BLU-RAY DISC™-SPELARE

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

1 250,00 kr

(VAT)
243

4.3 baserat på 243 kundrecensioner

130
89
11
3
10
Prestanda

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

243 Kundrecensioner

0

Helt OK , mycket för pengarna. Enkel och smidig gå

BDP-S1700 2021-10-04 av Iggström

Har haft den i 3 veckor inga problem. Bästa går att köra på 12Vdc

Prestanda

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastiskt bra makaber liten o bra

BDP-S1700 2021-10-03 av Kålhuvud

Köpte den söndagen den 3okt kl 11:30 funkar bra som fan

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sehr guter DVD-Recorder

BDP-S1700 2021-09-13 av carlo f

Ersatz für einen 16 Jahre alter Recorder. Gerät spielt alle Formate und ist super.

Bildkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

waar voor het geld

BDP-S1700 2021-08-26 av theo verfuurden

klein apparaatje voor een leuke prijs en prima kwaliteit

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottimo per funzionalità

BDP-S1700 2021-08-23 av eris1954

Acquistato 17 mesi fa, ho potuto aprezzare tutta la bontà del prodotto

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Merci SONY .!!!!

BDP-S1700 2021-08-04 av Pascaloc

C’est du SONY.!! Tout simplement.!! Bravo.!! Continuez.!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Top Blu-Ray speler en mooi compact!

BDP-S1700 2021-07-31 av Familie van Prooijen

Wij hebben deze speler nu 2 jaar in gebruik en het werkt fantastisch! Een prachtig beeld, goede integratie met de Sony TV en een snelle (bekabelde) internetverbinding! Ook is deze speler geschikt om opnames vanaf een USB-poort in het frontpaneel af te spelen en is het installeren en instellen zeer gebruiksvriendelijk, top Sony!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Blu-ray player

BDP-S1700 2021-07-12 av Nick K

this is an ideal Blu-ray player to use in our spare room, easy to use at a decent price

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-07-15

Hi Nick,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your player and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Good basic BluRay disc player

BDP-S1700 2021-06-27 av PeteBill

Bought this to view my photos and home videos recorded on cd’s and DVD’s. It works fine with these and is fairly easy to operate. It plays BluRay discs well and the picture quality is good. The installed apps are limited and I found that it isn’t possible to add new apps of my own. If you want a good basic player then this is a good bet.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

so many issues

BDP-S1700 2021-06-14 av Speedy Gone Zar liss

I was disappointed from the first day it arrived, I found out this unit was far cheaper than when I first selected this unit, 2nd it did not label as all but DVD2, BD-B, ok it plays all my DVD's fine with a bit of tinkering I can get full screen image even the ones that need a bit more adjustment, but the Blue Ray Disc's hell no adjustments on Aspect ratio of 2.35:1, how much of the screen is blacked in? The Aspect ratio of 1.85:1 is fantastic on Blue Ray Disc's, I have made multiple attempts to get full screen on the 2.35:1 Aspect Ratio, all past attempts failed but this time the unit has locked out, and what did I find to my amazement, I can't reset to factory settings. therefore have you an instruction for me to resolve my current dilemma?

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Mellan

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-06-16


Hi Speedy,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your player. Having
read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information to ensure we can help
you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Prima speler

BDP-S1700 2021-06-06 av CGdL

Ik heb deze speler moeten kopen omdat mijn oude Sony dvd speler niet meer aan was te sluiten op mijn nieuw gekochte Sony TV. Zoals alle Sony producten werkt de speler uitstekend en is een goede koop, omdat niet alleen Blue ray maar ook CD en DVD hiermee afgespeeld kunnen worden. Al met al een goede en goedkope oplossing om toch mijn oude DVD en CD te bekijken

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Nicht besonders.

BDP-S1700 2021-05-03 av BDP S1700

Hallo. Es geht um das Abspielen von (BLU-RAY Disc) tut mir leid, Das Gerät Spielt nicht alle B-r ab. Ich habe mir Ihr Gerät gekauft, weil mir gesagt würde, ich hätte damit keine Probleme, da jede B-r damit angesehen werden kann. Leider ein großer "FEHLER" ;" Die Geschichte der Fliegerei" wird nicht abgespielt. Im Internet wird diese Blu-ray, sehr als gutes Beispiel genannt, ob ein B-r es lesen kann, oder nicht. Dieses Gerät kann es leider nicht. Diese Disc mit der Zusatz Bezeichnung "100 Jahre Luftfahrt" 8 Stunden VERSION kann nicht abgespielt werden! Warum NICHT??? Mfg. L.D.Zim. P.S.: geht nicht wegen des Uhrhebers Recht.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Mooi klein apparaat

BDP-S1700 2021-05-02 av qq317119

Ben er tot nog toe zeer tevreden over. Makkelijk te installeren

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Well Pleased

BDP-S1700 2021-04-26 av MSCMLA

I purchased this item on impulse to allow me to watch some movies that aren't available online, there is something very satisfying about the process of selecting loading and watching via this means.... i also found that i managed without thinking to avoid channel hopping, which I tend to do, this was an unexpected benefit. I had a little difficulty in connecting the device to my broadband router.. but it was rectified within a few moments.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Leises gerät mit guter Bildqualität

BDP-S1700 2021-04-26 av Redwalkingdevilmachine

Für 75 Euro absolut überzeugendes Gerät. Sehr leise im betrieb, brauchbarer dynamikbegrenzer für Audio

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Toll

BDP-S1700 2021-04-17 av Stephan Bolz

Alles super keinen Sekunde bereut kamn ich nur entfallen

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Bello

BDP-S1700 2021-04-15 av Epifan

La TV è veramente bella. I colori sono caldi e le immagini a mio parere ottime. Se proprio devo trovare un difetto, ritengo la risposta del telecomando un po lenta. Anche l'audio non spacca ma è più che buono. Se si vuole godere di effetti sonori particolari, allora si deve ricorrere a una soud bar.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

zoveel mogelijkheden voor een kleine prijs

BDP-S1700 2021-04-13 av Frans de Bie

Vorige week voor onze kids de Sony BDP-S1700 DVD speler gekocht. Wij hebben voor dit product gekozen om niet alleen DVD's af te spelen, maar ook om Netflix en Youtube te bekijken. Deze dvd speler maakt in een hand omdraai van je oudere LED televisie een smarttelevisie. Makkelijk te installeren en op internet aan te sluiten.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Mooi compact.

BDP-S1700 2021-04-11 av ad71

Mooi compacte Blu-ray Disc/DVD speler met voor mij genoeg mogelijkheden, éénvoudige installatie via online installatie menu. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Conforme aux attentes

BDP-S1700 2021-04-07 av JakoNako

J'ai ce lecteur depuis moins d'une semaine, il correspond à ce que j'attendais pour l'instant. simplicité et prix attractif.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Répond exactement aux attentes

BDP-S1700 2021-03-27 av Pse4

Lecteur facile d'utilisation avec une belle image, et connection au réseau très facile.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Miskoop

BDP-S1700 2021-02-10 av Waterbuffel

Vorige maand gekocht maar speel geen muziek af zou alle bestanden af Moeten spelen ziet de mappen niet

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-02-12

Hallo Waterbuffel,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij vinden het vervelend te horen dat u problemen ondervindt met de BDP-S1700.
Wij willen u graag verzoeken de onderstaande link raad te plegen over welke bestandstypen er allemaal kunnen worden weergegeven op uw toestel.
http://bit.do/fNCe6
(Pagina 37)
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Verrassend veelzijdig

BDP-S1700 2021-02-08 av Bart 57

Veel speler voor mooi prijsje en speelt tot nu toe alles, ook zelfgebrande DVD en BluRay. Ook handig: met de reeds uitgebreide afstandsbediening is ook een Sony TV te bedienen en deels ook andersom, maar ééntje nodig dus.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Easy setup

BDP-S1700 2021-02-06 av Rog57

Very easy to set up the player. Good picture quality.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Waardeloos

BDP-S1700 2021-01-23

Hoe kan ik nieuwe apps installeren? Duidelijkheid kennen jullie niet Jullie

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-01-25

Hallo meneer,

Graag willen wij u informeren dat de BluRay speler met een aantal vooraf geinstalleerde applicaties is ingesteld. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om nieuwe toepassingen te downloaden.

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

fonctionnement intelligent

BDP-S1700 2021-01-21 av paugd79

bon produite que je viens d'acquérir ce lecteur et il est facile de fonctionnement ,mais il manque de connexion ( audio: rca par exemple) alors je ne sais pas comment connecter un ampli audio

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

facile d'emploi

BDP-S1700 2021-01-17 av danant

J'ai acheté ce produit compte tenu de ces dimensions . Installation et usage facile.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Excellent

BDP-S1700 2021-01-16 av Juwhitby

Great little box, lovely picture, revives our oldish dvds

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ne li plus les BD et DVD pour 20 utlisation maxi

BDP-S1700 2021-01-01 av Drakar

J'ai acheter ce lecteur il y à un an et après une utilisation de moins de 20 fois, il ne lit plus aucun BD ou DVD. messages: ce système ne prend pas en charge les couleur ou ne lis pas ce disque ou insérer un disque

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-01-06

Bonjour Drakar,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Easy to use and picture quality is exceptional

BDP-S1700 2020-12-24 av Ywurrie

Easy to use and picture quality is exceptional, an excellent buy

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolles Gerät mit Extras

BDP-S1700 2020-12-19

Vor einem halben Jahr gekauft und nicht bereut. Jeder Zeit zu empfehlen

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Compattezza e qualità

BDP-S1700 2020-12-05 av Ilnervo

Molto compatto e funzionale, utilissimo per chi ha poco spazio

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Easy to use

BDP-S1700 2020-11-26 av Andysandy

This compliments my new Sony TV and Sony Sound Bar. Well pleased!!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super fonctionnalités, surtout si...

BDP-S1700 2020-10-31

Super fonctionnalités, surtout si... vous possédez une TV SONY

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Simpele bediening géén poespas

BDP-S1700 2020-10-03 av MySony03

Uitstekend product en een eenvoudig gebruikers gemak .

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tres bien , simple à installer, fait le Job

BDP-S1700 2020-07-22 av Emmanuel14

recherchais un lecteur simple ca correspond . Supporte presque tous les formats PC

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

mooie speler voor weinig geld

BDP-S1700 2020-07-14 av RONALD1961

Na diverse reviews aangeschaft en zeer tevreden. Het laden van de discussie geeft iets geluid maar niet hinderlijk verder erg blij mee

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

mooi product

BDP-S1700 2020-07-07 av HansBank

Mooi beeld weergave en diverse mogelijkheden via internet.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Fijne speler

BDP-S1700 2020-07-05 av JoLiBe

Compact formaat, ben zeer tevreden over het gebruik.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

SUPER LECTEUR DVD

BDP-S1700 2020-07-02 av MICHOUO

JE VIENS D ACHETER CE LECTEUR ET JE SUIS TRES SATISFAIT

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Klein und günstig

BDP-S1700 2020-06-29 av Marcisch

Versuche noch mich ein zu fuchsen . Versuche noch neue Apps hinzu zufügen. Ist etwas kompliziert.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Glappar i kontakten och vill nu inte spela upp skivor

BDP-S1700 2020-06-26 av Nilsson_Sur

Köpte denna för 6 månader sedan. Fick den inte att fungera. Googlade och fick veta att det var ett känt fel och fick till slut igång den. Borde ha returnerat den direkt. För sedan dess så har den inte fungerat mer än tillfälligt. Den tappar signalen mitt i serier och filmer (så att det blir svart och att signal saknas), glapp i kontakterna? Så man får peta och pyssla. Nu så har den börjat brumma högt och stoppa skivorna från att spelas, den hänger sig. Ibland går den inte att stänga av eller att öppna luckan. Varning med andra ord! ja, ska lämna in med räknar inte med att den kommer att vara värd att laga.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony BDP-S1700 Blu-ray-Player

BDP-S1700 2020-06-05 av chrischu74

Ich war beim Auspacken überrascht, wie kompakt und handlich der Player ist! Der Anschluss des Gerätes war sehr simple. Die nachfolgende Installation war absolut intuitiv und wird auch Menschen ohne umfangreiches technisches Verständnis ohne Probleme gelingen. Die Bildqualität ist hervorragend. An der Front ist noch ein USB-Anschluss verbaut, was will man mehr? Für diese Preisklasse ein sehr gutes Gerät in Blu-ray Qualität, ich kann den Player nur weiterempfehlen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottimo prodotto

BDP-S1700 2020-06-04 av Paine

Ho utilizzato subito dopo l'acquisto questo prodotto e mi è risultato molto semplice da utilizzare e molto funzionale

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottimo prodotto

BDP-S1700 2020-05-29 av bryan2001

Qualità e prezzo accessibili, prodotto ottimo e di facile utilizzo.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

einfache Bedienung

BDP-S1700 2020-05-12 av Manfredo42

Sehr kleines handliches Gerät, Super, habe es nicht bereut,es gekauft zu haben

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

top Gerät

BDP-S1700 2020-04-22 av Edi2017

vor 2 Tage gekauft,gerät soweit Top.Kleines mango: man kann keine neuen Apps hinzu fügen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

ne fonctionne pas ou très mal et quand il veut

BDP-S1700 2020-04-04 av iridium

dejà rapporté chez darty qui m'en à donner un autre mais qui ne fonctionne pas mieux; je suis déçu par sony qui fabriquait des produits de qualité;AVANT!!

Bildkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

Svar från Customer Support
2020-04-06

Bonjour iridium,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

TRES PRATIQUE

BDP-S1700 2020-02-17 av pgleblanc

Je viens d'acheter ce produit, il est trés facile d'emploi.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great features

BDP-S1700 2020-02-14 av Mikey80

Only used six times to play DVDs and was satisfactory

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Tolle Bedienung

BDP-S1700 2020-02-10 av Wiechers

Es ist ein gutes Objekt um Blue-Rays abzuspielen und wiederzugeben!

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

It had just what I required

BDP-S1700 2020-01-17 av I do not have one at all

I am very happy with the product. I was particularly after a Region free BlyRay player and this does it nicely

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super simple

BDP-S1700 2020-01-05 av christophec

J'ai acheter ce produit suite aux avis publiés sur le site " Sony " et franchement c'est réellement très simple à installer. ( malgré le fait que tout ce qui touche à électronique ne m'aime pas ! ou l'inverse !!! ) Superbe image avec mon téléviseur qui n'est pas un Sony mais un Philips désolé pour Sony. Convection sur Netflix ultra rapide.L’installer m'a pris moins de 10 mn. Bravo pour la simplicité de raccordement.Lecteur peu encombrant, compacte, design élégant, et pour finir très silencieux en fonctionnement.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Hervorragend

BDP-S1700 2019-12-29

Vor 2 Tagen gekauft sehr zufrieden erfüllt meine Bedingungen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

super

BDP-S1700 2019-12-13 av paulo78300

j'en suis content il est simple d'utilisation bon produit

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Trés bon

BDP-S1700 2019-12-12 av ierdna

Je suis content mais la notice pourrait être plus claire

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

mooi compact

BDP-S1700 2019-12-06 av beka2

mooi compact.. eenvoudig te bedienen. goede kwaliteikt

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Geweldig en simpel toestel met goede opties

BDP-S1700 2019-12-03

ik heb hem pas geïnstalleerd zeer simpel met veel opties werkt ook goed met de TV eel waar voor je geld

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Bon petit lecteur

BDP-S1700 2019-11-12 av Goliath456

J'ai acheté ce lecteur Blu-Ray et pour l'instant je le trouve très bien. Facile à gérer. Bon rapport qualité/prix

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Ein kleiner, preiswerter Player

BDP-S1700 2019-11-11 av Walross

Leider fehlt die Möglichkeit die vorinstallierten Apps zu ergänzen.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

super produit

BDP-S1700 2019-11-10 av lolotaxi

il est super il se connecte tous seul a la télévision

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Bonne image et très peu encombrant

BDP-S1700 2019-10-29 av Dom13

J'ai acheté le produit il y a 2 semaines et j'en suis content

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Wiedergabequalität beeindruckend

BDP-S1700 2019-10-27 av jm55

Kompatibilität mit anderen Geräten problemlos sehr gut

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Een goed product.

BDP-S1700 2019-10-22 av robertino400

Ben tevreden met deze Blu-Ray speler, en adviseer vrienden en kennissen om zeker te gaan voor Sony producten..

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0