Rek. Ca-pris

4 700,00 kr

(VAT)
9

4.0 baserat på 9 kundrecensioner

4
3
1
0
1
Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

9 Kundrecensioner

0

Bra maskin men dålig hemsida

UBP-X800M2 2020-03-11 av ArneB

Produkten är mycket bra men Sonys hemsida är mycket dålig. Så begränsad. Först märkte jag inte att jag var på Storbritanniens hemsida, sedan avregistrerade jag mej och ställde in Sverige. Har köpt en UBP-X800M2 i Finland och när jag önskade få Bohemian Rhapsody enligt erbjudande går inte detta då jag måste välja leverantör i Sverige när jag ska beställa skican. Så dåligt. / ArneB

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra bildkvalitet

UBP-X800M2 2020-02-20 av Jebbe

Använder den mest för att spela upp DVD och Bluerayfilmer. Den gör jobbet utan problem!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt bra för vad man får!

UBP-X800M2 2020-01-12 av Kingmistry

Jag köpte denna på mellandagsrean på elgiganten för runt 2800kr. Den är verkligen jättebra! Vi har inte haft några problem alls. Bildkvalitén blir även otroligt mycket bättre och då har vi ändå en OLED tv från just Sony.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

fungerar alldeles utmärkt och täcker mina behov

UBP-X800M2 2019-12-31 av PC dvd

Mycket bra köp. kommer att fortsätta med att köpa produkter av samma fabrikat som denna

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Prisvärd Bluray.

UBP-X800M2 2019-11-18 av Nabbe

En mkt prisvärd Blu-ray med fantastisk bild och storslaget ljud. Den är gedigen för sin prisklass med ett sofistikerat utseende. Rekommenderas varmt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Startar snabbt, smidig meny

UBP-X800M2 2019-11-15 av Fleksnes

Det bästa är att den synkar med min Sony tv och soundbar, lätt för familjen att hantera.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sätter standarden "DLNA-certifierad"

UBP-X800M2 2019-11-15 av EinarGorm

Efter att ha provat flera spelare med undermålig funktionalitet för nätverks-streaming hittade jag UBP-X800M2, som sköter det lika smidigt som för uppspelning från skiva eller USB. För full pott i omdöme vill jag ha en bättre nätdel och möjlighet att själv välja strömkabel.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Bra och mångsidig spelare

UBP-X800M2 2019-11-10 av Kringel Lars

Den klarar det mesta. Till och med att spela SACD skivor. Men är något begränsad gällande appar. Kvalite är ordet som beskriver den böst

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Rena skräpet

UBP-X800M2 2019-10-30 av SonyÄrKass

Köpte denna för en vecka sedan och den strular direkt. 4K filmer stannar helt plötsligt och vill man se färdigt på filmen så är det bara att sätta i en Blu-ray som förhoppnings vis medföljer 4K versionen. Tyvärr så svajar ljud kvaliteten då istället för volymen ändras så att ljudet blir lägre än vad det var i scen innan. Får då höja ljudet och hoppas det inte blir för högt när ljudet väl återställs. Använder certifierad HDMI kabel för 8K/4K, Haman-Kardon ljudanläggning, QLED TV. Köp inte denna spelare! Jag kommer returnera min till ÅF. Ssvar ifrån Sony support via mail dröjer dagar att få svar på och när man får svar är de under all kritik och när man sänder dem svar med ytterligare information och ftågor så får man vackert vänta ett par dagar innan de hör av sig igen.

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

0

1