28

4.1 baserat på 28 kundrecensioner

15
8
0
3
2
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Extremt bra bd spelare.

UBP-X800 2017-06-13

Riktigt bra spelare. Leverer stark, tydlig bild och skarpt ljud till min tv samt ljudsystem. Ett minus är att apparna som SF Bio och Amazon Prime Video inte fungerar. APV är borttaget på den svenska modellen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Instabil produkt

UBP-X800 2017-12-14 av Hero72

Bra byggkvalitet, och fin bild när den funkar, men produkten är alldeleles för instabil. När jag spelar DVD har det hänt att bilden bara försvunnit, enbart ljudet har spelats. Netflix funkar ofta inte, och då är det bara att dra ur kontakten eller starta om och hoppas att den vaknar på bättre humör. Ibland kommer bild, men inget ljud, och så får man börja om med omstarter.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

0

28 Kundrecensioner

0

fungerar alldeles utmärkt och täcker mina behov

UBP-X800 2019-12-31 av PC dvd

Mycket bra köp. kommer att fortsätta med att köpa produkter av samma fabrikat som denna

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Startar snabbt, smidig meny

UBP-X800 2019-11-15 av Fleksnes

Det bästa är att den synkar med min Sony tv och soundbar, lätt för familjen att hantera.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra och mångsidig spelare

UBP-X800 2019-11-10 av Kringel Lars

Den klarar det mesta. Till och med att spela SACD skivor. Men är något begränsad gällande appar. Kvalite är ordet som beskriver den böst

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Hackar, ljudet försvinner.a

UBP-X800 2019-10-07 av Woolfie74

Köpte spelaren i maj och gjorde alla uppdateringar. Till en början var allt jättebra! Kanonbild och hyfsat snabb. Sen började spelaren att först vid nya 4k filmer frysa bild och ljud för att sedan låsa sig helt. Har läst på olika forum och det verkar vara ett genomgående fel. Tror mer på generation 2 av samma spelare.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Mellan

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra bild,lätt att hantera !!!

UBP-X800 2019-10-02 av Rapter

Super,det läser alla format som jag testat,lärde mig hur det funkar med engång !!!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Besviken

UBP-X800 2019-07-09 av Igge_88

Väldigt besviken på denna manick. Netflix lägger av till å från och väldigt dåligt med appstöd. Men som skivspelare e den väl helt ok

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Mellan

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bra på alla sätt

UBP-X800 2018-12-19 av Ollipolli

Bra bild och ljud , lättanvänt . Har inte alla finesser men det framgår också tydligt i teknisk info och tester om man söker på nätet .

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Hänger sig ofta vid uppstart!

UBP-X800 2018-07-07 av gorgen

verkar vara buggig i mjukvaran! då den nästan varje gång jag ska starta den hänger sig så att det inte kommer någon bild. och då krävs att jag bryter strömmen för att den ska starta på rätt sätt. när den väl är igång så är kvaliteten på både ljud och bild väldigt bra så jag är nöjd med det:

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Helt underbar maskin... när den fungerar

UBP-X800 2018-06-01 av Klarinettmeister

Jag har nu ägt denna spelare w edan fem släpptes 2017. Den spelar allt när den fungerar. Tyvärr är min enhet inne på reparation för 2:a gången på ett år med samma fel; den slutar att spela UHD BD helt plötsligt. Inte så roligt när man äntligen fått tag på Last Jedi på UHD BD och har bänkat sig för högupplöst... Youtube-appen har låst sig och gick inte att använda. Netflix-appen är märklig då bilden försvinner vid förhandsvisningar av filmerna.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk fin bild och levererar balanserad färg och svärta och mycket bra ljud

UBP-X800 2018-04-02 av Big j

Bästa köpet för i år och bästa kvalitet enastående bild ett mycket glad över att jag köpte denna blu ray 4k värt vart enda krona kommer att ha många timmar av glädje och fantastisk bild ljud upplevelser tveka inte om ni ska köpa bara köp sony UBPX800

Taget från elgiganten.se

0

0

0

4k spelare

UBP-X800 2018-03-25 av Snöskottarn

Förutom suverän bild med 4k skivor. Är bilden mycket bättre när jag streamar Netflix jämfört med ps4 pro eller från tv.n.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

4K ultra HD blu-ray spelare

UBP-X800 2018-01-22 av Marcus86

Nu har jag haft spelaren ett tag och är mycket nöjd med den.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra men tråkig

UBP-X800 2018-01-15 av Ipodfreak

Rent tekniskt en bra spelare men fjärrkontroll samt det grafiska interfacet är lite av lågpris karaktär. Synd på en bra spelare.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Instabil produkt

UBP-X800 2017-12-14 av Hero72

Bra byggkvalitet, och fin bild när den funkar, men produkten är alldeleles för instabil. När jag spelar DVD har det hänt att bilden bara försvunnit, enbart ljudet har spelats. Netflix funkar ofta inte, och då är det bara att dra ur kontakten eller starta om och hoppas att den vaknar på bättre humör. Ibland kommer bild, men inget ljud, och så får man börja om med omstarter.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Grym uppskalning

UBP-X800 2017-12-10 av larlar

Köpte denna för möjligheten att uppskala äldre filmer och se på ultrahd. Spelaren sköter detta med bravur :)

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk bild

UBP-X800 2017-12-08 av AskPro

Har haft den nu i 14 dagar helt underbar bild och ljud.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Prisvärd UHD spelare som levererar

UBP-X800 2017-12-08 av Hemmabion

Jag hade länge sökt en UHD spelare som ska vara snabb, klara av att hantera SACD skivor, kunna spela upp audio filer (även FLAC mm) via mitt nätverk. Men framför allt ska bild och ljud i topp klass.Slutligen måste priset vara överkomligt. Sonys UPBX800 motsvarar verkligen dessa kriterier. Om man ska nämna något negativt skulle det vara frånvaron av Dolby Vision.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Ett snällt monster!

UBP-X800 2017-12-08

Ljud och bild har alltid intresserat mig. Ända sedan jag köpte min första TV och PS3:a (även dessa från Elgiganten) har brytt mig vad jag har för utrustning. PS3:an har kämpat väl i 7 år men nu var det dags att uppgradera sig. Denna (snygga) burk gör än så länge sitt jobb + mycket mer. Laddar både Blur-ray, 4k och DVD-skivor väldigt snabbt och menyerna är smidiga. Enkel att använda för de som bara vill ha en lätthanterlig spelare, men kapaciteten räcker för ett proffs. Ett tips är att köpa till nya HDMI-kablar, det gjorde en del då mina 4 år gamla inte riktigt höll måttet. Köp denna och få en riktigt bioupplevelse!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Framtidssäker bluerayspelare

UBP-X800 2017-11-29 av Hängbjörken

Jag köpte den för att den har 4K-upplösning med dubbla hdmi-utgångar. Har testat yuotube via wifi och det funkar utmärkt. Den känns välbyggd (tung) med bra kvalitetskänsla. Fjärrkontrollen är lite gammaldags men bryr jag mig inte om.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiks Blu-ray spelare!

UBP-X800 2017-11-28 av Sofia250

Denna Blu-ray spelare var ett givet val för mig då jag har en 4K tv. Det blir en fantastisk bild och filmupplevelse. Ångrar inte mitt köp. Gillar du att se på film med bra bildkvalitet så köp denna!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Både bild och ljud är underbara

UBP-X800 2017-11-28 av ZtarDuzt

Köpte denna för ett litet tag sedan och har redan blivit kär i den. Bygg kvaliteten är utmärkt, den är lätt att använda. Både bild och ljud är riktigt bra. Verkligen ett bra köp.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk 4K spelare från SONY

UBP-X800 2017-11-13

Fantastisk enkel, Lätt att installera, Superbild och användarvänligt gränsnitt

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt 4k Blurayspelare!!!

UBP-X800 2017-09-01 av rnypet

Väldigt enkel att installera. Laddar BD-skivor väldigt snabbt, Suverän bild.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Underbar Ultra HD-spelare

UBP-X800 2017-07-23 av Firewind78

Köpte den för ca 2 veckor sedan och har redan testat ett antal 4K filmer. Vilken bild alltså! 4K och HDR ihop gör enorm skillnad mot vanlig Blu-ray. Man får oftast en Blu-ray version med 4K filmerna så man kan jämföra. Denna skalar upp Blu-ray filmerna till 4K också och gör ett bra jobb dessutom. Köp denna spelare säger jag bara, ni kommer inte att bli besvikna.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Extremt bra bd spelare.

UBP-X800 2017-06-13

Riktigt bra spelare. Leverer stark, tydlig bild och skarpt ljud till min tv samt ljudsystem. Ett minus är att apparna som SF Bio och Amazon Prime Video inte fungerar. APV är borttaget på den svenska modellen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Äntligen har Sony en 4k spelare

UBP-X800 2017-05-21 av Fablerna

Prisvärd spelare med bra komponenter ljud och bild framförallt fin design.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Precis så bra som jag hoppades på!

UBP-X800 2017-05-19 av Sada1332

Fungerar perfekt. Grym bild och bra ljus. Blu-Rooth funktionen med hörlurar är toppen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

4K spelare

UBP-X800 2017-05-06 av Zaar36

Klockren bild , knivskarp med skärp och ljus, mycket nöjd

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0