KOMPAKTKAMEROR

HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom

DSC-HX350
Bild på HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom

Rek. Ca-pris

5 300,00 kr

(VAT)
Bilder på HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom
Bilder på HX350 kompaktkamera med 50x optisk zoom
Zooma på

Kom så nära motivet som du vill med en kompakt 50x optisk zoom (100x tydlig bildzoom) som ger samma resultat som med en DSLR-kamera. Oavsett om motivet är nära eller långt borta samverkar kraften, hastigheten och precisionen hos 20,4 MP Exmor R® CMOS-sensorn och BIONZ X™-bildprocessorn för att skapa bilder med häpnadsväckande detaljrikedom.

Exmor R® CMOS-sensor
20,4 megapixels Exmor R™-CMOS-sensor

Ta fram detaljerna, även i svagt ljus. En bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor med 20,4 MP har breda mottagningsområden, vilket ger bilderna bättre ljus och fler detaljer.

BIONZ X™-bildprocessor
BIONZ X™-bildprocessor

Förvänta dig mer trogen färgåtergivning, bättre brusreducering och snabbare fotografering i bildserieläge med bildprocessorn BIONZ X™ – den är tre gånger så kraftfull som vår tidigare BIONZ-processor, och ger bilder av högsta kvalitet.

ZEISS®-objektiv
ZEISS®-objektiv

En förstklassig 50x optisk zoom. ZEISS® ger fantastiska bilder med många detaljer och hög kontrast. Med stabilisering via optisk SteadyShot.

Skarp zoom
50x optisk zoom
50x optisk zoom

Avståndet är inget problem. Dra allting närmare med 50x optisk zoom och få knivskarp skärpa i varenda bild. Optisk SteadyShot-bildstabilisering gör att kameran inte skakar även när du zoomar med den högsta inställningen.

Fånga all action
Fånga all action

Förlora aldrig den perfekta bilden ur sikte. Med autofokus med låsfunktion justeras bildrutans storlek automatiskt utifrån motivets egenskaper. På så sätt får du klara och skarpa bilder.

Proffshantering

Med de användarvänliga kontrollerna och det ergonomiska greppet får du samma känsla och utseende som med en DLSR-kamera. Knappar och funktioner har placerats omsorgsfullt och är lätta att nå, precis som med en proffskamera.

Lägesväljare
Lägesväljare

Med lägesväljaren kan du välja bländar- och slutartidsprioritet. En praktisk kontrollratt för tummen ger dig snabb och enkel manuell kontroll över det läge du har valt.

LCD-skärm
LCD-skärm

Se hur bilder visas ljusstarkt och skarpt på en 3-tums Xtra Fine LCD-skärm med WhiteMagic™ och en upplösning på 921 000 punkter.

Elektronisk sökare
Elektronisk sökare

Lämna inget åt slumpen när du komponerar bilder. Med en elektronisk sökare med 201 000 punkters upplösning får du en klar förhandsgranskning i realtid med 100 % täckning av synfältet – perfekt för komposition, fokusering och visning av bilder med olika inställningar.

Släpp fram regissören inom dig

Skapa biokänsla i dina rörliga bilder. Tryck bara på den särskilda filmknappen och börja spela in skarpa och klara Full HD-filmer. Optisk SteadyShot med intelligent aktivt läge gör dina videor stadiga och skakfria, till och med när du går eller zoomar.

Full HD
Full HD

Spela in klara och smidiga Full HD-filmer med valfri bildhastighet – till och med i 24p (24 bilder/s) – för en bioliknande effekt.

AVCHD
AVCHD

Om du strävar efter att bli mer seriös med din fotografering kan du prova det progressiva AVCHD-formatet för att få skarpa, proffsiga bilder.

Se varje trick och övergång

En cool effekt för att visa till exempel hopp och banor med rörelsevideo. Fotograferade objekt som rör sig visas i en sekvens med inkopierade bilder mot en enda bakgrund.

Se varje trick och övergång
Håll oskärpan på avstånd
Håll oskärpan på avstånd

Intelligent aktivt läge med bildstabilisering i fem vinklar och avancerad ramanalys kompenserar för kameraskakningar under filminspelning för att minimera oskärpa som ofta uppstår vid fotografering utan stativ.

Bildeffekt

Ingjut nytt liv i en bild med den inbyggda tekniken Bildeffekt. Det finns massor av lägen att välja bland – du behöver inte ens hämta några bildredigeringsprogram.

Bildeffekt
Se dina bilder i detaljrik 4K

Anslut kameran till en 4K Ultra HD-tv och visa dina bilder med hisnande skärpa på en stor skärm. Varenda nyans blir levande och verklighetstrogen tack vare TRILUMINOS™-färg.

iMovie
Fungerar med iMovie och Final Cut Pro X

Den här produkten är kompatibel med Final Cut Pro X och iMovie.

Specifikationer och funktioner

  • EXMOR R® CMOS-sensor på 20,4 megapixel

  • BIONZ X-processor för suveräna detaljer och brusreducering

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv med 50x optisk zoom

  • Full HD-video för vackra bilder

  • Optisk SteadyShot och optisk SteadyShot med intelligent aktivt läge

Sensortyp
1/2,3-typ (7,82 mm) Exmor R® CMOS-sensor
Antal bildpunkter (effektiva)
Ca 20,4 megapixel
ISO-känslighet (stillbild) (rekommenderat exponeringsindex)
Auto (ISO80–3200 kan väljas med övre/nedre gräns), 80/100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200, Multi-Frame NR: Auto (ISO80-3200), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri NP-BX1, Nätadapter AC-UUD12, Mikro-USB-kabel, Axelrem, Lock till tillbehörssko, Linsskydd, Användarhandbok

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger