder und 4k Videos. Bin absolut begeistert von dieser Kamera wegen des schnellen Autofokus bei Videos aber auch bei schlechteren Lichtverhältnissen. Gerade da hatte meine vorherige Kamera (anderer Hersteller) Probleme die Bilder und Videos scharf zu stellen. Das Ganze hat aber einen stolzen Preis. Aber Qualität zahlt sich letztlich aus.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super Kamera mit blitzschnellem Autofokus

DSC-RX100M7 2022-01-02 av Hei Mue 18 (Tyskland)

Ich habe die M 5 vor ca. 4 Jahren meiner Tochter zum Geburtstag geschenkt und war von dem Gerät begeistert. Jetzt legte ich mir jetzt die M 7 zu, da die einen besseren Zoom hat und der superschnelle Autofokus sofort auslöst und bei meinen Enkeln die schönsten Momente einfängt und nicht erst auslöst wenn alles vorbei ist. Die Kompaktheit dieser Kamera gepaart mit den tollen Fotos und Ausstattungsfeatures begeistert mich immer wieder aufs Neue. Diesen Kauf habe ich in keinster Weise bereut, denn diese Kamera übertrifft meine Erwartungen um einiges.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0