Rek. Ca-pris

7 400,00 kr

(VAT)
52

4.4 baserat på 52 kundrecensioner

27
22
2
1
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

52 Kundrecensioner

0

Utmärkt kamera

DSC-RX100M2 2019-05-20 av morgakungen

Länge sneglat på modellen, men att den skulle vara så här bra trodde jag kanske inte riktigt. Den är urskarp, har stor bländare (1,8) och ett zoomomfång som är tillräckligt. Det är en toppkamera! Vridringen på objektivet mkt användbar, tex snabbt och tydligt ändra bländare om du valt A- programmet. Det lilla formatet kontra kvalitén gör att denna kamera ofta prioriteras på resor, utställningar, fester etc. Bravo Sony!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Liten och enkel

DSC-RX100M2 2018-05-30 av MR Hankey

Jag använder den här kameran för att dokumentera besiktningar med, lätt och stryktålig.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk kompaktkamera som kan ta otroliga bilder.

DSC-RX100M2 2017-11-29 av Jeppers

Helt strålande! Aldrig sett sån bildkvalitet i en kompaktkamera förut. Fullständiga manuella kontroller, eller mycket väl fungerade automatikprogram. Stålande byggkvalitet, väl placerade knappar och reglage. En del har klagat på att batteriet laddas inuti kameran, men jag ser personligen det som en fördel då den kan dela laddare med mobilen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Trevlig och bra

DSC-RX100M2 2017-10-12 av Anders67

Liten, behändig och smart. Praktisk att ha med sig.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Många funktioner

DSC-RX100M2 2017-08-30 av Micke 666

Hej haft kameran i 2 månader nu är väldigt nöjd med de fina bilderna dag eller kväll spelar ingen roll, väldigt bra vidvinkel men otroligt många avancerade funktioner tar ett tag att lära sig detta, skulle vara bra med ett bättre grepp om kameran när man tar bilder, perfekt att den får plats i byxfickorna.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Absolut Grym!

DSC-RX100M2 2017-08-09 av CarroP

Jag köpte denna kameran när den var på rea under sommaren och kan inte vara mer nöjd. Den gör allt och har väldigt många roliga inställningar direkt i kameran. Den känns inte som en kompaktkamera. Jag har ingen kunskap om fotografering men kan få grymt fina bilder som fungerar för utskrift till tex Project Life och Scrapbooking. Jag ångrar inte detta köp och har redan rekommenderat min mamma att köpa samma.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Suverän kamera

DSC-RX100M2 2017-07-07 av gasa

Suverän kamera att ha med sig när man inte vill släpa på systemkameran. Otroligt fina bilder med den och många bra funktioner.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Händig kompakt kamera

DSC-RX100M2 2017-07-01 av GurraD

Den är blixtrande snabb och man hinner alltid få bilden man vill ta

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kvalité på både kamera och bilder.

DSC-RX100M2 2017-06-28 av toyo

Köpte kameran för en månad sedan och har fått tillbaka 600 kr på prisgarantin. Mycket bra av Elgiganten! RX100 har inställningar som en systemkamera, men även auto-läget tar mycket fina bilder. Perfekt med en liten kamera som som tar bilder som en systemkamera och får plats i fickan

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra kompaktkamera!

DSC-RX100M2 2017-06-15 av Sandra0101

Bra kamera med bra funktioner när man vill ändra bländare och dylikt själv. Kul med macro oxå. Rekommenderar starkt!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grymt besviken

DSC-RX100M2 2017-05-23 av Chibos

Köpte kameran till ha med när vi är ute och vandrar för skippa systemkameran men kvalitén på bilderna är mycket sämre än de på mobilen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Superb

DSC-RX100M2 2017-05-07 av nejdå lo

Smidig, kompetent kamera som fungerar. Har även en a580 som inte längre används så ofta.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra kamera tillbra pris

DSC-RX100M2 2017-03-16 av BEAR

Jag har uppgraderat från MK1 till MK 2 för att jag vill ha wlanfunktionen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt smidig resekamera!

DSC-RX100M2 2016-11-14 av Madde1111

Köpte den här kameran inför en utomlandsresa. Hittills har den fungerat bra & är lätthanterlig. Blixten är riktigt bra!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Hur ryms allt i den lilla!

DSC-RX100M2 2016-07-24 av Loke

Köpte den för en fjällvandring för att spara vikt, orkade inte dra på systemkameran längre, tänkte att den här modellen skulle täcka mina behov och det gjorde den med råge. Den har helt enkelt allt väsentligt och lite till, den är samtidigt robust och känns tålig i sin litenhet. det enda minus kanske kan vara att jag i vissa lägen saknar lite ytterligare optisk förstoring, men det är inget som stör så mycket då den har tillräckligt med pixlar för att beskära bilden ganska mycket. En glugg att kika i kan jag sakna i vissa lägen men är inget som jag hellre stör mig värst mycket över. köpet var en riktig "hitt" och systemkameran blir mest liggande nu mera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bättre än en mobilkamera

DSC-RX100M2 2016-06-04 av jojje

Jag köpte denna kamera som resekamera. Att ha i byxfickan och alltid färdig för ett snabbt kort. Den är mycket bra och den följer med överallt. Och den är förvånansvärt enkel och ger mycket bra bilder.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

superkvalite!

DSC-RX100M2 2016-05-04 av Fredrika

Köpte denna produkt för drygt ett år sedan och är fortfarande fantastiskt nöjd, särkilt med den superenkla NFC kopplingen så jag skickar bilderna till min telefon genom bara att nudda! Superkvalite på bilder enda negativa är batteriet som åldrats och inte håller mer än en dag längre

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Fantastiska bilder

DSC-RX100M2 2016-03-01 av GöranPer

Bildkvalitén är fantastiska. Efter som det är den första Sony kameran ar jag svårt att komma in i menyerna. Manualen som finns på nätet är svår att hitta i. Saknar en ordentlig sökfunktion då den som finns inte fungerar för mig

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Lätt attförstå

DSC-RX100M2 2016-02-23 av Matte F

några prov av en amatör :) som jag har hunnit med inte mycket men något

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kanonkamera

DSC-RX100M2 2016-02-01

Jag köpte den för två veckor sedan och jag gillar den skarpt. Har tidigare använt en systemkamera (Sony a300) men tycker att den är lite för stor för att använda som vardagskamera. Denna kamera tar lika bra kort som min systemkamera och jag kan använda en extern blixt, så jag är väldigt nöjd. Har inte kommit på något dåligt ännu.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra funktioner, aningens dyr

DSC-RX100M2 2016-01-20 av Keno1

Jag köpte kameran för ca 1 månad sedan. Har blivit några riktigt fina bilder. Utmaningen är halvbra ljusförutsättningar när man inte vlil använda blixt.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Utmärkt kamera

DSC-RX100M2 2016-01-09 av Hejsveja

Köpt för 2 månader sedan. Massa fotografier sen dess. Utmärkt kvalite på bilderna. Rekomenderas starkt!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Som en systemkamera fast bättre.

DSC-RX100M2 2015-11-17 av Champis63

Har den alltid med mig för den är så liten och behändig.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Tar mycket fina kort

DSC-RX100M2 2015-09-16 av Sunflower

En smidig kamera att ta med överallt. Tar fina skarpa bilder och har bra hjälpavsnitt i kameran som har hjälpt mig mycket, nybörjare som jag är...

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Känslig varelse

DSC-RX100M2 2015-09-12 av Ryggan

Detta är min tredje RX100 och jag uppskattar bildkvalité, ljusstyrka och storleken.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

RX-100M2

DSC-RX100M2 2015-09-09 av Lelle65

Efter att ha kollat på webben vilka semiprofessionella kameror som är köpvärda, och har en utmärkt bildkvalité blev det en RX-100 M2. Att jag är en Sony-fan gör inte saken sämre!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastiska fina bilder.

DSC-RX100M2 2015-07-21 av Västerport36

Köpte kameran för den var vad jag sökte. Bild kvalitén är över förväntan.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Positivt överraskad

DSC-RX100M2 2015-05-26 av nge40

Jag köpte den nyligen och blev positivt överraskad av bildkvaliteten samt alla fin funktioner.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Underbar kamera

DSC-RX100M2 2015-03-23 av Hallon83

Köpte kameran i jakt efter en bra kompakt kamera, sökte mycket på nätet och kom i kontakt med denna på diverse sidor som utfört test. Fastnade för de skarpa bilderna kameran tar och funktionerna är riktigt bra. Kan inte annat att säga att detta är en fantastiskt fin kamera, grym kvalitet både på kamerahuset och linsen. Kan tyckas lite stor med linsen men bilderna blir fantastiska.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra produkt

DSC-RX100M2 2015-01-03 av Sasan

Köpte den för 1 månad sedan. Helt nöjd med bildkvalitet och alla funktioner. SAKNAR användarmanual som beskriver olika funktioner.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Toppenkamera

DSC-RX100M2 2014-10-30 av mlarss

Fantastisk bildkvalitet ur ett litet paket. Manuella inställningar ger massor med möjligheter, men de automatiska gör ett gott jobb också.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Lättanvänd och kvalitet.

DSC-RX100M2 2014-10-12 av Joakim

Mycket nöjd med detta inköp. Kameran känns överraskat välbyggd och stabil, andas kvalitet ;-) Bilderna blir bra för formatet, utmärkt inomhus vid dåligt ljus, mycket lättanvänd med automatiska program, + för manuella inställningar.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Absolut bästa kompaktkameran

DSC-RX100M2 2014-09-01 av mvts

Valde mellan RX100 och RX100 II. Skillnaderna är så. Även RX 100 III har endast mindre förändringar. RX100 är en otrolig kamera. Bilderna blir knivskarpa i svagt ljus och inställningsmöjligheterna är väldigt stora. Bilder slår faktiskt mina tidigare systemkameror. Väldigt nöjd! Toppen!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En stor kamera i litet format!

DSC-RX100M2 2014-08-19 av Javis

Det här är en stor kamera i litet format, bra att ha med sig överallt. Den är relativt ljusstark så man klarar sig bra utan blixt i de flesta lägen men det är klart, mörker är svårt att klara helt utan stativ. Den vinklade skärmen underlättar läsbarheten i starkt solljus. Den passar dock inte särskilt bra ihop med telefoner med äpplelogga, en klar svaghet för min del. En kommunikationsapp behövs som är meckig att använda. Kameran kan inte manövreras från telefonen. Dessutom en bugg som gör att WIFI-överföringen till telefonen störs av andra nätverk i närheten, fungerar dock om man startar om telefonens WIFI-funktion med kamerans sändning igång vid överföringen.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

En systemkamera i kompakt format!

DSC-RX100M2 2014-08-15 av kick0ne

Den bästa bildkvalitén jag upplevt på kompaktkamera, otroligt detaljrika bilder och hela produkten andas kvalitet, fin optik verkar det finnas i också. Det enda minus vi hade var att den enbart tar emot laddning via micro-usb när det är några procent batteri kvar... När det är helt slut går det enbart att ladda genom att ta ut batteriet och ladda i 230v-uttag. Överlag en otroligt bra kamera! Lätt värt varenda krona.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bästa kompaktkameran jag någonsin haft!

DSC-RX100M2 2014-08-14 av mulle_77

Jag arbetar som fotograf! Stundtals blir mina systemkameror klumpiga att ha med sig och då är denna lilla skit helt fucking underbar!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bra vid dåliga ljusförhållanden.

DSC-RX100M2 2014-08-11 av ulrikavpt

Största fördelen med denna kameran i jämförelse med andra är bildkvalitén i dåliga ljusförhållanden. Tar fantastiska bilder utan blixt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Himla bra liten kamera

DSC-RX100M2 2014-07-30 av TomasR

Köpte Sony, för jag har stort förtroende för det märket. Fantastisk upplösning och snabba funktioner. Har haft en systemkamera tidigare, som är klumpig och kommer inte alltid med i vardagen. RX100 har alla funktioner som jag använder och ryms i benfickan på byxorna.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Smart kamera i litet format

DSC-RX100M2 2014-06-23 av fredriktoday

Haft kameran i nio månader och är helnöjd. Bildkvaliteten var som förväntad. Dock var videokvaliteten långt över förväntan. Knivskarpt och fokuserar bra. Jämfört med min Sony A99 så är faktiskt videokvaliteten på låga ISO bättre!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

1

0

En bra lätthanterlig kamera!

DSC-RX100M2 2014-06-04 av Nöjd

Har haft kameran i ca ett halvt år och är mycket nöjd med de kort och filmer jag hittills har åstadkommit. Kameran är lätthanterlig och enkel att använda med de förinställda funktioner som finns till hands. Bilder i "dåligt ljus" blir förvånansvärt bra. Har tagit stillbilder och filmat i trångt utrymme med mycket solljus och då framkommer några nackdelar Om man inte behöver se motivet direkt i kameran är den lätt att använda och det blir bra kort, men; I solljus blir motivet svårt att se, man får chansa, vilket kan gå bra om man har tur. Svårt att få fokus om man använder telefunktionen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastisk bildkvalitet

DSC-RX100M2 2014-06-04 av Kenneth53

Jag har använt kameran i knappt en månad och är mycket nöjd. Bildkvaliteten är otroligt bra. Har hittills använt den automatiska point and shoot inställningen. Det finns dock många möjligheter till manuella inställningar. Detta är en kompaktkamera som kvalitetsmässigt kan jämföras med systemkameror. Priset är högt jämfört med kompaktkameror men kvaliteten är samtidigt så hög att jämförelsen istället bör göras mot systemkameror och då är inte DSC RX100II dyr.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Utmärkta produkter

DSC-RX100M2 2014-06-03

Jag har två kameror från Sony och de har jag med mig bägge alltid.Mycket bra i olika bildtagningar

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra kamera !

DSC-RX100M2 2014-06-03 av keno

Köpte produkten för ett år sedan Orsaken var alla positiva recensioner.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Precis den kompakta jag ville ha

DSC-RX100M2 2014-06-02 av knukkon

Full auto om man så vill,RAW finns,mycket manuella funktioner,lätt att bära med sig,fjärrkontroll. Hög kvalite. Dyrt tillbehör för filter,klumpigt handtag som jag inte köpte,dyr halsremsom jag inte köpte. Stor sensor.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kanonkamera!

DSC-RX100M2 2014-06-02 av Calle

Mycket smidig att hantera! Mycket hög kvalité på bilderna för en sådan liten Kamera!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Smidig med fantastisk bildkvalité

DSC-RX100M2 2014-06-02 av DC47

För mig som reser mycket är den ett bra komplement till min systemkamera. Den goda bildkvalitén Zeiss optiken levererar gör att den bildmässigt håller lika hög klass som en bättre systemkamera.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Har allt!

DSC-RX100M2 2014-06-02 av Svante

Fantastisk liten kamera som jag ännu inte lärt mig fullt ut! Automatiken tar kalasbilder. Bifogade bild tagen efter mörkrets inbrott utan blixt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

3

0

0

Mycket användbar kompaktkamera

DSC-RX100M2 2014-01-26 av Veteranorienterare

Har nu fått en kompaktkamera som ger samma kvalitet som en betydligt större systemkamera. Lätt att ta med sig ut på tävlingar (orientering) och ger dessutom möjlighet att få fram trevliga videoavsnitt för publicering på en hemsida.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra köp

DSC-RX100M2 2014-01-19 av Jaax

Som alla tester visar den bästa kompaktkameran i detta prisläge.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bästa kamera köpet!

DSC-RX100M2 2014-01-06 av blomman23

Bestämde mig för att förnya min gamla Canon Ixus 850 is. Lästa många tester och såg klipp på Youtube om Sony DSC-RX100 och jag måste säga efter att ha använt den en hel del att alla lovord om kameran är befogade. Den är snabb och klarar av mörka miljöer galant. Vill man bara sikta och klicka är det inga problem att få utmärkta bilder. Vill man besvära sig med med egna inställningar blir det ännu bättre. Liten och smidig att ta med sig är den också. En självklar köp rekommendation!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Liten kamera levererar som stor

DSC-RX100M2 2013-12-05 av TG80

Mobilerna må bli bättre och bättre och ersätter kameran mer och mer för vissa... men även här så blir kompakta kameror bättre och bättre och halkar snart in på DSLR domänen. Kamera i litet format men med stora egenskaper, Vad man alltid är ute efter är bildkvaliteten och där finns inget negativt att säga förutom UTMÄRKT. Fokusen är snabb men inte snabbast.. näst intill. (Kanske jämför för mycket med DSLR kamera) Sensorn är dubbelt så stor jämfört med de flesta andra kompaktkameror. Rekommenderar verkligen denna kamera till oss som vill kunna ha en kamera i byxfickan, eller helt enkelt överallt utan att behöva bära med sig en klumpig väska. Ett komplement till mobil, nyklar, och plånbok som du alltid bär med dig!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kvalité rakt igenom

DSC-RX100M2 2013-11-12 av wake

Köpte den som andrakamera till min systemkamera och jag är supernöjd. Hade med den på en naturresa och naturligvis är systemkameran bättre (snabbare, bättre bild, mer flexibel) men det här är den bästa kompaktkamera jag haft. Bildkvaliten är inte så jättelångt ifrån systemkamerans och inställnngsmöjligheterna är bra - jag gillar ringen runt objektivet som man kan ändra funktion på, tex för att ställa in bländare eller manuell skärpa.

Taget från elgiganten.se

0

0