SKYDDSVÄSKA

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

350,00 kr

(VAT)
40

4.4 baserat på 40 kundrecensioner

22
15
2
0
1
Prestanda

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

40 Kundrecensioner

0

Ist ganz ok

LCS-U21 2020-08-10 av freelion (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich habe die Tasche für die gerade erworbene Sony RX10 M4 gekauft. Sie ist erstaunlich robust, passend und ausreichend für die Kamera, Filter und Akkus

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Qualità Sony

LCS-U21 2020-05-07 av GianniDS (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho comprato questo articolo circa due settimane fa. Il prodotto è di ottima fattura, resistente, e abbastanza capiente. Io ho messo dentro la mia mirror less e un obbiettivo. Inoltre sfruttando le tasche laterali posso portare con me una seconda batteria e volendo anche i dispositivi per ricaricare le pile. Completamente soddisfatto.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

compact en makkelijk in gebruik.

LCS-U21 2019-07-31 av ced en char (Nederländerna)

net 2 weken in huis maar handig in gebruik en makkelijk mee te nemen.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

praktische, kompakte Tasche

LCS-U21 2018-01-17 av arjanus (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Meine Alpha 6000 mit Standard- und Telezoom-Objektiv lassen sich gut verstauen. Der Blitz passt leider nicht mehr rein.

Prestanda

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Custodia protettiva per la FOTOCAMERA DSC-H300

LCS-U21 2017-09-18  (Italien) Godkända kund Godkänd

Custodia protettiva di alta qualità ! Le dimensioni sono esatte per la FOTOCAMERA Sony DSC-H300 , per cui viene consigliata nell'acquisto .

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Perfect

LCS-U21 2016-04-08 av Bryank (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Hele fijne camera tas, voldoende ruimte een echte aanrader!!!

Prestanda

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Sony Protective Case LCS-U21

LCS-U21 2015-09-12 av RayTJ (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

An excellent product for my new Sony HSC-H400 camera -very good value and delivery service

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Super fonctionnalité !

LCS-U21 2015-08-30  (Frankrike) Godkända kund Godkänd

J'ai été agréablement surpris par ce sac qui possède un espace intéressant tout en restant compact. Bon produit...

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Perfect

LCS-U21 2015-05-31 av Wonderwoman (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

when you buy a Sony camera the only bag you want and know that will fit is a Sony bag

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

A very good case.

LCS-U21 2015-05-17 av john 65 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Bought this for my new cam corder and/ or my RX10. Both fit well and there is plenty of storage space for the usual spare batterys etc. Good design also protects camera well and alows easy access. A very good case!.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

6

0

0

Degelijke tas

LCS-U21 2015-04-25 av JWX1 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Mooie, degelijke tas voor een zeer schappelijke prijs t.o.v. de concurrentie, echter niet geschikt voor de Sony RX-10

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

capienza e resistenza ottima

LCS-U21 2015-04-12 av salvatoresony (Italien) Godkända kund Godkänd

molto soddisfatto dell'articolo. spedizione e qualita' ok

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Protezione e funzionalità

LCS-U21 2015-04-04 av Carlo79 (Italien)

La borsa risulta perfettamente imbottita, la dimensione ideale per contenere la videocamera ed anche la fotocamera compatta.Scomparti creabili tramite velcro, soddisfa tutte le aspettative ed anche più!La consiglio vivamente.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Mooie handige tas

LCS-U21 2015-02-15 av Dropkicker (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Voldoet prima voor de Sony DSC-H400 die ik pas gekocht heb. Camera past er goed in en er kunnen dan nog diverse accessoires bij.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Lovely Case

LCS-U21 2015-02-10 av chippy67 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

This case is small and yet big enough to carry your camera and some accessories and batteries in the side pockets or front pockets. The case is well made and I think its good value for money! - I purchased this to carry my lovely RX10 camera in, it was an expensive camera so I think it deserves a decent nice case to carry it in.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

0

0

otimma

LCS-U21 2015-02-08 av mihaita16 (Italien) Godkända kund Godkänd

molto sadisfato, e costa meno delle concorenza , grazie sony

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

super protection pour mon hx400v

LCS-U21 2015-02-05 av ced1972 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

sacoche conforme a ce que je voulais, elle me permet de ranger mon apn et les accessoires

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Ottimo prodotto!

LCS-U21 2015-01-21 av simand (Italien) Godkända kund Godkänd

Acquistato il prodotto online tra Natale e Capodanno, l'operatore del numero verde è stato competente e gentilissimo e la consegna ultra celere....il prodotto è veramente bello e capiente, meglio della foto!

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

ottima!

LCS-U21 2015-01-21 av victoriaN (Italien) Godkända kund Godkänd

Mi è piaciuta davvero molto, un prodotto di qualità eccezionale, la consegna velocissima e dentro posso mettere la mia cybershot dsc h400 con tutti gli accessori e mi rimane ancora un po di spazio. Sono molto soddisfatta del mio acquisto.

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

très bonne pochette

LCS-U21 2015-01-20 av Suresnes (Frankrike) Godkända kund Godkänd

très bonne pochette, grande, plusieurs poches, pratique, double fermeture, imperméable.

Prestanda

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

produit super fonctionnel

LCS-U21 2015-01-18 av Pips29 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Pratique, fonctionnel. Super contente du produit..

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Handige tas.

LCS-U21 2015-01-11 av dick1211 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Deze tas is gemaakt van zacht maar stevig materiaal. Alles kan er een plek vinden, onder andere batterijen, kabels e.d.

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

not bad features

LCS-U21 2014-11-29 av janet51 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

this product was not bad but the extra pockets could do with being a little bit bigger, to be practical.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Mellan

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

makkelijke draagtas

LCS-U21 2014-10-22 av HVDVD (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Gekocht voor mijn cybershot HX400,past zeer goed inclusief lader,accu en alle kabels en nog wat meer kleine spullen.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Prima bruikbare tas

LCS-U21 2014-10-21 av Richard K (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Genoeg voor camera (CX730) en accu's. Precies genoeg voor onderweg. Niet genoeg om alle accessoires in te bewaren. Dus als je op pad moet met meerdere lenzen e.d., dan is deze tas te klein.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

bon produit

LCS-U21 2014-10-11 av rraylet (Frankrike) Godkända kund Godkänd

bonne fonctionnalite peut etre un peu plus grand sinon parfait

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Schöne Größe

LCS-U21 2014-09-21 av DirkP (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Passt perfekt für unsere Bridgekamera. Viele Staumöglichkeiten für die kleinen Dinge.

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

6

0

0

Precies zoals de omschrijving

LCS-U21 2014-09-01 av KitC (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Ik gebruik deze tas voor mijn digitale camera. Prima formaat, reserve batterijen, oplader en snoertjes passen er goed bij in. Tas is fijn compact en was goed omschreven op de website. Dik tevreden!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Pratique

LCS-U21 2014-08-31 av Gaguie24 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Cette sacoche est pratique. Elle dispose de deux poches sur le côté et une devant pour le rangement et d'une bandoulière.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

mooi en goed tasje

LCS-U21 2014-08-12 av JanBr (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Persoonlijk vind ik het formaat nog aan de grote kant maar dat heeft ook weer voordelen, omdat je alle accessoires mee kunt nemen.

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Alles past er in

LCS-U21 2014-08-03 av Marcob (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Goed uitziende draagtas voor meerdere producten , ikzelf gebruik deze draagtas voor de DSC-H400 , alles past er in en er is zelf nog ruimte over voor extra's. Zeker een aanrader wanneer je niet wilt dat de spullen beschadigen.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Très pratique

LCS-U21 2014-06-30 av diegotadds (Frankrike)

Article vraiment très pratique, mais un peu trop lourd.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Funzionalità e praticità

LCS-U21 2014-06-05 av emagiu14 (Italien)

Prodotto pratico e perfetto per la videocamera. Materiale leggero e resistente

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Klasse

LCS-U21 2014-06-03 av mafo (Nederländerna)

Prima product precies wat ik graag wou hebben. Kan je gerust mee voorde dag komen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Meer dan voldoende vakken

LCS-U21 2014-06-02 av Robke (Nederländerna)

Ik ben zeer tevreden over het product. Het bied meer dan voldoende ruimte voor mijn camcorder en daarnaast ook nog voor mijn fotocamera en laadapparaten

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Troppo piccola

LCS-U21 2014-06-02 av paszippo (Italien)

Ho comprato questa borsa per una alpha.... Ma non adatta minimamente.... Descrizioni e misure mancanti sul sito....

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Handig tas - perfect voor HX400v

LCS-U21 2014-06-02 av VoorhoutI (Nederländerna)

Deze tas past perfect bij de nieuwe HX400v die ik gekocht heb.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Buon prodotto

LCS-U21 2014-06-02 av Mario (Italien)

Sono soddisfato dell'acquisto, pratico, leggero ed ottime rifiniture.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony schutztasche

LCS-U21 2014-06-02 av Müggenburg (Tyskland)

Vor 2 Monaten gekauft und nicht bereut. Tolle Produktpalette hat Sony.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

exellente et solide

LCS-U21 2014-06-02 av juliendu81 (Frankrike)

j'ai acheté cet article j'en suis tres satisfait tres bonne protection à recommander

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0