FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

Fullständiga specifikationer och funktioner

UHP-H1

Rek. Ca-pris

4 300,00 kr

(VAT)

Allmänna funktioner

Bluetooth®
Ja
4K-uppskalning
60p (skiva/USB/Nät/DLNA)
Skärmspegling (Miracast™)
Ja
AV Sync
Ja
Enkel konfigurering (snabbkonfig.)
Ja

Video/ljud/fotovisning

Sacd (sacd/cd)
Ja
BD-Live
Ja (Profil 2.0)

Ljudavkodning

FLAC
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
DSD – DSDIFF/DSF
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
ALAC
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
Aiff
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
Heaac v. 1/v. 2/nivå 2
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
DTS®
DTS®-avkodning (7.1 kanaler)
Dolby® True HD
Ja

Surroundinställning

DTS Neo:6 (Musik/Film)
Ja

Nätverksanslutningar

Inbyggd Wi-Fi®
Ja (2,4 GHz, 5 GHz)

Miljöanpassad och energisnål

Strömförbrukning (avstängt läge)
inte tillgängligt
Strömförbrukning (viloläge)
0,3 W
Strömförbrukning (nätverkets viloläge) – terminaler
2,7 W (Ethernet, HDMI CEC, Wi-Fi)/3,0 W (alla terminaler och nätverk anslutna*) *Trådbundna anslutningar avaktiverar automatiskt trådlösa anslutningar.
Viloläge aktiverat
Efter 20 minuter
Nätverkets viloläge aktiverat – terminaler
Efter 20 minuter (Ethernet, HDMI CEC, WiFi)
Av/på-knapp för trådlöst nätverk
Om du vill aktivera/avaktivera ställer du in "Internetinställningar" under "Nätverksinställningar" till "Trådlösa inställningar (inbyggda)/Anslutning med hjälp av kablar"

Vad innehåller förpackningen

  • Användarhandbok
  • Batterier (typ AAA x 2)
  • Garantikort
Placeholder

Funktioner

Bild på FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

4K-uppskalning för verklighetstrogen skärpa

Med 4K-uppskalning får favoritfilmerna fyra gånger så hög detaljnivå som med Full HD. Vid anslutning till en kompatibel tv konverterar en avancerad bildprocessor standardvideosignalen till en signal som ligger närmare 4K-upplösning (3840 x 2160). Med åtta miljoner bildpunkter i bilden får du skarpare, mer detaljerade bilder, och med högre bildkvalitet kan du luta dig närmare skärmen och få känslan av att du är på bio.

Bild på FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

High-Resolution Audio för felfri uppspelning

Digital musikuppspelning av högsta klass med High-Resolution Audio. Med High-Resolution Audio registreras musik i högre bithastighet än på cd, och både antalet ljudsamplingar per sekund och bithastighetsprecisionen för varje sampling höjs. Det ger en återgivning av artistens musik utan kompromisser. Hör varje andetag och subtila nyanser för en riktigt känslomässig upplevelse.

Bild på FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

Musikfilerna återställs med DSEE HX 

Få högre kvalitet än med cd. DSEE HX bygger vidare på vår egenutvecklade DSEE-teknik och uppskalar komprimerade ljudfiler till en nivå som ligger närmare High-Resolution Audio. Genom att återställa originalinspelningens nyanser som gått förlorade vid komprimeringen levererar DSEE HX ett fylligt ljud i studiokvalitet.

Bild på FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

Ingång och utgång för flexibel användning    

För flexibel hemunderhållning finns det två HDMI-utgångar, samt optisk digitalanslutning och analog AV-anslutning. Det gör att du får plats både med din nuvarande utrustning, exempelvis tv, förstärkare och högtalare, och eventuell framtida utrustning.

Bild på FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

USB-port för High-Resolution Audio-uppspelning 

Få en klar och detaljerad högupplöst ljuduppspelning. En USB-port på framsidan ger en stabil och smidig anslutning för förlustfritt ljud, inklusive ljudkodekar för DSD och ljud i 24 bitar/192 kHz. Det är bara att ansluta en bärbar dator eller musikspelare, så får du optimal uppspelning från flera olika filtyper inklusive MP3, AAC och WAV.

Bild på FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

Bluetooth®-strömning av högre kvalitet med LDAC

LDAC är en ny kodek som utvecklats av Sony för Bluetooth® -ljudströmning av högsta möjliga kvalitet. Den har stöd för upp till tre gånger högre bithastighet än vanlig Bluetooth®-strömning, samplingshastigheter på upp till 96 kHz och mer effektiv kodning. Resultatet? Suveränt ljud med mindre komprimering som möjliggör trådlöst ljud av högre kvalitet än med cd.

Bild på FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

Kompakt antivibrationskonstruktion 

Varje komponent i UHP-H1 valts ut noggrant, och är mindre än andra, mer traditionella dvd- och Blu-ray Disc™-spelare. Den har en slimmad och snygg design, samt en antivibrationskonstruktion som ger kristallklar musikuppspelning. 

Bild på FÖRSTKLASSIG LJUD- OCH VIDEOSPELARE

Lyssna trådlöst med Bluetooth®

Njut av favoritmusiken och -filmerna med trådlöst ljud. Blu-ray-spelaren för över ljudet till trådlösa högtalare eller hörlurar via Bluetooth®, så att du kan låta dig uppslukas av varje sång och varje soundtrack.