Gå vidare till Innehåll
KOMPAKTKAMEROR

DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom

DSC-QX30

Bild på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom

Rek. Ca-pris

2 900,00 kr

(VAT)
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder på DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom

Funktioner

30x optisk zoom/60x tydlig bildzoom för extrema närbilder

Det stora zoomintervallet från 24 mm* till 720 mm gör att du kan fotografera allt från vidsträckta landskap till avlägsna motiv. Med kamerafunktionen 60x tydlig bildzoom fördubblas kameraobjektivets förstoring digitalt utan att antalet bildpunkter minskas. Det gör att du kan ta jämna, detaljrika bilder från alla avstånd.

Autofokus med låsfunktion och kontinuerlig bildtagning

Få skarpa och kristallklara foton. Med autofokus (AF) med låsfunktion justeras storleken på målramen automatiskt utifrån motivets egenskaper. – så att du får bra skärpa oavsett vad som händer. Lens-Style-kameran har också en kontinuerlig bildtagning i hög hastighet på upp till tio bilder/sekund och detaljerade bilder på 20 MP, även när saker händer snabbt.

Optisk SteadyShot bildstabilisering

Med optisk SteadyShot hålls bilden stadig även när dina händer inte är det. Genom att kompensera för mindre handrörelser som kan skapa oskärpa och distorsion får du fantastiska fotograferingsresultat med SteadyShot – även i mycket svagt ljus. Växla till SteadyShot med aktivt läge så får du skarpa filmer.

Rörliga bilder i Full HD 60p

Få alltid jämna och skarpa filmer också när du panorerar och filmar rörliga motiv och spela in filmer i 60p i kamerans högsta upplösning.

20,4 MP Exmor R® CMOS-sensor för detaljerade bilder

Locka fram detaljerna i fotona – också när du fotograferar i svagt ljus. En bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor med ett brett mottagningsområden ger mer ljus och fler detaljer i varje bild. Få alltid snygga bilder med 20,4 MP högupplösta detaljer.

BIONZ X™ för suveräna detaljer och strukturer

Den här bildprocessorn från Sony återger strukturer och detaljer som de uppfattas av det mänskliga ögat, via extra snabb databehandling. Tillsammans med avancerad LSI (Large Scale Integration) påskyndar BIONZ X bearbetningen och möjliggör naturligare detaljer, mer verklighetstrogna bilder, fylligare nyansövergångar och lägre bildbrus oavsett om du tar stillbilder eller filmar.

Sony G-objektiv för högre prestanda

Sony G-objektivet har optimerats för Lens-Style-kamerans avancerade bildsensor och processorteknik. Du får kapaciteten och kontrollen att skapa överlägsen skärpa och vackra bakgrunder i oskärpa (bokeh).

Trådlös frihet med Wi-Fi®

Överför enkelt filmer och annat från kameran till din Android- eller iOS-smartphone eller surfplatta genom att ansluta till Wi-Fi®. Sedan kan du snabbt överföra videor till dina favoritwebbplatser och sociala nätverk så att vänner och familj kan ta del av dem.

Intuitiv kontroll med PlayMemories™ Mobile

Förvandla din smartphone eller surfplatta till en fjärrkontroll och styr kameran enkelt med hjälp av PlayMemories™ Mobile. Med det rena användargränssnittet kan du enkelt hantera alla kamerainställningar med en hand och bland annat ställa in exponering, slutarutlösning och zoom. Det är perfekt för gruppbilder.

Få ett annat perspektiv med flexibel objektivplacering

Fotografera ur olika vinklar. Använd Lens-Style-kameran på tidigare otillgängliga platser och styr den sedan – zooma, komponera och ta bilden – med din mobila enhet. Få en stadig grund för flexibel fotografering med tillbehörsutrustningen för bildtagning i valfri vinkel (ADP-FSK1).

Fäst kameran på din smartphone/surfplatta

Du förvandlar enkelt din smartphone eller surfplatta till en kamera med höga prestanda: fäst bara Lens-Style-kameran på den mobila enheten och börja filma. När den sitter på fungerar enheten som kamerahus: använd pekskärmen till att ta, retuschera och dela foton med vänner och familj på Facebook® och Twitter™.

Enkel lagring, överföring och delning

Nu behöver du aldrig oroa dig för att förlora foton igen – de sparas automatiskt på Lens-Style-kameran och din smartphone eller surfplatta när du tar dem. Du behöver bara installera appen PlayMemories™ Mobile och sedan kan du exportera foton från kameran till din smartphone eller surfplatta via Wi-Fi®. Sedan kan du organisera, redigera och dela bilderna med vänner och familj, eller överföra dem till sociala nätverk och dela dem med resten av världen.

Superior Auto vet vad du fotograferar

Inget foto är omöjligt. I läget Superior Auto optimeras varje bild genom att kamerainställningarna justeras efter olika typer av miljöer. Funktioner som kontinuerlig bildtagning och automatisk HDR aktiveras vid utmanade förhållanden så du enkelt kan ta bilden.

Montera på stativ för flexibel fotografering

Fotografera med lång exponeringstid och ta bilder av storslagna landskap med total säkerhet. Sätt Lens-Style-kameran på ett stativ så får du större stabilitet än när du fotograferar med handhållen kamera. Fotografering i svår terräng, i svagt ljus och av gruppbilder blir så mycket enklare när du monterar Lens-Style-kameran på ett stativ.

Visa fotona i TRILUMINOS™-färg

Visa foton och videoklipp med fylliga och naturliga färger på den stora skärmen. Den här Lens-Style-kameran har funktioner för färgtekniken TRILUMINOS från Sony så att du kan visa dina favoritbilder med intensiva färger på en tv med TRILUMINOS-skärm. Ett utökat färgregister innebär att röda, havsblå och smaragdgröna nyanser verkligen kommer till sin rätt för verklighetstrogna landskapsbilder. Ansikten återges också bättre i och med att hudtonerna är naturligare.

Tillbehöret Live-View 2-fjärrkontroll för kontroll av flera kameror

Hantera upp till fem kameror med tillbehöret Live View-fjärrkontroll. Kontrollera betraktningsvinklarna på den handledsmonterade färgskärmen med ett ögonkast, starta/stoppa inspelning på fem kameror samtidigt och ändra inställningar samtidigt på samtliga enheter. Tack vare inbyggd Wi-Fi® behövs inga kablar.

Flerintervallsaspekter för flexibel fotografering

Skapa foton som skiljer sig från mängden med ett urval olika bildförhållanden. Välj mellan vanliga fotoformat som 3:2 och 4:3, samt widescreen i 16:9 eller fyrkantigt och få stillbilderna precis som du vill ha dem.

Specifikationer
DSC-QX30 kommer lastad med 30x optisk zoom, optisk SteadyShot och AF med låsfunktion så att du kan ta snygga bilder oavsett avstånd. Nu kan du ta bilder av rörliga och avlägsna motiv som det inte gick att fota med smartphone och surfplatta tidigare.
  • 20,4 megapixels Exmor R™-CMOS-sensor

  • BIONZ X-processor för suveräna detaljer och brusreducering

  • Sony G-objektiv med 30x optisk zoom (60x med tydlig bildzoom)

  • PlayMemories™-appar för kamera ger mer kreativitet

  • Fota och dela bilder av hög kvalitet med din iOS- eller Android-enhet

Sensortyp
1/2,3-tumstyp (7,82 mm) Exmor R® CMOS-sensor
Antal bildpunkter (effektiva)
20,4 MP
ISO-känslighet (stillbild) (rekommenderat exponeringsindex)
ISO 80–12800

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri NP-BN, Mikro-USB-kabel, Handledsrem, Smartphone-fäste, Snabbstartguide, Referensguide

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger