18

4.7 baserat på 18 kundrecensioner

13
4
1
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Fantastisk compact kamera

DSC-RX100M4 2016-01-18 av Supermouse

Har använt kameran i tre veckor och det är tveklöst den bästa kameran i sin klass. Underbart snabb, alla möjliga val både manuellt och auto, liten och nätt. Fantastiska bilder och 4k video. Något dyr men värt sitt pris. Köp den!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Krångliga menyer

DSC-RX100M4 2015-12-05 av thyr

Jag har haft kameran 2veckor och jag köpte den i samband att jag lämnade in min extra kamera efter att jag ändrat i inriktning på min verksamhet en aning. Jag tänkte ersätta D90 och en Canon kompakt med 16miljoner pixlar. Samtidigt äger jag en Fuji x100 så en kompakt med lite zoom, snabb och gärna med slowmotion för att kunna filma målgångar vid cykeltävlingar och i så litet format som möjligt. Wi-fi var ett krav. Där har vi den.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

1

0

18 Kundrecensioner

0

Smidig storlek med bra bildkvlitet

DSC-RX100M4 2019-05-29 av Salmis

Denna kamera köpte jag för att ha enkelt kunna ta proffsiga natur bilder under en 3 veckors USA resa.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Kraftfull kompaktkamera

DSC-RX100M4 2018-11-26 av Texcut

Perfekt som ett komplement, när man inte bil släpa på systemkamera med tillbehör.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kan det mesta

DSC-RX100M4 2018-06-30 av INGEBRA

Mycket nöjd efter sex månaders användning (tidigare 100 m2)

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra bildkvalitet

DSC-RX100M4 2018-06-25 av Johan22

Den minsta kameran förutom mobiltelefonen som alltid kan följa med och som ger bra bilder och film.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Toppen kamera!

DSC-RX100M4 2018-03-25 av MattisB

Haft kameran i några veckor, ångrar att jag inte köpte den tidigare. Så fantastiskt fina bilder!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mkt bra kamera

DSC-RX100M4 2017-12-30 av Lebeng

Jag köpte den här kameran för 2 veckor sen och är väldigt nöjd

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bästa kompaktkameran!

DSC-RX100M4 2017-06-15 av Zackonaut

Fick den i 50-årspresent och blev överväldigad. Efter att ha testat den under ca en månad var det tydligt att det är en jättebra kamera. Bilderna blir bra i de flesta lägen, något som min tidigare kamera inte klarade av. Snabb att starta, bra billder i svagt ljus är värt att framhålla.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Nu komplett

DSC-RX100M4 2016-11-27 av Ubba

Har i sex år haft ursprungsmodellen och saknat flera funktioner Nu är den komplett!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Enorm skärpa och fantastisk ljusbehandling

DSC-RX100M4 2016-09-29 av AndersLB

Köpte kameran i Berlin och har använt den varje dag sedan dess. Lätt att ta med och alltid insatsberedd

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Väldigt bra och smidig kamera

DSC-RX100M4 2016-04-28 av crippson

Haft den i ett par veckor nu och är helnöjd. Antalet inställningar kan kännas lite övermäktigt till en början. Men ge inte upp ☺ Det är lätt att få bra exponerade bilder.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Just den som jag behöver !

DSC-RX100M4 2016-04-15 av Tomppa AOH

Äntligen ni har en produkt som har nästan allt. Nu ska jag gå ut och börja plåta min omgivning som jag har tänkt på länge. Och tänk när jag reser !! Jag behöver inte ha stora resväska med mej, allt gå i fickan som jag behöver. Tack för detta !!!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra bildkvalitet

DSC-RX100M4 2016-04-07 av Ebba

Bra bildkvalitet med liten kamera, lätt att ta med.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Perfekt fickkamera

DSC-RX100M4 2016-03-04 av crippa

Har haft den i 3 veckor och inte hunnit testa så mycket. Väldigt lättanvänd tack vare likheten med a7ii:s menysystem.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk compact kamera

DSC-RX100M4 2016-01-18 av Supermouse

Har använt kameran i tre veckor och det är tveklöst den bästa kameran i sin klass. Underbart snabb, alla möjliga val både manuellt och auto, liten och nätt. Fantastiska bilder och 4k video. Något dyr men värt sitt pris. Köp den!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Krångliga menyer

DSC-RX100M4 2015-12-05 av thyr

Jag har haft kameran 2veckor och jag köpte den i samband att jag lämnade in min extra kamera efter att jag ändrat i inriktning på min verksamhet en aning. Jag tänkte ersätta D90 och en Canon kompakt med 16miljoner pixlar. Samtidigt äger jag en Fuji x100 så en kompakt med lite zoom, snabb och gärna med slowmotion för att kunna filma målgångar vid cykeltävlingar och i så litet format som möjligt. Wi-fi var ett krav. Där har vi den.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

1

0

0

Lätt att ta med och gott om funktioner

DSC-RX100M4 2015-10-24 av Cactusnicke

Köpte Sony rx100 IV för den är lätt att ta med (får plats i byxfickan) och har bra bildkvalité och proffsiga funktioner trots att det är en liten kompakt kamera. Den är också den enda kamera som jag hittat som kan filma ~ 1000 b/s i den prisklassen. ND filtret är också uppskattat. En negativ sak är att det låter mycket att zooma och det kan vara störande när man filmar.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bäst i klassen!

DSC-RX100M4 2015-09-12 av cksonyuser

Grym prestanda, utmärkt bildkvalitet och mängder av funktioner. Mk3 är nog utmärkt även den, men pga de prestandaförbättringar som gjorts så föll valet till slut på denna modell. Menyerna är många och kräver en del inlärningstid att förstå men vill man inte fördjupa sig i det så funkar AUTO-läget alltid bra. Den inbyggda sökaren blev en positiv överraskning, i starkt solljus och när man vill koncentrera sig på bildkompositionen så är den ett utmärkt komplement. Det enda jag saknar är pekskärm och en något längre optisk zoom (100 mm t ex) men det sistnämnda kanske man får offra med tanke på ljusstyrkan. Ett lite bättre grepp hade också varit bra men tillbehör finns att köpa. Lite längre batteritid vore också bra.Priset är aningen högt och sänker "prisvärdet". Mk 3 kanske passar bättre in prismässigt. Jag sålde min systemkamera och gamla kompaktkamera och finansierade merkostnaden på det sättet. Ångrar inte det för en sekund! "Kompaktformatet passar mig bättre.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Förmodligen den bästa kompaktkamera just nu!

DSC-RX100M4 2015-09-11

Uppgraderade från Sony RX-100, som fortfarande är mycket bra. Ett klart lyft.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0