Bilder på UHS-II SD-/microSD-läsare på USB-hubb
Bilder på UHS-II SD-/microSD-läsare på USB-hubb
Bilder på UHS-II SD-/microSD-läsare på USB-hubb
Bilder på UHS-II SD-/microSD-läsare på USB-hubb
Bilder på UHS-II SD-/microSD-läsare på USB-hubb

Funktioner

Den snabbaste UHS-II SD-/microSD-läsaren för kortast möjliga överföringstid

Med hastigheter på upp till 300 MB/s är UHS-II SD- och microSD-kortläsaren på MRW-S3 det snabbaste du kan använda för att överföra och kopiera högupplösta bilder och videor som tagits och filmats med UHS-II-kompatibla kameror. När du har varit ute och fotat en hel dag kan du med hjälp av den här spara tid på säkerhetskopiering och komma igång med att granska, redigera och dela bilderna mycket snabbare. 

Snabb USB-hubb

USB-hubbar blir inte snabbare än MRW-S3. Den har stöd för USB 3.1 Gen 2, vilket ger överföringshastigheter på upp till 1 000 MB/s. Därför kan du använda både UHS-II-kort, som de i SF-G-serien med upp till 300 MB/s, och andra kortläsare som XQD och CFexpress. Och du kan få ut så mycket som möjligt av externa SSD-lagringsenheter med höghastighets-USB och säkerhetskopiera snabbt.

100 W USB-strömöverföring för stabil försörjning

MRW-S3 är kompatibel med USB PD-nätadaptrar på upp till 100 W, vilket garanterar en stabil och tillförlitlig strömförsörjning från den USB PD-kompatibla nätadaptern till alla anslutna enheter (till USB Type-C™- och USB Standard-A-portar). För proffsfotografer och -videofilmare innebär detta att de kan koncentrera sig på arbetet utan att bekymra sig om plötslig frånkoppling på grund av för lite batteri. En USB PD-nätadapter på minst 35 W rekommenderas.

USB-strömindikatorer

MRW-S3 har strömindikatorer för både USB-A- och USB-C-porten, så du kan se om det finns tillräckligt med ström för en stabil och tillförlitlig anslutning redan innan du ansluter en USB-enhet. Om LED-indikatorn lyser stadigt är USB-porten klar och på maximal försörjningsnivå. Om LED-indikatorn blinkar är där tillräckligt med ström för konventionella USB-enheter, men inte för några som kräver mycket ström. Och om LED-lampan inte lyser kan du endast ansluta USB-enheter med egen strömförsörjning.

Löstagbar USB-C till USB-C-kabel

USB-hubbar med en USB-C-kabel som sitter fast är inte bara obekväma att ha med, utan stället där kabeln sitter fast på höljet kan skadas med tiden. Därför har MRW-S3 en löstagbar USB-C till USB-C-kabel. Kabeln slits så lite som möjligt och USB-hubben är slimmad och smidig när den inte används. Den här korta kabeln kan även användas för att ansluta till vanliga USB 3.1 Gen 2-enheter. Den fungerar också som anslutningskabel för en USB PD-nätadapter på upp till 100 W tack vare att eMarker är inbäddat.

HDMI-utgång med 30 bilder/s i 4K 

Har du ingen HDMI-utgång på din bärbara eller stationära dator? Inga problem. MRW-S3 har en HDMI-utgång som klarar att mata ut upp till 30 bilder/s i 4K, så du kan snabbt och enkelt granska och redigera arbete på en tv eller skärm. Det betyder att du slipper ha med en extra dongel om du har en bärbar dator med få portar, och att en annan av de värdefulla USB-C-portarna blir ledig.

Snyggt och tåligt aluminiumhölje med räfflad yta

Den tåliga ytan i borstat aluminium ger få fingeravtryck och repor. Samtidigt ger den taktila, räfflade ytan ett säkert grepp, så den är enkel att hantera när du kopplar in och ur enheter och kablar hela dagen.

Kompakt och lätt

MRW-S3 är endast 118,7 x 50,3 x 14 mm och väger så lite som 95 gram, så den är enkel att ta med sig när du ska fota på plats.

Specifikationer
UHS-II SD-/microSD-läsaren på USB-hubben MRW-S3, med sin höga hastighet, tillförlitlighet och stabilitet, är något en fotograf eller videofilmare som vill vara så effektiv som möjligt inte klarar sig utan. Hubben har 4K HDMI-utgång och snabb laddare för smartphones som fungerar med MacBook och bärbara Windows-datorer. Oöverträffade överföringshastigheter som kan nå upp till 1 000 MB/s (USB 3.1 Gen 2-anslutning) och snabbt stöd för UHS-II SD-minneskort (upp till 300 MB/s).
  • Stöd för USB 3.1 Gen 2, faktiska överföringshastigheter på upp till 1 000 MB/s

  • Upp till 300 MB/s UHS-II SD- och microSD-kortläsare

  • Upp till 100 W USB PD-ineffekt med USB-strömnivåindikatorer för stabil och tydlig strömhantering

  • HDMI-utgång (upp till 4K)

  • Slimmad och kompakt med löstagbar USB-C till USB-C-kabel för mindre vardagsslitage

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön