Rek. Ca-pris

9 200,00 kr

(VAT)
78

4.5 baserat på 78 kundrecensioner

49
25
2
1
1
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

78 Kundrecensioner

2 Modeller

Modeller

0

Liten,lätt och händig.

Endast kamerahus 2019-09-20 av Har inget idag

Har nästan bara Sony-produkter, och känner mig därmed hemma vid dess funktioner.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

En mycket bra kamera

Endast kamerahus 2019-09-12 av Leifgote

En mycket välbyggd och bra kamera. Mycket bra optik och med en stor sensor. Fotona blir mycket bra med skärpa i hela bilden. Den är lätt att ha med sig på resan eller på en utflykt. Jag gillar denna kamera eftersom den tar bra foton med hög upplösning.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Utmärkt följeslagare på resa mm

Endast kamerahus 2019-09-09 av Photobjorn

Jag har ett antal Sony systemkameror med tillbehör men insåg behovet av en mindre kamera med god kvalitet som går ner i en ficka. Jag hittade denna RX100 M3 på blocket för en månad sedan och har hunnit ha med den på en resa till Lofoten. Jag är absolut nöjd!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Smidig och lättacvänd

Endast kamerahus 2019-05-05 av Hoffa

proffskamera för amatörer. lätt att bära med sig på resor. många funktioner som finns där men som inte behöver användas för att ta mycket bra bilder, även i mycket svagt ljus

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra kompaktkamera

Endast kamerahus 2019-02-23 av JuancaCE

Jag köpte den förra veckan och är nöjd med den. Men för den pris hade jag väntat mig att ett minneskort hade ingått i priser

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Komplett!!

DSC-RX100M3 / DSC-RX100M3G 2019-01-20 av goranlr

Kan det bli myckret bättre i detta liilla format!? NEJ! Absolut bäst i värsta klass..

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Hållbar, bra bildkvalitet o användarvänlighet

Endast kamerahus 2018-12-25 av Tezzzz

Hållbar produkt med bra bildkvalitet och användarvänlighet.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Skarpa bilder, många valmöjligheter

Endast kamerahus 2018-10-31 av Jonaz

Bilderna blir skarpa. Kameran är kompakt, dock något tung, men det kanske beror på att man använt kvalitetsmaterial vid tillverkningen och bättre lins. Skulle ha uppskattat något lite mer greppbart att hålla i. Det finns många inställningsmöjligheter, många olika programautomatik, men lite oklart när man använder vad, resultatet blir ungefär samma vad man än väljer. Blixten poppar inte upp automatiskt vid behov utan måste först fällas ut om man vill använda den. Har lagt ned ganska mycket tid på att försöka koppla ihop kameran med mobil/dator, men lyckas inte få den trådlösa anslutningen att fungera.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Precis vad jag vill ha.

Endast kamerahus 2018-09-01 av Ryfjället

Mindre än system kamera mycket bättre än mobiltelefon

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Super

Endast kamerahus 2018-08-18 av Buslasse

Superkamera. fantastiska bilder i hög kvalitet.wow.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Massa enkla inställningar

Endast kamerahus 2018-07-12 av Kattapro

Köpte kameran för ett tag sen oxh den är alldeles utmärkt att ha med på resande fot då den är liten å smidig å får plats i fickan. Många enkla bra inställningar och återger bilden så som man vill att den ska.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra bilder från en liten kamera

Endast kamerahus 2018-06-04 av Lars M

En bra kompaktkamera för både nybörjare och den mer avancerade användaren.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra kompakt

Endast kamerahus 2018-05-18 av PeO55

Har haft kameran ett antal år. Mycket nöjd. Ska jag hitta en svaghet är det möjligen batteritiden.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Positiv överaskning

Endast kamerahus 2018-03-19 av Halmstadmicke

Behövde ett komplement till min a6300 och hittade RX1000 lll. Är mycket nöjd med bildkvalitet samt filmfunktion. Helt enkelt bra "grejer"

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

Bästa!

Endast kamerahus 2018-01-08 av Jnywertz

Blir kanonbra bilder Kameran är liten och lätt att ta med sig Så snygg!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Liten och kraftfull kamera

Endast kamerahus 2017-12-29 av Filip 48

Köpte den för 2 månader sedan o är mycket nöjd med den. Men idag skulle jag ha köpt den senaste v-an.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra bildkvalite och många användbara funktioner

Endast kamerahus 2017-12-28 av Skägget

Snabb och smidig. Köp gärna till en väska för bästa skydd.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Rätt okej liten och behändig kamera

Endast kamerahus 2017-12-11 av Atomkarma

Kameran har många bra funktioner och fungerar bra på det stora hela. När jag fotar med hög iso blir det förstås grynigt, men bilderna blir okej. Men i blandljus är inte autofokus pålitligt. Ett minus är att knappen för inspelning är så lätt att komma åt ofrivilligt. Den är enkel att förstå sig på och jag tycker att batteritiden är bra.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Ett litet smycke

Endast kamerahus 2017-10-14 av Flum

Efter mycket vånda och beslutsångest blev det till slut en RX100 III. Det som till slut avgjorde var kombinationen av den utfällbara skärmen, 1,0 sensorn, den uppfällbara sökaren och det lilla formatet. Jag hade gärna velat ha mer zoom men får nöja mig med min gamla Canon kompaktsystem till det. Är kanske lite orolig för att de små reglagen kan bli svårhanterliga på ålderns höst men det lilla formatet har så många andra fördelar. Till sist är jag helt tagen av vad som går att få in i en så liten skapelse och är så långt mycket glad för valet av en RX100. Jag vill också lägga till att jag köpte till ett litet original-grepp att förbättra greppet med och ett displayskydd.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Behändig sak!

Endast kamerahus 2017-10-11 av MariaWT

köpte den inför en resa. den är lätthanterlig och gör bra bilder men jag har inte testat färdigt än.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Ett litet krutpaket

Endast kamerahus 2017-09-15 av Haddock11

En fd fotoentusiast som nu sålt alla tunga och pretentiösa kameror och objektiv njuter nu istället av en mindre kamera som tar lika bra bilder.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Utmärkt kompaktkamera

Endast kamerahus 2017-09-08 av Leif å

Köpte den till min dotters bröllop. Utan att läsa hela bruksanvisningen blev det bra bilder och filmsnuttar direkt. Mycket kompetent kamera och det lönar sig att lära mer om de många inställningsmöjligheterna.Saknar batteriladdare men har köpt extrabatteri. Knapparna ibland lite för små för mina större händer. Handhavandet intuitivt och bra inbyggd hjälpmeny.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Perfekta semesterkameran!

Endast kamerahus 2017-07-25 av Ulobe

Köpte kameran inför semesterresan. Supernöjd. Fantastiska funktioner och lysande bilder.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Optimal kompaktkamera

Endast kamerahus 2017-05-22 av PeeterP

En mycket bra kompaktkamera med många smarta och praktiska funktioner. Lättanvänd. Bra motiv-program. Laddas genom USB via transformator, dator eller USB utgång i bil. Genomsiktssökare underlättar tagning i starkt ljus.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra kompaktkamera

Endast kamerahus 2017-05-14 av Oden56

Tar fina bilder, även på högre iso. Kan spara filer i raw-format. Bra med inbygd sökare. Bra funktioner för video.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Liten smidig kamera med stora möjligheter.

Endast kamerahus 2016-11-08 av wolf22

Utmärkt bildkvalite'. Liten och smidig kamera som kan användas av både proffsfotografen och nybörjaren. Många bra funktioner som annars bara återfinns i dyrare systemkameror. Det som drar ner betyget något är att tillbehören är lite väl dyra.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Liten kamera som kan mycket.

Endast kamerahus 2016-10-03 av Undran

Jag har haft kameran i en vecka nu, så allt är inte utforskat. Problem med att få min smartphone och kameran att samverka. Många inställningar som jag får lära mig för att kunna ta de där lilla extra fina korten, men lätt att använda på engång med snabb inställningarna. Du har gröna knappen (auto) och sedan har du guld knappen(auto+) där det blir extra fina bild. Saknar en batteriladdare, borde ha ingått i köpet tycker jag, köpte ett extra batteri till kameran vid affären, tänkte då inte på att man laddar batteriet i kameran direkt. Har man då tänkt ha ett extra batteri, får du använda kameran som batteriladdare. Man kan köpa som extra tillbehör.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Mycket kompetent kompakt

DSC-RX100M3 / DSC-RX100M3G 2016-09-21 av Victorf

Väldigt bra kompaktkamera med strålande bildkvalitet. Motargumentet är ju priset.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Förväntat resultat

Endast kamerahus 2016-09-20 av longhair

Jag fick vad jag var ute efter. Varken mer eller mindre. Man skall vara medveten om att det är en kompaktkamera, men just därför kan man ha den med sig ständigt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Sonys RX100 serie blir bättre och bättre!

Endast kamerahus 2016-08-15 av Totte

Är mycket nöjd med den RX100M2 jag haft sedan några år men M3 är bättre på många punkter. Sökaren är ett lyft när man fotar i solsken, tycker också att bildkvalitén är bättre. Menysystemet känns också mer lättanvänt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Best ever, almost :-)

Endast kamerahus 2016-05-10 av Hasse111111111

Liten enkel och bra och många bra funktioner där man ser funktionens förändring redan i displayen

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Super bilder!

Endast kamerahus 2016-05-09 av super turist

Bra funktioner för en liten kamera! Många bra inställningsmöjligheter och möjlig att använda under besvärliga ljusförhållanden

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bästa kompakt kameran jag haft.

DSC-RX100M3 / DSC-RX100M3G 2016-05-08 av Adam89

Måste säga att jag är jätte nöjd med kameran. Bilderna får ett fint djup och jättebra kvalité. Hade önskat en bättre skärm som inte är så reptålig. Men i övrigt är jag mer än nöjd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt bildkvalitet!

Endast kamerahus 2016-04-17 av Carus

Haft den i tre månader nu, fantastisk bildkvalitet!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Otroligt skarpa bilder

Endast kamerahus 2016-03-23 av Pederk

Och det är ju det viktigaste. Men jag har ännu inte lyckats överföra bilderna till datorn via wifi. En besvikelse. Men skärpan är suverän.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Liten, behändig och snygg.

Endast kamerahus 2016-03-15 av POEM

Jag köpte den efter tips från en proffsfotograf, då jag behövde en liten kamera som jag säkert skulle "orka" ta med mig överallt, t ex till lekplatser, på utflykter och resor.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

topp!

Endast kamerahus 2016-03-08 av mi81

Har haft kameran i två månader nu och är riktigt nöjd. En stor kamera i litet format. Lätt att ta med i fickan när systemkameran känns för stor/tung. Lite kort batteritid - men det har jag löst med att alltid ha med ett extrabatteri.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

En bra och smidig kamera.

Endast kamerahus 2016-02-15 av FotografTommy

Har länge sökt efter en riktigt bra liten kamera som alltid är med, jag tycker denna uppfyller dom kraven mer en väl. Skarp och bra i dåligt ljus.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Smidig på resan

Endast kamerahus 2016-01-24 av Linsen

Köpte den för tre veckor sedan, har inte hunnit lära mig alla finesser. Köpte den för dess smidighet att ha med på resan. Den är kanske något i dyraste laget.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Hög kvalite kompakt kamera

Endast kamerahus 2016-01-21 av Nickname42

Det är en snyggt och kamera som fungera väldigt bra i låg ljus

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Liten kamera med stor potential!

Endast kamerahus 2015-10-31 av Dunkan

En kamera som är enkel att ta men ändå har många av systemkamerans egenskaper!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kompaktkamera med storkameraprestanda

Endast kamerahus 2015-10-21 av Lorenzo il Magnifico

Jag har, sedan ett par år, en Sony Rx100M1. Den har varit alldeles utmärkt. Hög kvalitet på bilderna och kamerans storlek gör att man alltid kan ha den med sig i fickan och slipper släpa med sig en klumpig kameraväska. Sedan dess har nya versioner kommit ut och jag köpte en Rx100M3 för några veckor sedan. Orsaken var att objektivet blivit ljusstarkare på tele, att sensorn förbättrats ytterligare och att en upp- och utdragbar sökare lagts till. Jag har nu tagit något hundratal foton och är överförtjust i de prestanda som Sony stoppat in i detta lilla kamerahus. Den enda storleksskillnaden är att kameran är någon mm tjockare. Den ryms ändå i samma mjuka skinnfodral som min skräddare sydde till den första modellen och fortfarande lätt att stoppa i jackans innerficka. Detta tillsammans med att bilderna helt enkelt blir fantastiska gör att jag är helnöjd med kameran.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Riktigt bra bildkvalitet.

Endast kamerahus 2015-10-10 av JOLE

Kvaliteten på bilderna är mycket hög, en riktigt bra kamera. Helt klart mycket nöjd. Sökaren använder jag inte, för litet och krångligt. Vore bättre med en bra direktverkande blixt placerad där (även om befintliga är bra)

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Lätt hanterbart

Endast kamerahus 2015-10-01 av Walle_44

nyinköpta kamera följde med på resan till Paris och fick bekänna färg

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Perfekt format

Endast kamerahus 2015-09-30 av leche

Fantastiskt kapabel kamera i fickformat! Kan tas med överallt i byxfickan, men har massa funktioner som en stor kamera, inte minst en elektronisk sökare som funkar utmärkt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Cool kamera.

Endast kamerahus 2015-09-30 av Elfving88

Jag har använt den under min grekland semester. Väldigt bra kamera.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Inte helt övertygad ännu

Endast kamerahus 2015-09-14 av Desmodue

Jag får inte till bilderna i dåliga ljusförhållanden, det blir nästan bättre med telefonen Z2. Menyerna är väldigt förvirrande och svårt att hitta bland inställningar. Batteritiden är kort och att då inte skicka med en extern batteriladdare är dumsnålt.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

0

1

0

Stor kamera i litet format.

Endast kamerahus 2015-09-13 av JanneH

Jag köpte min RX100 III för att alltid kunna ha en bra kamera med mig i fickan var jag än går. Man vet aldrig var det ges tillfälle att fota och då vill jag ha en kamera som kan ta fantastiska bilder och möjlig att ställa in som jag vill ha det.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Smidig kvalitet.

Endast kamerahus 2015-07-06 av Anonym57

Det enda som egentligen irriterar är dels att jag oavsiktligt kommer åt filmningsknappen ganska ofta och dels att diopterinställningen i sökaren tycks ändra sig när man fäller in och ut sökaren. Jag saknar också ett riktigt RAW-format (utan förstörande komprimering).

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra funktioner stabil kamera

Endast kamerahus 2015-06-30 av Foto52

Köpte kameran ca en månad sedan bild och film kvalitet är bra liten minus att kameran saknar gänga för uv filter.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Ovanligt kompetent för en så liten kamera

Endast kamerahus 2015-06-19 av Julian_i9

Jag köpte den för tre veckors sen och det är jag faktiskt nöjd. Imponerar främst med inspelningen i nya formatet XAVCDS, det ger en riktig bra kvalitet. Bäst att köpa SDXC minneskort, inte nåt annat, för att få tillgång till alla möjliga funktioner.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bästa kameran!

Endast kamerahus 2015-06-17 av Glad amatör

Jag hade tidigare en RX100 M1, som en dotter fick överta. Sedan dess har jag saknat den lilla kameran som alltid fanns till hands. Eftersom RX100 M3 har sökare var valet självklart vid köp av en ny verkligt kompakt kamera. Bilderna direkt från den nya kameran är om möjligt ännu bättre än föregångarens! Kort sagt: Marknadens bästa kompaktkamera!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bland de bästa i detta format

Endast kamerahus 2015-05-28 av Alexander D

Jag var ute efter en kamera i litet format som kunde komplettera min systemkamera i mer vardagssituationer. Denna kamera har dock i stort sett ersatt min systemkamera idag. En perfekt kombination av format och kvalitet. Filminspelning med denna kamera är också ett stort plus. Eftersom den i praktiken alltid är med så fångar man många fina minnen med denna. Med ett litet mini-stativ får man ett bra "handtag" att hålla i vilket också ger lite stabilare filmning. Det finns extremt många möjligheter till inställningar som man uppskattar som fotograf. Dock så ger de automatiska inställningarna och scenvalen många gånger perfekta resultat. Jag köpte skärmskydd och fodralet (LCJ-RXC) till kameran på en gång, vilket har skyddat den utmärkt. Övervägde att köpa till det extra greppet till kameran då det i vissa fall känns som om det behövs när man bara använder en hand. Dock så passar inte fodralet till kameran då. För mig passar det utmärkt att man laddar batteriet i kameran och inte har en extern laddare. Detta för att jag många gånger är ute på fält och använder batteri-pack (USB) / solceller, samt att det är lättare att bara plugga in den i bilen, på flyget, eller lite var stans där det finns USB-uttag. Ett extra batteri har också varit en värdefull investering, men jag upplever inte batteritiden som direkt kort, utan i klass med andra kameror. Det enda negativa som jag upplever är att kameran stänger av sig när man fäller ner den elektronisk sökaren. Det borde man kunna åtgärda med en uppdatering av kameran kan jag tycka. I alla fall göra det till ett val i inställningarna.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Besviken!

Endast kamerahus 2015-05-22 av Mass

Mkt besviken, efter alla hyllningar efter positiva recensioner. Rent usel kvalite på fotona trots maximala inställningar. Tar bättre foton på min gamla iphone konstigt nog.

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

En fantastisk kamera!

Endast kamerahus 2015-05-13 av Molei

Mycket kamera i litet format. Jag förvånas alltid lite varje gång jag använder den. Knivskarpa bilder, kräver knappt blixt oavsett tid på dygnet , wi-fi gör kameran extra smidig, kul appar att köpa till, massor med finesser och filmar otroligt bra. Men vill du inte tänka själv väljer du bara autofunktion och klickar på.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Kompakt och fina bilder

Endast kamerahus 2015-04-06 av Bengan

Jag köpte den för att ha en liten smidig kamera som är lätt att ta med. Hittills har den varit kanon. Fina bilder och många inställningsmöjligheter. Gillar möjligheten att ta bilder i raw format som man sen kan jobba med.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra kamera med värdelös display

Endast kamerahus 2015-04-03 av MatGunnar

Tekniskt och bildmässigt utmärkt. Dock drar kamerans urusla display ner kvaliteten rejält. Den är så känslig för repor att den inom en månad blev oanvändbar. Och det handlar inte om mitt handhavande. Jag har ägt många kameror med display under mitt liv! Ingen har varit i närheten av att vara så känslig för repor som RX100 III.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

1

0

En pärla för fickan

Endast kamerahus 2015-03-28 av Stuvstabo

Utmärkt skärpa och ljuskänslighet trots sin litenhet!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Mobilitet med kvalitet

Endast kamerahus 2015-03-26 av olmson

En kvalitetskamera med de egenskaper jag som sällan- och semesterfotograf behöver! Mycket bra objektiv, med skärpa och ljuskänslighet som positivt överraskar. Ersätter nu min systemkamera i de flesta vardagssituationer.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

multifunky

Endast kamerahus 2015-03-23 av alfjak

Fantastiskt med funktioner i liten kamera Det gör den lite står att handtera den, men den rymms i fickan .

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Perfekta bilder

Endast kamerahus 2015-03-11 av Kjello

Enkel att använda, rekomenderar Sony grepp till kamran. Mkt bra video funktioner och resultat.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

0

0

En liten juvel

Endast kamerahus 2015-03-11 av Vikung

En kompakt som överraskar vad gäller funktionalitet och bildkvalité. Jag har tröttnat lite på att bära med min DSLR och köpte därför denna. I alla vanliga fotolägen är den lika bra som min stora kamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

Hög kvalitet!

Endast kamerahus 2015-03-11 av ulie2

Motsvarar de förväntningar man får då man läser om den i samtliga tester och recensioner.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra prestanda

Endast kamerahus 2015-03-08 av Amatör67

En utmärkt kamera med många möjligheter. Kan fungera helautomatiskt men ger också många möjligheter att påverka inställningarna nästan som på en avancerad systemkamera. Ganska liten även om man önskar den var ännu lite tunnare. Det negativa är att den är dyr.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Troligen den bästa kameran i kompakt klassen!

Endast kamerahus 2015-02-19 av mrhelge

Detta är en avancerad kompakt kamera som passa bra som komplement till din befintliga dSLR. Även om den erbjuder samma inställningar som en dSLR har den även avancerade autolägen. Jag ställer om den till iAuto om en vän ska ta en bild och den gör ofta ett bra jobb. Bra omfång från vidvinkel till tele (normal 24-70). Fokusen känns snabb och exakt för att vara en kompaktkamera. Går att ställa i flera olika lägen för ansiktsigenkänning mm. Serie bildtagning med fokus helt ok. Går även att köra i ett snabbare läge med låst fokus. Kör enbart RAW-format men märker inte av lagg. Bufferten är bra i kombination med ett snabbt Sanddisk 64GB SDXC 60MB/s. Videoläget är riktigt bra. Går att köra helmanuellt samt sätta ISO på Auto. Tack vare inbyggt ND-filter kan du hålla dig till 1/50 slutartid (vid 25p) i alla ljus situationer. Videokvalitén är riktigt hög tack vare XAVCS i 50Mbps (kräver minst 64GB SDXC). Zebra samt Peak finns som hjälp! Att blixten går att vinkla uppåt är ett stort plus! Displayen är riktigt bra, ljusstark i alla lägen (Finns ett Sol-läge). Vinklingsbar ända till Selfie läge är en riktigt bra funktion. Den inbyggda viewfindern är lite knepig då jag har glasögon. Men den är skarp med en hel del justering möjligheter. Bra att den alltid finns tillhands. Införskaffade extra greppet AG-R2 direkt då kameran känns lite hal utan. Dock passar den inte i deras originalväska LCJ-RXF med greppet på. Batteriet sitter fast med en extra spärr. Bra om luckan går av/lossnar samt att batteriet inte ramla ur varje gång du vill byta minnes kort (sitter under samma lucka). Mindre bra grejer: -Batteri tiden. Den fina skärmen ihop med en del filmande kan äta på rätt bra. Har därför införskaffat två extra batterier. -Laddningen. Du kan bara ladda batterierna i kameran. Har därför fått komplettera med Sonys externa BC-TRX. Den kan ladda en massa olika Sony batterier. -Vid bildvisning hade jag önskat att det gick att zooma in till 100% med mittenknappen och ut igen. (Nikon dSLR användare) -Vid bildvisning samt inzoomat läge går det ej att byta till nästa bild för att jämföra skärpa i ex. en bildserie. (Nikon dSLR användare) -Tripod fästet täcker batteri samt minnes fack. -Scroll hjulet är lite för känsligt. Lätt att råka trycka ner och komma åt en snabb inställning.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

3

0

0

Helt grym.

Endast kamerahus 2015-02-17 av Lucky Ned

Bytte upp mig från 100 M3. Vilket lyft, sökaren kanon. Önskas något? Ja, att den inte stänger av när sökaren trycks in. Petitess. Systemkameran kommer få vila mycket nu.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Ljusstark och flexibel kamera

Endast kamerahus 2015-01-10 av topp

Den här kameran är smidig och ger fantastiska bilder. På vår scoutavslutning i en kyrka togs en massa bilder, och trots begränsat ljus, blev de väldigt bra. Sökaren tycker jag är väldigt användbar, och gör att kameran känns mer lik min systemkamera. Den borde också underlätta till sommaren om det är starkt solljus. Generellt är hårdvaran väldigt bra. Mjukvaran i och utanför kameran är jag mindre nöjd med. Installationen av appar är bökig, uppkopplingen mot en en iPhone lite bökig och inflexibel (man måste anslusta till kamerans eget nätverk för att fjärrstyrs), och det fanns ingen möjlighet att uppgradera firmware från en dator som kör senaste versionen av OS X.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Super!

Endast kamerahus 2015-01-09 av FloMan46

Jag har köpte toppen, jag så glada till mina barn och barnbarn! och jag älskar kamera super för hobby.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Liten mirakelmaskin

Endast kamerahus 2014-12-16 av Blixten

Fenomenal bildkvalitet för en kompakt. Bilderna har kompaktkamerakänsla i och för sig (jag jämför med min Pentax K-3) men detaljåtergivningen är fantastisk. Fotograferade ett luciatåg nyss med ISO 3200 och det blev finemang. K-3 gör konstverk, RX100 III måste vara så nära man kan komma med en kamera som går ner i fickan. Jag har programmerat knapparna som jag vill ha dem, med direktåtkomst till vitbalans, ISO och exponeringskompensation. Och jag stortrivs med den mycket fina sökaren. Allt sammantaget är det en mycket trevlig kamera att fotografera med. En nästintill systemkamera i fickformat. Den är också mycket tyst vilket är viktigt för mig. Inte helt tyst, dock, som min Fujifilm X20, vilken får finnas kvar för de tillfällen då inget alls får höras. X20 går inte ner i byxfickan och har alldeles för klent batteri, men RX100 III löser de problemen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra komplement

Endast kamerahus 2014-12-06 av LeifPeter

Har haft kameran i snart en månad. Köpte den som ett komplement till min systemkamera (Nikon D7100). Den går lätt ner i jackfickan. Tar mycket bra bilder och detaljrikedomen är nästan i klass med Nikon. Mycket bra bilder även på höga iso-värden. Gillar ögonmusslan och upplösningen i den.Wi-fi funktion med en smartphone fungerar bra. Man kan justera det mesta via telefonen inklusive zoom och var man vill ha fokus. Vid filmning så fungerar autofokusen förträffligt. Har numera alltid med en kamera som tar bra bilder och filmer...Kan varmt rekommendera denna kamera. Tänk på att köpa ett minneskort som heter SDXC Class 10 annars går det inte att filma 4K, även om det står 4K på minneskortets förpackning.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Mycket bra kompaktkamera

Endast kamerahus 2014-11-23 av Amatören

En liten men fullspäckad kamera, den väger lite mer än en andra kompaktkameror men ger också mycket bra bilder

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Ett kompakt kraftpaket!

Endast kamerahus 2014-09-17 av SouthDixie

Vilken ljusstyrka! Behöver aldrig använda blixt! Bildkvaliteten är toppen. Grym vidvinkel. Många manuella inställningsmöjligheter och även många motivprogram. Så mycket lättare att bära med sig än den stora SLR-kameran. Rekommenderas. PS! Köpte även greppet AG-R2. Kameran är lite "glatt" i ytan så greppet gör skillnad..

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0