19

4.9 baserat på 19 kundrecensioner

17
2
0
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

19 Kundrecensioner

0

Bra bildkvalite

DSC-RX100M5 2019-02-15 av Skalman

Har haft den nu i över ett år och är mycket nöjd med min resekamera

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Komplett!!

DSC-RX100M5 2019-01-20 av goranlr

Kan det bli myckret bättre i detta liilla format!? NEJ! Absolut bäst i värsta klass..

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk kamera

DSC-RX100M5 2018-08-09 av Nord65

Fantastisk bildkvalité och teknisk prestanda. Storleken gör att den följer med överallt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Kompakt och praktisk

DSC-RX100M5 2018-06-29 av AndersPH

Köpte den pga de utmärkta recensionerna och att det är en kompakt kamera som levererar mycket bra bilder och funktioner

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Supernöjd

DSC-RX100M5 2018-06-27 av TJBTJB

Det är den perfekta kombinationen av prestanda och storlek. En kamera att ha med sig överallt utan att göra avkall på kvalitén.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bästa produkten i sin klass

DSC-RX100M5 2018-05-04 av örnöga

Utmärkt produkt på alla sätt och vis. Uppfyller alla mina krav och några till.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Även mackro fungerar

DSC-RX100M5 2018-04-16 av wenfr

har haft den en månad och tagit mackrofoton och arkitektur bilder med utmärkt resultat, har den tidigare modellen 2

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

En perfekt kamera för resor

DSC-RX100M5 2017-12-21 av Jan 37

På senare år har jag nöjt mig med mobilen i stället för att bära på den tunga systemkameran. Men jag har saknat zoomen speciellt vid filmning. Bilderna från den lilla RX100 V är mycket bra, nästan i klass med en systemkamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Mycket bra kamera

DSC-RX100M5 2017-11-09 av Stäme

Fantastisk för sin storlek Rejält byggt inget plastigt intryck

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra kompaktkamera

DSC-RX100M5 2017-09-22 av Wghas

Supernöjd med telefonen! Snygg design och enkel att fota med.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Otrolig bra kamera även i mörkrer

DSC-RX100M5 2017-05-01 av elgran

Dennna kamera hade fantastiska funktioner som gjorde att man fick fina norrskensbilder med den. Den tog även klara bilder av människor i rörelse. Den är enkel att använda trots att man inte är fotograf. Den ryms lätt med i fickan när den är så liten. En absolut favorit kamera!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bästa kompaktkameran jag någonsin använt!

DSC-RX100M5 2017-04-15 av Seph

Riktigt bra produkt. Allt är bra! Saknar inte touch skärm då menyerna är helt fantastiskt designade.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Enastående kraftmaskin

DSC-RX100M5 2017-04-07 av No_nickname

Köpte den för att ha en "carry-around-always"-kamera av modernt snitt. Lockades av recensioner om fantastisk bildkvalitet och filmningsfunktionerna. Allt det där stämmer och jag är mycket nöjd med det fotomässiga resultatet. Sämre är urusel batteritid och att man inte får en tryckt manual. Att läsa i telefonen är inte samma sak...

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Vad jag ville ha!

DSC-RX100M5 2017-04-03 av doclonghair

Hittills den bästa kompaktkameran jag haft. Den ersätter - i de flesta situationer -systemkameran.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Drömkamera

DSC-RX100M5 2017-02-18 av Nalle B

Har tidigare Sonykameror, men denna slår alla rekord.Finns alltid till hands, tar toppfina bilder i alla miljöer. Massor av finesser som jag ännu inte provat.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Stora prestanda i litet format

DSC-RX100M5 2017-02-12

En kamera med hög bildkvalitet och funktioner som alltid får plats i fickan

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Sony har gjort det igen!

DSC-RX100M5 2017-01-08 av Oktogoon

Efter att ha köpt SONY videokameror i snart 30 års tid var valet lätt när jag ville ha en liten och smidig stillbildskamera som även kan filma video med hög bildkvalitet. SONY RX100 V har det mesta jag önskar för att fylla mina behov av en kamera som är lätt att ta med sig överallt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Mycket kompetent kompakt

DSC-RX100M5 2016-09-21 av Victorf

Väldigt bra kompaktkamera med strålande bildkvalitet. Motargumentet är ju priset.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bästa kompakt kameran jag haft.

DSC-RX100M5 2016-05-08 av Adam89

Måste säga att jag är jätte nöjd med kameran. Bilderna får ett fint djup och jättebra kvalité. Hade önskat en bättre skärm som inte är så reptålig. Men i övrigt är jag mer än nöjd.

Taget från elgiganten.se

0

0