MJUKT FODRAL

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

200,00 kr

(VAT)
9

4.6 baserat på 9 kundrecensioner

5
4
0
0
0
Prestanda

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

9 Kundrecensioner

0

Too Tight Fit

LCS-CS2 2022-08-03 av SHAZZER (Storbritannien)

I bought this as Sony quote this model for to fit hx10v but it's to tight. Need room for spare battery. Can't safely fit a bank card in the front zip compartment - only a spare memory card. Not much padding on front either. Quality and workmanship are fine though. I've bought a non Sony branded alternative which is more roomy and well padded.

Prestanda

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony support team
2022-08-05

Hi SHAZZER,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're not happy with the design.
We'll make sure to pass your feedback about the space, padding, and pockets through the proper channels for future consideration.
If you need any assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony support UK

0

Very good quality but too small.

LCS-CS2 2018-04-03 av IW01 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Good quality case for Sony compact cameras. In my opinion it is too small, making it difficult to use the zip and get the camera in and out. Worried the zip will scratch the paint off the camera or will result in dropping the camera. The design of the belt loop is good.

Prestanda

Mellan

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottima custodia!

LCS-CS2 2015-03-22 av Enrg1999 (Italien) Godkända kund Godkänd

Questa custodia è molto pratica, perfetta per la macchina fotografica(W830) e viene proposta ad un prezzo bassissimo, sopratutto tenendo conto che la spedizione è inclusa. Che dire: compratela!

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

essenziale e funzionale

LCS-CS2 2015-03-16 av marcofoh (Italien) Godkända kund Godkänd

Molto bello, economico e utile; costa meno di tanti altri prodotti imitazione

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

idéal pour mon appareil

LCS-CS2 2015-03-04 av aito (Frankrike) Godkända kund Godkänd

j'ai acheté cet article le mois dernier. il est parfaitement adapté à mon appareil DSC-TX30

Prestanda

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

sehr praktisch

LCS-CS2 2014-12-06 av Michael1234 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Gute Ausstattung, sauber verarbeitet und günstiger Preis

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Very light case camera.

LCS-CS2 2014-10-12 av Jochar (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Ease to carry a camera with that case. Really spaceless!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Prima Kameratasche

LCS-CS2 2014-09-20 av FranzR (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich nutze die Tasche für die WX80. Die Tasche passt prima, und ein Ersatzakku und eine Ersatzkarte passen auch noch rein. Die Schlaufe auf der Rückseite habe ich einfach abgeschnitten, und so wird die Tasche deutlich dünner - was sie auch sein sollte, denn auch die Kamera ist super kompakt.

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

étui appareil photo

LCS-CS2 2014-09-09 av domi78 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

bon rapport qualité prix pour cet étui pour appareil photo DSC-HX10V, l'étui est peu volumineux et tient dans une poche. La livraison a domicile a été rapide par TNT Express, par contre le site internet SONY dysfonctionnait pour un choix de livraison en point relais d'ou le choix obligé de TNT Express. En dehors de ce point, rien à signaler.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1