Uppskatta varje detalj.

Skillnaden med BRAVIA®

Med den revolutionerande uppskalningstekniken i våra senaste tv-apparater får allt du tittar på nytt liv i hisnande 4K-kvalitet. Upptäck en hel värld av appar, filmer och musik med smidig användning på Android TV från Sony, och titta på dem på våra mest slimmade modeller någonsin.

Titta närmare på 4K-tv-sortimentet

Bild

Känn mer, och se hur allt får liv

4K-processor X1 – en krets som förändrar allt

Vår nya 4K-processor X1 tar kontrast, färg och skärpa till högsta nivå. Skärpan ökar med intelligent uppskalning och brusreducering, färgerna är förbättrade var för sig och det dynamiska kontrastomfånget optimeras bild för bild.

Skönhet

Ta en närmare titt på dåtidens och nutidens tv-innovationer från Sony. Upptäck 4K Processor X1 och se skillnaden jämfört med HD.

Detaljförstärkning med precision

Skärpa

Med detaljförstärkning med precision minskar bildbruset och ökar detaljrikedomen i det du tittar på. Det ger en skarpare och renare bild oavsett källa.

Färgkartläggning med precision

Färg

Med färgkartläggning med precision analyseras varje scen och bildpunkt individuellt. Sedan appliceras precis rätt nyans och ton dynamiskt så att du får fylliga och naturliga färger.

Dynamisk kontrastförstärkning

Kontrast

Med dynamisk kontrastförstärkning justeras ljusstyrkan och höjs i bildens ljusa områden och ger djupare svärta i de mörka.

Skärpa

Se varenda detalj få liv

En spännande värld av fantastisk skärpa.

4K X-Reality PRO™ som drivs av 4K-processor X1

Med 4K X-Reality PRO™ som drivs av 4K-processorn X1 skalas varje bildpunkt upp på ett läckert sätt. Enskilda delar av varje scen analyseras i realtid, rengörs och matchas med vår databas – för överlägset verklighetstrogna detaljer, vad du än tittar på.

4K X-Reality PRO™
Vanlig tv
4K X-Reality PRO™
SONY 4K-TV med 4K-processor x1

Förbättra och skala upp allt du tittar på

Med Super Resolution-algoritmer i 4K-processorn X1 används vår föränderliga databas för att förfina Full HD- och 4K-innehåll adaptivt, vilket gör din film, ditt tv-program och digitala medier klarare i verklighetstrogen 4K-upplösning.

4K-processor X1 – en skarpare bild

4K-processor X1 samarbetar med 4K X-Reality PRO™ för att göra bilderna skarpare i realtid – med avancerad brusreducering och detaljförstärkning.

 • 4K-processorn X1
 • Self-Similarity
 • Flat Area Detection
 • Digital brusreducering
 • Noise Crusher

Tv med 4K X-Reality PRO™

Färg

Alla färger du kan tänka dig

Alla färger andas

TRILUMINOS™-skärm som drivs av 4K-processor X1

Med kraftfull bearbetning och dynamisk färgkontroll väcker en TRILUMINOS-skärm med 4K-processor X1 känslan i varje scen med rika och levande röda, gröna och blå färger.

Med TRILUMINOS
Utan TRILUMINOS
Större färgregister

Större färgregister

Ju fler pennor man har när man ritar en bild, desto mer levande och verkligt blir det. I en TRILUMINOS-skärm är det precis som att fler färgpennor används än i en traditionell LED-skärm.

Bredare färgintervall

Mer av varje färg

Det är färgerna som annars är svåra att återge som skiljer TRILUMINOS från mängden. Se diskreta toner och nyanser av gröna, röda och blå färger.

 • X1
 • Vanlig

Färgkartläggning med precision – 4K-processor X1

Med färgkartläggning med precision i 4K-processorn X1 förbättras och optimeras färgerna individuellt och nyansrikt i realtid. Varje färg kontrolleras perfekt vilket ger fylliga och naturliga bilder – även i tv-modeller utan TRILUMINOS-skärm.

Se 4K tv-apparater med TRILUMINOS-skärm

Kontrast

Få med varenda ljusstrimma

Briljant bakbelysning

X-tended Dynamic Range PRO som drivs av 4K-processor X1

För mycket bredare räckvidd för ljusstyrkan än med en vanlig LED-tv gör X-tended Dynamic Range PRO varje scen levande med ljusare ljusa färger och djupare svärta.

Så här fungerar X-tended Dynamic Range PRO

Med hjälp av en unik algoritm sänks bakbelysningen i mörka områden så att objekt på skärmen blir ljusstarkare. Det ger ljusstyrkan ett bredare omfång.

Vanlig tv

Konstant ljusstyrka på hela skärmen.

Tv med X-tended Dynamic Range PRO

Skärmens flexibla ljusstyrka ger bra kontrast, detaljrikedom och färgåtergivning.

Dynamisk kontrastförstärkning – 4K-processor X1

Med dynamisk kontrastförstärkning i 4K-processorn X1 optimeras ljusstyrkeomfånget kontinuerligt bild för bild. Nivåerna justeras efter det som händer på skärmen – även i tv-modeller utan X-tended Dynamic Range.

VANLIG TV
TV MED 4K-PROCESSOR X1

Se 4K-tv-apparater med X-tended Dynamic Range

HDR (High Dynamic Range) och mer

En HDR-signal (High Dynamic Range) överför mer information än nuvarande standarder för tv och film – och ger mer levande bilder med bättre kontrast och detaljer.

Allt i 4K

Se hisnande 4K med egna ögon

En värld full av 4K-innehåll väntar på dig

Nu när allt fler tv-program och filmer strömmas i enastående 4K Ultra HD väntar våra senaste tv-modeller på att få servera dig alltihop med fantastisk skärpa.

Design

Gilla det du ser, även när inget visas på skärmen

Svävande stil

X90C-serien – vår tunnaste 4K-tv någonsin med svävande stil

Du uppslukas av bilder som tycks sväva i luften framför dina ögon när skärmen försvinner, tack vare en tjocklek på 4,9 mm – det är lättare än en smartphone i X90C-serien – och en snygg skärm utan ramar.

Geometrisk design

Det här är Hirotaka Tako, designern bakom BRAVIA® X90C-serien. Han talar om betydelsen av design i det moderna livet och hur geometri har påverkat hans senaste arbete.

Wedge

X93C/X94C-seriens Wedge – Det finns en perfekt form för varje syfte

I våra tv-apparater med Wedge-form kombineras funktion och form. De är utrymmesbesparande, tar mindre plats och är utformade för att rymma större högtalare och leverera ett mer imponerande ljud.

BRAVIA® möter Android TV™

Din smart-tv har precis blivit smartare. Föreställ dig de upplevelser du älskar på din smartphone eller surfplatta: Nu kan du uppleva dem större och bättre än någonsin med BRAVIA®.

 • Livsstil
 • Funktioner
 • Appar
 • Tillbehör

Se BRAVIA®-modeller med 4K och Android TV

Ljud

Upplev varje känsla med ljud som berör

Ljud med hög upplösning

High-Resolution Audio – som artisterna tänkte sig

I inspelningsstudion och under livekonserter tas originalinspelningarna upp med en kvalitet som överträffar cd-kvalitet. Med High-Resolution Audio kan du känna det fylliga ljudet som om artisten uppträdde mitt framför ögonen på dig.

Vad är High-Resolution Audio?

High-Resolution Audio i tv-modellerna i X93-/X94-serien bibehåller många fler detaljer under konverteringen från analog till digital, med en mycket högre bithastighet och upplösning än cd-skivor. Resultatet: mer verklighetstroget ljud som är mer likt det som artisten tänkte sig.

Traditionellt ljud
High-Resolution Audio
DSEE HX

DSEE HX

Få mer detaljer i allt du lyssnar på. Modellerna X93 och X94 innehåller DSEE HX som analyserar ljudkällor och expanderar höga frekvenser till nära på High-Resolution Audio-kvalitet.

Ljud som fulländats av ClearAudio+

Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande och känslomässig upplevelse.

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

Med DSEE-tekniken återställs förlorade frekvenser i musiken (särskilt höga frekvenser) så att du får ett naturligt ljud med mer rymd.

DSEE
Utan Clear Phase-ljud
Vanlig tv
Clear Phase-ljud
Tv med Clear Phase 

Clear Phase-ljud

Clear Phase-ljud analyserar och samplar högtalarens frekvensåtergivning, och använder informationen för att filtrera bort eventuella toppar och dalar i högtalarens återgivning. Det ger ett rent och naturligt ljud.

Surroundtekniken S-Force PRO

En del ljudförbättringssystem arbetar bara med en enda kanal, men med surroundtekniken S-Force PRO används direkt flerkanalig bearbetning för ett mer verklighetstroget och kraftfullt surroundljud.

 • S-Force PRO
 • Vanlig

Se 4K tv-apparater med ClearAudio+

Se instruktionsvideor på tv

Se instruktionsvideor på tv

Har du frågor om hur du installerar och använder din tv? Eller hur du ansluter den till annan utrustning? Vår videohandledning hjälper dig steg för steg.