Gå vidare till Innehåll
KOMPAKTKAMEROR

HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom

DSC-HX400V

Bild på HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom

Rek. Ca-pris

4 900,00 kr

(VAT)
Bilder på HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom

Zooma in på toppkvalitet

Spela in oförglömlig action med en kompakt 50x optisk zoom (100x tydlig bildzoom) som använder 20,4 MP Exmor R® CMOS-sensor och BIONZ X™-bildprocessor för exceptionell prestanda. Den är enkel att använda och kan utrustas som en DSLR-kamera. Med den inbyggda tillbehörsskon för flera enheter kan du ansluta till en extern blixt, lampa, mikrofon, med mera.

ZEISS-objektiv

20,4 megapixels Exmor R™-CMOS-sensor

Ta fram detaljerna, även i svagt ljus. En bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor med 20,4 MP har breda mottagningsområden, vilket ger bilderna bättre ljus och fler detaljer.

Exmor R™ CMOS-sensor

BIONZ X™-bildprocessor

Förvänta dig mer trogen färgåtergivning, bättre brusreducering och snabbare fotografering i bildserieläge med bildprocessorn BIONZ X™ – den är tre gånger så kraftfull som vår tidigare BIONZ-processor, och ger bilder av högsta kvalitet.

BIONZ X-bildprocessor

ZEISS®-objektiv

En förstklassig 50x optisk zoom. ZEISS® ger fantastiska bilder med många detaljer och hög kontrast. Med stabilisering via optisk SteadyShot.

Skarp zoom

50x optisk zoom

50x optisk zoom

Avstånd är inget problem. Dra allt närmare dig med enorm 50x optisk zoom – för kristallklar skärpa i varje bildruta.

Optisk SteadyShot

Optisk SteadyShot

Objektivet rör sig gyroskopiskt och kompenserar för rörelser som orsakas av handhållen inspelning, vilket ger otroligt skarpa bilder genom hela brännvidden.

Autofokus med låsfunktion

Fånga all action

Förlora aldrig den perfekta bilden ur sikte. Med autofokus med låsfunktion justeras bildrutans storlek automatiskt utifrån motivets egenskaper. På så sätt får du skarpa och definierade bilder.

Proffshantering

Med de användarvänliga kontrollerna och det ergonomiska greppet får du samma känsla och utseende som med en DLSR-kamera. Knappar och funktioner har placerats omsorgsfullt och är lätta att nå, precis som med en proffskamera.

Lägesväljare

Lägesväljare

Med lägesväljaren kan du välja bländar- och slutartidsprioritet. En praktisk kontrollratt för tummen ger dig snabb och enkel manuell kontroll över det läge du har valt.

7,5 cm LCD-skärm

LCD-skärm

Se hur bilder visas ljusstarkt och skarpt på en 3-tums Xtra Fine LCD-skärm med WhiteMagic™ och en upplösning på 921 000 punkter.

Tillbehörssko för flera enheter

Tillbehörssko för flera enheter

Anslut en mängd tillbehör till kameran, som externa blixtar, studiomikrofoner med mera. Tillbehörsskon (hot shoe) driver utrustningen för att förbättra fotograferingen.

Elektronisk sökare

En elektronisk sökare med 201 000 punkters upplösning ger klar förhandsgranskning i realtid med 100 % skärmtäckning – perfekt för komposition, fokusering och visning. Med inbyggd ögonsensor kan du växla mellan LCD-skärmen och sökaren automatiskt.

Elektronisk sökare

Släpp fram regissören inom dig

Skapa biokänsla i dina hemmavideor. Tryck bara på den särskilda filmknappen och börja spela in skarpa och klara Full HD-filmer. Optisk SteadyShot med intelligent aktivt läge gör dina videor stadiga och skakfria, till och med när du går eller zoomar.

24p Full HD-bilder

Full HD

Spela in i Full HD för skarpa, jämna filmer – du kan fota med bildhastighet på 24 bildrutor per sekund vilket ger en äkta bioupplösning.

AVCHD

AVCHD

Om du strävar efter att bli mer seriös med din fotografering kan du prova det progressiva AVCHD-formatet för att få skarpa, proffsiga bilder.

Se varje trick och övergång

En cool effekt för att visa till exempel hopp och banor med rörelsevideo. Förevigade objekt som rör sig visas i en sekvens med inkopierade bilder mot en enda bakgrund.

Rörelsevideo
PlayMemories Camera Apps

Appar som förbättrar varje bild

Fota mer kreativt. Med PlayMemories Camera Apps får du fler effekter och inställningar i kameran, inklusive timelapse, ljusstråle, multiexponering med mera.

Skapa, anslut och dela

Det finns bara en sak som är bättre än att ta fantastiska bilder, och det är att dela dem. Med inbyggd Wi-Fi® och NFC kan du dela dina bästa bilder på en sekund. Och med fjärrkontrollappen för smartphone har du alltid kontroll.

Wi-Fi® och NFC

Dela via Wi-Fi® och NFC

Använd NFC för att upprätta en anslutning via Wi-Fi® så att du kan dela bilder och videoklipp med nära och kära.

Fjärrkontrollapp för smartphone

Förvandla din smartphone till en fjärrkontroll

Med fjärrkontrollappen för smartphone kan du ändra inställningar, zooma, och viktigast av allt: ta en bild.

Bildeffekt

Ingjut nytt liv i en bild med den inbyggda tekniken Bildeffekt. Det finns massor av lägen att välja bland – du behöver inte ens hämta några bildredigeringsprogram.

Bildeffekt

Se dina bilder i detaljrik 4K

Anslut kameran till en 4K Ultra HD-tv och visa dina bilder med hisnande skärpa på en stor skärm. Varenda nyans blir levande och verklighetstrogen tack vare TRILUMINOS™-färg.

Inbyggd GPS

Spåra resan

Med HX400V kan du ta reda på var du är – och var du har varit. Inbyggd GPS taggar alla dina foton och videor när du är på resande fot.

Brett utbud av tillbehör tillgodoser alla behov

Proffsiga alternativ skapar nya möjligheter.

Få ut ännu mer av fotograferingen och ge dina bilder en proffsig touch med tillbehör som har utformats särskilt för den här modellen.

iMovie

Fungerar med iMovie och Final Cut Pro X

Den här produkten är kompatibel med Final Cut Pro X och iMovie.

Specifikationer och funktioner
  • 20,4 megapixels Exmor R™-CMOS-sensor

  • BIONZ X-processor för suveräna detaljer och brusreducering

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS Vario-Sonnar® T*-objektiv med 50x optisk zoom

  • PlayMemories Camera Apps utökar kreativiteten

  • Optisk SteadyShot och optisk SteadyShot med intelligent aktivt läge

Sensortyp
1/2,3-typ (7,82 mm) Exmor R® CMOS-sensor
Antal bildpunkter (effektiva)
Ca 20,4 megapixel

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri, Nätadapter, Mikro-USB-kabel, Axelrem, Lock till tillbehörssko, Linsskydd, Användarhandbok

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger