Rek. Ca-pris

1 800,00 kr

(VAT)
25

4.3 baserat på 25 kundrecensioner

13
10
0
1
1
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Överraskande mångsidig...

BDP-S6700 2018-04-07 av kareno

Köpt för cirka en månad sedan. Det lilla jag sett av den har den överraskat. Många fler funktioner än jag väntat mig. WiFi, Bluetooth, appar osv. utöver den rena DVD/BluRay-funktionen. Jag ser fram emot att läsa instruktionsboken, så jag kan utnyttja den till fullo.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Fjärrkontrollen Funkar Riktigt Uselt

BDP-S6700 2018-10-10 av Bjure

Fjärren är rejält trilsk även på kort avstånd!!USBsticket klarar inte alla ljud

Taget från elgiganten.se

0

0

25 Kundrecensioner

0

fantastiska funktioner

BDP-S6700 2019-04-17 av bellis

utmärkt bra blu-ray-spelare, fungerar jättebra för mitt behov

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fjärrkontrollen Funkar Riktigt Uselt

BDP-S6700 2018-10-10 av Bjure

Fjärren är rejält trilsk även på kort avstånd!!USBsticket klarar inte alla ljud

Taget från elgiganten.se

0

0

0

´Snabb, tyst och smidig

BDP-S6700 2018-09-04 av miaber

Sökte en smidig bluray och fann denna. Inga problem efter några veckors bruk. Snabb som blixten och tyst uppskattas. Enkel installation och manövrering. Diskret diod för indikering av drift. Mycket bättre än dessa ilsket lysande. Det enda som möjligtvis saknas är apparna för svenska TV-kanalerna, eller möjligheten att installera dessa.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiska funktioner.

BDP-S6700 2018-08-15 av Nina56

Jag är glad och nöjd över köpet. Den är liten och behändig.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Toppen kvaliet fanatiasisk

BDP-S6700 2018-07-10 av Georg 35

Vi är nöjda med att köpa ny sony bra reklam visas

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt ok.

BDP-S6700 2018-04-10 av Streisbow

Bra pris men en hdmikabel borde ingått. Fick dock rabatt på kabeln.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Överraskande mångsidig...

BDP-S6700 2018-04-07 av kareno

Köpt för cirka en månad sedan. Det lilla jag sett av den har den överraskat. Många fler funktioner än jag väntat mig. WiFi, Bluetooth, appar osv. utöver den rena DVD/BluRay-funktionen. Jag ser fram emot att läsa instruktionsboken, så jag kan utnyttja den till fullo.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra spelare, snygg, liten och enkel. Ej 4k-spelare

BDP-S6700 2018-03-29 av Efterklok kille

Har haft den en vecka och fungerar jättebra. Upptäckte dock för sent att det var 4k-uppskalning och inte 4k-spelare. De nämnde/upptäckte det inte i varuhuset heller. Kan alltså inte spela upp 4k filmer. Rekommenderar den ändå

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kanonbild

BDP-S6700 2018-01-30 av Peåo

Köpte denna för ett par veckor sedan Liten smidig och lättmanövrerad Samt kanonbild

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

En alldeles utmärkt liten spelare

BDP-S6700 2018-01-29 av Robban K

Innan jag köpte denna Blu-ray spelare kollade jag noga igenom vilka betyg utländska hemelektroniksajter och privatpersoner gett den. Efter att ha kollat upp alla de tekniska bitarna och specifikationerna slog jag till. Blev otroligt överraskad av den. Mycket liten, lätt och utmärkt spelare. Måste säga att tekniken på detta område rusat bara under de senaste få åren. Den här spelaren är snabb, tyst, ger en så perfekt bild man bara kan önska av en spelare i denna prisklass - faktum är att min mer än dubbelt så dyra Sony BDP S-780 inte har dugg bättre bild än den här. Den är även utrustad med en mängd nyttiga finesser som är fullt tillräckliga för de flesta användare. Sony är ett märke som aldrig svikit mig under de 25 åren jag köpt deras produkter. Blev så imponerad av den här lilla spelaren att jag faktiskt köpte en till farsan också. Om ni har en samling DVD-filmer och Blu-ray filmer som ni vill kunna skala upp till 1080p och 4K med mycket bra kvalitet, så tveka inte. Rekommenderar denna varmt! Ett bra köp!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra spelare men tar ej alla codec-format

BDP-S6700 2018-01-16 av pensionär72

Bra spelare med de flesta funktioner man kan behöva med undantag för vissa komprimeringsformat. Jag har fört över gamla super-8 filmer till digitalt format via fotohandlare.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra

BDP-S6700 2018-01-08 av SteffoTheKing

Inte använt alla funktioner än men den har hängt sig två gånger redan på bara två veckor hoppas de är engångstillfällen bara annars jäkligt smidig och lätt att använda

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Prisvärd och användarvänlig

BDP-S6700 2018-01-08 av mrTusker

Mycket bättre än vad priset visar. Den är en perfekt spelare för oss som sällan tittar på Blu-ray men vill ha en bra produkt. Bilden är bra och den är snabb! Lättanvända menyer där allt finns som jag behöver.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra, smidig och enkel att använda

BDP-S6700 2017-12-29 av Muffler

Köpte den billigt på rean och den är värd sitt pris. Liten och smidig och ger en perfekt bild. Finns inget att klaga på när det gäller denna. Men söker man en regionsfri spelare så är denna inget för er. Jag hade inte det behovet men jag kan tycka att det är förlegat dvs att det fortfarande finns regioner.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Liten maskin med bra kvalitet

BDP-S6700 2017-12-08 av Artoo

Bra bild och ljud. Liten storlek på spelaren som gör det lätt att få plats i tv-bänken och den är rätt tyst under drift, inget jag stört mig på hittills. Netflix, Youtube och Spotify finns. Den är mycket snabbare att starta upp en skiva än min gamla blu-ray-spelare från annat märke. Ingen display på spelaren, bra att veta för er som vill ha det.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Enkel att koppla in skitbra bild och ljudkvalitet

BDP-S6700 2017-12-08 av Gt45

Köpt 2 helnöjd en till mig och till tjejen DVD läser skivan blixtsnabbt extra bra bild tack vare att upp scaling 4K

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra produkt till ett vettigt pris

BDP-S6700 2017-12-08 av rune33

har en likadan sen förut insåg jag behövde uppgradera till en ny DVD, det vart samma igen

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En liten behändig blu-ray spelare

BDP-S6700 2017-11-25 av Hercules46

En fantastisk potent spelare ,dock något avancerad för mina behov, men den kunnige har en stor potential i maskinen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Den här DVDn motsvarar mina förväntningar fullt ut.

BDP-S6700 2017-11-13 av cinnemon

Toppenbra! Mycket kvalitet för liten peng. Rekommenderas.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

kan inte se film

BDP-S6700 2017-07-31 av caroline123j

hej jag köpte den för en vecka sen, och jag kan inte få gång den? vill se film men funkar inte ? kanske inte kompatibel med min nya samsung tv ?

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony 3D Smart Blu-ray

BDP-S6700 2017-07-25 av Rolle2017

Jag missade tyvärr vid beställningen att det fanne en sk "regionkod" vilket innebar att jag inte kan spela mina USA-skivor.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kanon apparat

BDP-S6700 2017-05-21 av The dark angel

Strålande och mycket mycket bättre än min förra maskin

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra Funktioner men dålig handbok (Manual)

BDP-S6700 2017-02-21 av KBe46

Behövde en ny dvd_Blue-ray-spelare och läste om en annan sony spelare som var längsam på WiFi men denna hade dubblaband såsom min router så funkar bra och snabbt men hur ladda ner nya appar i enheten dåligt beskrivet för oss äldre som behöver steg-för -steg-anvisning!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Mycket bra spelare

BDP-S6700 2017-01-15 av Serne

Den är snabb, lätta menyer, bra bild, bra ljud, kanon att man kan lyssna på spotify via mobile på den.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Extrem liten och fullspäckad

BDP-S6700 2016-10-28 av saoe

Kanonspelare, har allt UTOM att det endast finns en HDMI utgång. Skulle behöva två för att kunna ansluta till både tv och projektor

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

0

0