Få en bioupplevelse hemma och titta på filmer som medföljer BRAVIA XR™

Ett stort antal filmer ingår och väntar på dig. Med BRAVIA XR-teknik, Pure Stream™ och IMAX® Enhanced får allt du tittar på suverän bild och uttrycksfull ljudkvalitet.
BRAVIA CORE finns till BRAVIA XR-modellerna Z9J, A90J, A80J, X95J och X90J.

BRAVIA CORE

Utvalda tv-apparater inkluderar:

FÅ 5 ELLER 10 FILMER
12 ELLER 24 MÅNADERS OBEGRÄNSAD STREAMING

5 filmer att lösa in och 12 månader av obegränsad streaming med A80J, X95J och X90J
10 filmer att lösa in och 24 månader av obegränsad streaming med Z9J och A90J

Välj bland hundratals av de senaste nyheterna och klassiska storfilmer som du kan lösa in

Här hittar du nya och klassiska storfilmer. Använd dina BRAVIA CORE-krediter för att välja vad du vill titta på, i upp till 4K HDR-kvalitet.
 

Obegränsad streaming av populära filmer

Med BRAVIA CORE får du ett fantastiskt urval av filmer som du kan streama när du vill och hur mycket du vill, i upp till 4K HDR-kvalitet.

Upplev Pure Stream™, den bästa bildkvaliteten för streaming

Med BRAVIA CORE får du Pure Stream™ som gör det möjligt att streama ett stort utbud av innehåll i upp till 80 Mbit/s, med förlustfri bildkvalitet i 4K UHD. Det är enkelt att aktivera den här funktionen i inställningarna på BRAVIA CORE. När du har aktiverat funktionen är den alltid på med adaptiva streamingfunktioner.

Upplev IMAX® hemma med IMAX® Enhanced

Du får otroligt levande bild i 4K HDR med IMAX®-utvecklad Digital Media Remastering-teknik, optimerad för BRAVIA XR. Utvalda filmer har även ett större bildförhållande, så att du får en fullskalig bild, för nästa nivå av uppslukande bild.
Tillsammans med uppslukande och pulshöjande DTS-ljudteknik kan du med IMAX® Enhanced-filmer på BRAVIA CORE få en bioupplevelse i hemmet på riktigt.

Få tillgång till en enorm IMAX® Enhanced-samling med BRAVIA CORE

Med ett bibliotek med IMAX® Enhanced-filmer som ständigt utvecklas, kan du förbättra hemmabioupplevelsen med BRAVIA CORE på din BRAVIA XR-tv. Njut av den största samlingen av IMAX Enhanced-filmer med bild och ljud som kännetecknar IMAX samt som digitalt omarbetats och optimerats för en oslagbar tittarupplevelse på BRAVIA XR-tv-apparater*
*Utbudet av filmer som finns tillgängliga varierar beroende på region/språk

Grotta ned dig i hur dina favoritfilmer skapades med Studio Access

Vill du höra den där berättelsen som få känner till om vad som hände bakom kulisserna till dina favoritfilmer? Med BRAVIA CORE får du en massa extra filmmaterial, intervjuer och mycket mer.

Reklamaffisch till Jumanji The Next level på en BRAVIA-skärm
Lyssna på vad ledare inom underhållning har att säga om inspirationen bakom BRAVIA CORE

Ta reda på varför BRAVIA XR-tv-apparater levererar en exceptionell underhållningsupplevelse med BRAVIA CORE.

Villkor

Utbudsprogrammet BRAVIA CORE (”programmet”) erbjuds i Europa* på smart-tv-modeller från Sony som ingår i programmet. De smart-tv-modeller från Sony som ingår i programmet (”kvalificerade tv-modeller”) är Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J och X94J.
I inköpspriset för en kvalificerad tv-modell ingår tillfällig åtkomst till tjänsten BRAVIA Core, i enlighet med nedanstående villkor: i) begränsade filmkrediter 10 filmkrediter för Z9J och A90J, samt 5 filmkrediter för resten av de kvalificerade tv-modeller, vilka kan lösas in mot ett urval av minst 300 filmer (en filmkredit ger åtkomst till en film). Filmkrediterna upphör att gälla 12 månader efter att de läggs till i ditt BRAVIA CORE-konto vid registreringen, men du kan titta på de filmer som du har löst in via BRAVIA CORE fram till den 23 februari 2026, i enlighet med tjänstevillkoren för BRAVIA CORE, ii) tillfällig åtkomst till material inom en video-on-demand-prenumeration 24 månaders video-on-demand-prenumeration på BRAVIA CORE för Z9J och A90J, och 12 månader för resten av de tv-modeller som omfattas. Prenumerationsperioden börjar vid registreringen av ditt BRAVIA CORE-konto. I slutet av den tillfälliga prenumerationsperiod som ingår i köpet av en kvalificerad tv-modell upphör din åtkomst till allt material inom video-on-demand-prenumerationen. Eventuella förlängningar görs i enlighet med överenskommelse med leverantören av BRAVIA CORE-tjänsten och i enlighet med tillämpliga villkor för den tjänsten.
För att kunna delta i programmet måste du registrera ett konto för BRAVIA CORE via en kvalificerad tv-modell senast den 23 februari 2024. Om du inte har registrerat något konto vid det datumet upphör då din åtkomst till BRAVIA CORE-tjänsten inom ramen för programmet. När du har registrerat ett konto får du ett e-postmeddelande som bekräftar detta, och BRAVIA CORE-filmkrediterna och video-on-demand-prenumerationen som beskrivs ovan läggs då till automatiskt på kontot. Användarvillkor, tjänstevillkor och sekretesspolicy för BRAVIA CORE reglerar användningen av BRAVIA CORE. För att kunna registrera ett BRAVIA CORE-konto måste du vara minst 18 år gammal och godkänna användarvillkoren, tjänstevillkoren och sekretesspolicyn för BRAVIA CORE. För att kunna utnyttja det här programmet måste appversionen för BRAVIA CORE-appen vara uppdaterad på den kvalificerade tv-modellen. Den senaste versionen av BRAVIA CORE-appen finns på Google Play.
För transaktioner i BRAVIA CORE krävs krediter i appen. Det går i nuläget inte att genomföra monetära transaktioner i BRAVIA CORE eller köpa fler krediter inom det här programmet. Utbudet av filmer kan ändras utan föregående meddelande. Alla filmer finns i högsta tillgängliga format, dvs. Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX® Enhanced, beroende på marknad och film. Med IMAX® Enhanced-material får du den fulla IMAX® Enhanced-upplevelsen. Filmer med IMAX® Enhanced är enbart tillgängliga för IMAX® Enhanced-certifierade tv-apparater.
Du kan streama innehåll på upp till fyra berättigade tv-apparater per BRAVIA CORE-konto på samma gång. BRAVIA CORE är inte tillgänglig, eller stöds inte nödvändigtvis, i alla länder och för alla språk. Sony förbehåller sig rätten att göra ändringar på, spärra åtkomsten till och/eller stänga ned BRAVIA CORE-plattformen när som helst. BRAVIA CORE omfattar Pure Stream™ som erbjuder streaming mellan 30 Mbps och 80 Mbps. För att ha tillgång till Pure Stream™ till 30 Mbps måste du ha en internetuppkoppling på minst 43 Mbps. För att ha tillgång till den bästa möjliga Pure Stream™-kvaliteten på 80 Mbps måste du ha en internetuppkoppling på minst 115 Mbps. BRAVIA CORE ansvarar inte för nätverksrestriktioner och tillgänglig bandbredd. Restriktioner och villkor från din nätoperatör kan gälla.
Sony tillhandahåller inte några återbetalningar eller krediter för delar av perioder, oanvända krediter eller BRAVIA CORE-material som du inte tittat på. Din åtkomst till BRAVIA CORE-tjänsten inom detta program kan inte överlåtas eller återbetalas. Filmkrediterna har inget pengavärde eller återbetalningsvärde och får inte säljas.
Sony Europe B.V. 

”SONY” är ett registrerat varumärke som tillhör Sony Corporation. ”BRAVIA” och ”BRAVIA CORE” är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Sony Corporation. Google TV och tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Google Play Store är ett varumärke som tillhör Google LLC. IMAX® är ett registrerat varumärke som tillhör IMAX Corporation. Andra produkt- och företagsnamn som nämns här kan vara varumärken som tillhör sina respektive ägare. Ikoner och bilder är simulerade och visas endast i illustrationssyfte. Alla rättigheter som inte uttryckligen beviljas här är förbehållna. Alla villkor kan ändras utan föregående meddelande.
* Det här programmet är tillgängligt i följande länder: Albanien, Andorra, Österrike, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Grönland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Nordmakedonien, Malta, Moldavien, Monaco, Montenegro, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, Gibraltar, Kosovo och Vatikanstaten.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.