Rek. Ca-pris

1 800,00 kr

(VAT)
366

4.3 baserat på 366 kundrecensioner

194
123
23
10
16
Prestanda

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

366 Kundrecensioner

0

Blu-ray Disc speler

BDP-S6700 2021-10-14 av Blueswan

Ik wil deze Blu-ray speler al een lange tijd willen kopen, maar sinds een jaar heb ik het in mijn bezit. Werkt prima. Ik ben er heel tevreden mee.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Delusione totale

BDP-S6700 2021-10-05 av Stufo

Lo ho comprato anche per vedere contenuti in streaming via internet, ma permette solo di vedere quello che decide la Sony e non quello che voglio io. Ho provato anche Sony Essentials, ma è una pagina vuota e inutile

Prestanda

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support
2021-10-07

Ciao,
Grazie per il feedback e ci dispiace per quanto da te riscontrato.
Ti suggeriamo di contattarci qui per maggiori verifiche: https://cutt.ly/6nV2bdL (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Marwa@Sony Support IT

0

Great upscaling Blu Ray player

BDP-S6700 2021-10-04 av AndyMall

Bought this a few years ago - primarily to play DVDs and the odd Blu ray as our old player was really slow to start up. At the time we didn't have a 4k TV, just HD and it did a great job, nothing fancy - we didn't use the apps that are accessible, just a good quality BD player. Well now we do have a 55" 4k Sony TV and soundbar and I was looking at how well our old disks play and whether I should fork out for a UHD BD player. Almost be accident I checked our 'old' 6700s and saw that it supports upscaling - so thought I'd give it a go before buying new kit. I was very pleasantly surprised, both BD and DVDs upscale really well, not full 4k but both picture and audio work really well with my set up. I see this player is still available and I can see why, integration with other Sony kit is seamless and the variety of media it can handle is impressive. Really glad I had the foresight (??) to buy this player, it has really come into it's own now that I have a 4k TV.

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Small Player, big features.

BDP-S6700 2021-10-03 av ChrisDunman

Bought because a small blu ray player needed for a bedroom. This is ideal. Very simple setup. Small footprint barely larger than 2 standard blu ray cases sitting side by side. Quick startup. Excellent picture. As this is for a bedroom, it’s not connected to sound systems, yet the Sony TV it’s under has excellent speakers. Some bass is clearly going to be lost here but perfectly acceptable nonetheless. If I’m going to criticise any area it’s the UI. It does need updating. Some options aren’t clear. One feature which should be a basic is auto screen ratio selection. If this is possible, I can’t find it and would love a hint if two. I’m probably missing something silly.

Prestanda

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

BDP-S6700

BDP-S6700 2021-10-01

Weiss nicht genau, was ich davon halten Soll. Blu Ray´s spielt er eigentlich ohne Probleme ab, aber bei DVD´s hängt er sich manchmal auf und macht nicht weiter....

Prestanda

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2021-10-04

Hi Christian,

die abspielbaren Discs findest du unter dem folgenden Link auf Seite 19.DE: https://cutt.ly/PEKV14s
Stelle bitte sicher, dass du eine der kompatible hast. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

0

it was returned

BDP-S6700 2021-09-29

Far too difficult/impossible to obtain apps other than the few supplied

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support team
2021-10-01

Hi Neil,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you returned the product.
We would liek to highlight that not being able to add apps is within specs, not a malfuntion. In the future, we recommend contacting us to confirm the specs using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK

0

Ottime prestazioni

BDP-S6700 2021-09-26 av Maria benazzo

Ho provato oggi il lettore anche con home theatre.Suono perfetto.Visione ottima ,apparecchio facile da usare.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Upgrades dvd,s .

BDP-S6700 2021-09-23 av rik2747

I bought this to go with my Sony bravia TV...they married up straight away..old dvd,s now look like blu ray and blu ray now resemble near 4k...

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

durchschnittlich

BDP-S6700 2021-09-23 av Paul Oskar

bereut weil Bluetooth nicht funkioniert und keine hilfe bekomme

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2021-09-27

Hi Paul,

Stelle bitte sicher, dass du eines der kompatiblen Geräte nutzt. Mehr Informationen über die Bluetooth Spezifikationen findest du unter dem folgenden Link auf Seite42.DE: https://cutt.ly/yEWftBn
. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Super Gerät

BDP-S6700 2021-09-13 av Stoeps

Ich habe es gekauft, weil einige bluerays auf dem anderen Sony Gerät nicht gelaufen sind. Bin zufrieden jetzt

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Mellan

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Regio code

BDP-S6700 2021-09-12 av Celinda123

Zeer teleurgesteld. Ik kan mijn dvd's ( in winkel gekocht) niet afspelen omdat er een regiocode op zit. Dit is mij niet verteld. Ik zou alles kunnen afspelen. Helpdesk Sony gebeld; kreeg foute info waar ik niets aan had. 2 x een monteur laten langskomen met alle kosten van dien. Hij vertelde dat de speler defect was. Heb de dvdspeler teruggestuurd en een andere besteld. Met de zelfde problemen. Al googelend ben ik erachter dat het gaat om een regiocode.

Funktioner

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Werkt na behoren

BDP-S6700 2021-08-30 av Katerdaan

1 maand geleden via een webwinkel Alleen krijg Bluetooth in inwerking op mijn Samsung k335 Word nog puzzelen

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ich bin nicht so begeistert

BDP-S6700 2021-08-30 av Dirk Krieg

Der Player spielt nicht alle Gebrannte CDS ab finde ich echt schade

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

Svar från Sony
2021-09-02

Hi Dirk,

bitte prüfe die abspielbaren Discs unter dem folgenden Link: https://cutt.ly/GWvcvtr
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Hadir@ Sony Support DE

0

doet wat het moet doen

BDP-S6700 2021-08-16 av Frvz

Was aan een nieuwe DVD speler toe en deze doet het goed met mijn Sony TV

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottimo BlueRay player

BDP-S6700 2021-08-13 av Maxgpen

Sono molto soddisfatto da questo lettore Sony soprattutto per la qualità video

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Super Blu-ray Player !!!

BDP-S6700 2021-08-04 av Benjamin Sauer

Der Player ist Spitze müsste nur mehr Apps haben oder mehr Updates

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Passar bra ihop med min 32” SonyTV

BDP-S6700 2021-07-28 av Oset53

Undrade vid installationen vad det var för appar, instsllationen var krånglig och tog flera av/på stängningar innan allt fungerade. Dock ej ingångsättning när skivan ligger kvar i! Samt avslut stängs allt av.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

I was very surprised, a splendid product

BDP-S6700 2021-07-22 av DORIS DAY FANATIC

I WISH THAT I HAD BOUGHT THE PRODUCT SOONER. I AM HIGHLY DELIGHTED.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

sehr gute Bildqualität, einfache Bedienung, Apps

BDP-S6700 2021-07-18 av HM64625

unter verschiedenen Modellen ausgewählt, schlichtes modernes Design, sehr gute Konnektivität (HDMI, Internet oder Audio), Blu-ray Player sehr gut, Bedienung intuitiv

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Verifiche di BDP-S6700

BDP-S6700 2021-07-11 av MuPi

Ho completato tutte le personalizzazioni e verificato positivamente la riproduzione di SACD, DVD e Bluray senza incontrare malfunzionamenti o comportamenti con coerenti con le specifiche del prodotto.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Mycket bra och bättre bild.

BDP-S6700 2021-06-27 av Svea1986

Jag upplever att denna gav mycket mera bättre bild.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Vet inte än....

BDP-S6700 2021-06-14 av sixtus

Den verkar spela färre sorters egeninspelade gamla DVD-skivor än min gamla, men jag har inte hunnit pröva den ordentligt, så jag skall inte säga så mycket......

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Veel mogelijkheden

BDP-S6700 2021-05-30 av Feeld

Ik heb deze vorige week gekocht n.a.v. de vele positieve reviews. Ik moet zeggen....een zeer uitgebreid apparaat met veel mogelijkheden... Ik heb alleen 1 minpuntje....dat is....Als je met een USB stick muziek wilt luisteren.....dat kan dat alléén via de televisie...(beeld) en kan je de tv niet uitzetten....want dan gaat de muziek ook uit..!!!!....Voor de rest een prima apparaat!!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Choix des applis restreint.boîtier un peu léger!!!

BDP-S6700 2021-05-24 av Constru 1

Choix des applis un peu trop restreint. Le boîtier est un peu trop léger,sinon Promesses tenues !!!

Bildkvalitet

Mellan

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Kaputt

BDP-S6700 2021-05-15 av Axl e

Noch keine 1 jahr und schon kaputt , kein bild kein ton .

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

Svar från Customer Support
2021-05-17

Hi Axl,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3bcY8Qe (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Ottimo prodotto

BDP-S6700 2021-05-15 av Neuri

Facile da configurare, qualità Sony di sempre. Non sono un esperto o fanatico ma con Sony si va sul sicuro, eanche questo prodotto non ha tradito.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Superb blu-ray player

BDP-S6700 2021-05-15 av DShere

Much more compact than the Sony blu-ray players I have previously bought but offers a great range of features including SACD and 3D, plus plays audio files such as FLAC. Absolutely superb picture quality and very quiet whilst operating. Also, DVD upscaling capability is of a very high level.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Prima speler

BDP-S6700 2021-04-28 av Daantje1961

Paar weken in bezit prima beeld hoop mogelijke heden aantal apps waaronder Spotify werkt perfect

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gutes Gerät mit einem Wermuthstropfen

BDP-S6700 2021-04-25

Habe das Gerät seit 4 Moaten im großen und Ganzen ist auch alles gut was ich nur enttäuschend finde ist das minimum an Apps die fest programmiert sind und die nicht erweiterbar sind. War bei meinem letzten Blue Ray Player von Samsung wesentlich besser!!!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

2

0

Gutes Design und sehr handlich. Qualität passt.

BDP-S6700 2021-04-22 av Balu6

Vor einem Monat gekauft. Würde ich wieder kaufen. Kann man jederzeit weiterempfehlen.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Just the job

BDP-S6700 2021-04-19 av JohnB2211

My existing blu-ray player was rather dated. The new one is very easy to use and the clarity of picture is very impressive. Would definitely recommend this.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

En Bra produkt

BDP-S6700 2021-04-02 av Popsweden

En bra produkt men jag behöver inte de tyska apparna. Jag har återstält till fabriksinställningar. Men Webb hallen kanske har paralel inporterat den från Tyskland.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Heel veelzijdig.

BDP-S6700 2021-04-01 av Hans1949

Kwaliteiten verbaast mij voor deze prijs, Zeer tevreden.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

WOWZERS !!

BDP-S6700 2021-04-01 av JUAMAC

Boy am l glad l got this. Using my bluetooth headphones, the ability to watch a movie with the sound way up is almost exactly the experience you get at the Movies. I guess this depends on your headphones though. I can now immerse myself in a movie @ 2am without making 'him upstairs' lose his sshh...mind. I have wanted a particular film for 20 + years and could never find it on region 2. It's a movie that changed my life and now have it, after all this time. So far, zero negatives.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

Redelijk

BDP-S6700 2021-03-29 av wiebe62

Niet tevreden, Gracenote wordt niet meer ondersteund en meer software wat erop staat werkt niet naar behoren.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer support
2021-03-31

Hallo Wiebe62,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met uw BDP-S6700.
Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken door middel van de onderstaande link de BDP-S6700 te resetten.
http://bit.do/fQdrv
(Pagina 34NL)
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Super produit

BDP-S6700 2021-03-19 av Jimi48

J’ai acheté ce produit en Mars 2021 pour voir mes anciens DVDs . Branché en hdmi sur la tv, l’image et le son sont excelents. J’ai même testé une clé USB avec videos, photos et musiques : tout fonctionne parfaitement. Le seul probléme que j’ai rencontré concerne l’apairage de la télécommande du DVD avec ma barre de son (d’une autre marque)mais j’y suis arrivé.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottimo !!!

BDP-S6700 2021-03-03 av Bisso

Pratico e facile da montare e usare fa tutto da solo ! Comodissimo il WiFi che si collega senza i soliti garbugli di filo ! Buon acquisto lo consiglio ....

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fonctionnalités intéressantes

BDP-S6700 2021-03-02 av Rorschach61

L'interfaçage concernant le son entre mes différents équipements (télévision, chaîne Hi-Fi) n'est pas évident à réaliser, puisque cela ne fonctionne toujours pas.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Customer Support
2021-03-04

Bonjour Rorschach61,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Niet voor Apple gebruikers

BDP-S6700 2021-02-27 av Anna0015

1. Dagelijks meerdere malen opnieuw verbinding proberen maken met wifi connectie. 2. Apple producten kan je NIET via bluetooth verbinden met je dvd speler. Dus ben je vervent apple gebruiker zoals ik ben je er niks mee. 3. Verspil geen geld voor mirrorscreen aan de app Miracast want het werkt toch niet. 4. Er staan enorm veel tv apps op waar je eigenlijk niets mee bent maar apps die je betaald zoals Disney+ vind je nergens terug en kan je ook niet toevoegen. Conclusie: Ik had echter meer verwacht van een merk zoals Sony.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Magnifiques images, son de bonne qualité !

BDP-S6700 2021-02-26 av JF 06

Devant remplacer mon précédent lecteur Blu-ray, j'ai opté pour ce nouvel appareil dans la perspective de l'associer à une barre de son et un téléviseur UHD 4 K ou OLED, l'actuel (un Sony Bravia Led de 40 pouces) étant appelé "à la retraite". Son fonctionnement, très simple, me satisfait pleinement et les images diffusées, même avec un DVD ancien, sont, comme toujours chez Sony, de très bonne qualité. L'utilisation du Bluetooth, combinée avec un casque Sony de la série MDR, permet d'obtenir un son stéréo fort agréable pour écouter également des CD. La prise USB est la bienvenue pour regarder sur son téléviseur de magnifiques photos. Enfin, le rapport qualité-prix est tout à fait honnête.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Klein - aber gut

BDP-S6700 2021-02-20 av Grummel

Löste einen Samsung-Player ab, der nicht mehr neue Blurays abspielen wollte. Das Gerät kann vieles im Heimnetzwerk bieten und wird sicher noch viel Freude bereiten. Man muß sich aber erst einmal daran gewöhnen, dass alles nur über die FB erledigt werden kann. Zwei Dinge sollten noch ausgemerzt werden. Das langsame Ausschalten und das Löschen vorgeleisteter Apps Ein

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Good features

BDP-S6700 2021-02-18

Very good features, easy to setup and remarkably simple to use. Produces great video quality.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gewoon goed

BDP-S6700 2021-02-17 av AG Co

Mooi compact design met meer dan voldoende eigenschappen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Preis-Leistung Top

BDP-S6700 2021-02-13 av Andi G

Der BDP-S6700 ist als Einsteigermodell ein super Blu-ray Player. Sehr klein und unauffällig, schnell und einfach angeschlossen/instralliert und sofort betriebsbereit. Der Player vverfügt über LAN-, WLAN- und BlueTooth-Connection. Neben Disc (Blu-ry, DVC, Audio-CD) kann auch ein USB-Medium zum abspielen von Inhalten angeschlossen werden und Streaming vom Smartphone oder Tablet / Computer über miracast funktioniert auch. Weiterhin sind ein paar Apps installiert wie z.B. Netflix und Spotify, aber es lassen sich leider keine weiteren Apps installieren (z.B. Disney+ o.ä.) - da geht vielleicht noch was. Auf der anderen Seite, für den Preis ist vielleicht nicht mehr zur erwarten. Insgesamt auf jeden Fall empfehlenswert.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Schlechtes Bild

BDP-S6700 2021-02-08 av thedoctor040

Leider gelingt es nicht, (über HDMI) ein gutes Fernsehbild (auf einem UE46B8090XPXZB) zu bekommen. Habe sämtliche Einstellungen ausprobiert und im Internet recherchiert. Ich hatte im Laufe meines Lebens viele SONY-Produkte mit denen ich immer sehr zufrieden war. Könnten Sie mir bitte einen TIPP geben?

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Sony
2021-02-10

Hi thedoctor040,
wir empfehlen dir, die unter folgendem Link ab Seite 24DE angesprochene Videoeinstellung für den Bildqualitätsmodus zu überprüfen: http://bit.do/fNypf(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fHh8J.
Sony Support DE

0

Consigliato

BDP-S6700 2021-02-08 av Vtribbia

Molto soddisfatto per le prestazioni e la facilità d'uso. Unico neo: la dizione 4k upscaling può indurre in errore e considerarlo un lettore 4k

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Manque d'information pour l'exploiter pleinement

BDP-S6700 2021-02-06 av Sas34

Bonjour, achat pour upgrader mon installation VP4k et TV4k, malheureusement la notice fourni est trop succinct pour détailler correctement les fonctions interressantes de l'appareil. Il faut beaucoup chercher sur le net pour progresser dans la découverte du produit.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Prisvärd!

BDP-S6700 2021-01-22 av Swizz

Har du 4K TV och mycket Bly-Ray filmer i samlingen rekommenderas den varmt. Uppskalningen till 4k ger väldigt skarp bild. Wi-Fi mottagningen och möjligheten att streama Youtube är också smidig

Taget från elgiganten.se

0

0

0

New Blu-Ray player

BDP-S6700 2021-01-19 av Santa Fe man

Replaced a 15 year old DVD player which was starting to give occasional problems

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Enkel hantering.

BDP-S6700 2021-01-14 av MICKESFLOWER

Har nu 2 st av denna Blue Ray spelare. Tycker den är väl värd pengarna. Enkel att sköta. Bara att plugga in o börja spela upp filmer.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

NON AGGIORNATO

BDP-S6700 2021-01-06 av ZOTDARIO

BUON PRODOTTO COME TUTTI I SONY, DA PARTE MIA HO SONY DAL 1983, SVARIATI ARTICOLI ORMAI ANCHE MESSI IN FUORI USO, MA TORNANDO AL LETTORE MANCA UN AGGIORNAMENTO FIRMWARE FONDAMENTALE PER QUANTO RIGUARDA I FILE MKV CON REGISTRAZIONI IN 4K CHE NON VENGONO LETTI

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-01-13

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

I tipi di file riproducibili dal lettore Blu-ray in questione sono solo quelli indicati nella pagina 139 qui: http://bit.ly/39tZMtK (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser). L’ultimo aggiornamento firmware del prodotto è quello della versione "M32.R.0527" disponibile qui: http://bit.ly/37PUkjk.
Servizio di supporto Sony Italia

0

SUPER PRODUIT

BDP-S6700 2020-09-22 av PEPE300858

TRES BIEN TRES BON CONNECTE TRES BON DESIGN TRES CONTENT

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gran bel prodotto ma manca qualcosa

BDP-S6700 2020-09-21 av Samu_gallicani2006

Ho comprato 2 anni fa questo lettore e mi sono trovato benissimo ma manca proprio un App Store è un hard disk dove salvare film, musica, foto.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

mancanza di uno store per le applicazioni

BDP-S6700 2020-09-09 av Samu_gallo06

è già da un anno che ho questo prodotto e mi sono trovato benissimo ma manca la possibilità di scaricare le applicazioni che ti servono dato che non c'è uno store dove

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2020-09-13

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ogni lettore Blu-ray Disc è dotato di una serie di applicazioni preinstallate. Non è possibile scaricare nuove applicazioni sul lettore Blu-Ray Disc. È possibile soltanto aggiungere o rimuovere queste applicazioni preinstallate dall'area My Apps (App personali) del lettore Blu-ray Disc. Dai un'occhiata qui: https://bit.ly/2GOuJz4 (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto Sony Italia

0

gutes produkt

BDP-S6700 2020-09-08

gut .................................................................................................................

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Prima weergave !

BDP-S6700 2020-08-29 av Frits49

Ben er tevreden mee in combinatie met de TV . Pracht beeld !

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sehr Gut

BDP-S6700 2020-08-27 av Alecis

Tolle Produkte die es wert sind zu kaufen und zu nutzen

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

0

Mooie Blue-ray speler

BDP-S6700 2020-07-23 av Cees1949

Prachtig makkelijk te bedienen. niet zo groot maar voelt stevig aan

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Smidig!

BDP-S6700 2020-07-21 av Wesan

Har installerat och använt spelaren 1 vecka utan några som helst besvär och med bra utbyte. Rekommenderas!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra funktioner

BDP-S6700 2020-06-15 av Monfor

Liten och nätt och tycker att bilden på tv har blivit bättre

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Tolles Bild

BDP-S6700 2020-06-02 av h e s

Bin mit dem Bild sehr zufrieden. leider lauft der Ton und das Bild nicht syncron

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

1

Svar från customer service
2020-06-04

Hi h e s,
vielen Dank für dein Feedback, stelle bitte sicher, dass du das aktuelle Update auf dem Gerät hast, unter dem folgenden Link findest du die aktuelle Software Version: http://bit.do/fFQmY (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Es ist auch zu empfehlen, der Player zurückzusetzen, die Anleitung findest du unter dem folgenden Link auf Seite 34 DE: http://bit.do/fFQnj
Solltest du in Zukunft Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/33JgvXC

Sony Support Team

0

zeer goed

BDP-S6700 2020-05-15 av geminipanda

Na lang wachten i.v.m. de corona-levering en de hoge verwachtingen van het product voldoet de BDP 6700 boven de verwachting.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Stabil och enkel

BDP-S6700 2020-05-13 av Tommos

Köpte den för att kunna se alla DVD och Blu-ray skivor vi har

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Tutto bene solo per tre mesi

BDP-S6700 2020-05-09 av Maxiccio

Soddisfatto solo per tre mesi. Ora, senza che sia stato spostato o maneggiato, se è collegato con HDMI non si accende più o se acceso si spegne. Se tolgo l'HDMI riprende ad accendersi e spegnersi regolarmente. Tutto questo nel mezzo del lockdown.....

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2020-05-13

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti suggeriamo di scollegare il cavo di alimentazione per 60 secondi. Assicurati anche che il prodotto sia aggiornato all'ultima versione software "M32.R.0527" disponibile qui: http://bit.ly/37PUkjk. Se persiste il problema, ti invitiamo a contattarci qui: https://bit.ly/2WNVYA0 (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

Geweldige veel mogelijkheden

BDP-S6700 2020-05-04 av Roel1947

Prijs kwaliteit verhouding meer dan uitstekend voor dit apparaat!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

bon fonctionnement

BDP-S6700 2020-04-29 av jald13

Je l'utilise pour lire les DVD et l'accès NETFLIX tous les jours

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

HDMI-Kabel fehlt

BDP-S6700 2020-04-21 av Erwin Esly

Stromanschluß alleine ist unzureichend. Gerade jetzt in der Coronakrise sind die Elektrogeschäfte geschlossen und ich kann den Player nicht anschließen. HDMI-Kabel gehört zur Grundausstattung

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

4

0

Superbes Fonctionnalités

BDP-S6700 2020-04-15 av DidCat

Je suis très satisfait des fonctionnalités du produit

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Prachtig beeld

BDP-S6700 2020-03-10 av studio7asd

Speelt multichannel SACD af via HDMI, dit is een unieke eigenschap die geen enkele andere (mij bekende) BD player heeft

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0