2,5 cm (1 tum) KOMPONENT SUPERTWEETRAR

Fullständiga specifikationer och funktioner

XS-GS1

Rek. Ca-pris

2 200,00 kr

(VAT)

Högtalarsystem

Storlek
1 tum

Allmänna funktioner

Toppeffekt
300+ W
Toppeffekt
120 W
Angiven uteffekt, IEC 268-5
75 W

Diskant

Tweeter, magnetmaterial
Diskant

Vad innehåller förpackningen

  • Garantikort
  • Användarhandbok
Placeholder

Funktioner

Bild på 2,5 cm (1 tum) komponent supertweetrar

Extremt högt frekvensomfång för stabila höga toner

Medan vanliga Element för High-Resolution Audio kan ha svårt för att behålla en jämn frekvensrespons upp till 30 kHz kan XS-GS1s skryta med stabil frekvensåtergivning på upp till 50 kHz och ännu högre. Det innebär att du kommer att kunna höra kristallklara höga toner och känna den äkta känslan i varje spår.

Bild på 2,5 cm (1 tum) komponent supertweetrar

Framåtriktad design ger bredare spridning

Den innovativa XS-GS1s är utformad för att riktas mot vindrutan, så att den kan sprida ljudet i ett bredare lyssningsområde. Traditionella bilstereoinstallationer riktar ljud direkt in i bilen, vilket innebär att det når dina öron genom en smal vinkel och kringgår vissa passagerare helt. Men effekten av XS-GS1-enhetens framåtriktade design är att ljudet når dina öron radiellt, vilket ger en konsekvent hög ljudstandard i hela bilen.

Bild på 2,5 cm (1 tum) komponent supertweetrar

Soft dome-membran för hifi-ljud

25 mm (1 tum) soft dome-membran ger korrekt ljudåtergivning av High-Resolution Audio-källor i ett extremt hög frekvensomfång, perfekta för en tonsäker ljudupplevelse i bilen.

Bild på 2,5 cm (1 tum) komponent supertweetrar

Jämna lutande bafflar för ljud som fyller hela bilen

Den smidiga lutande baffeldesignen i kombination med stora öppna högtalarskydd ger bredast möjliga spridning för optimal ljudkvalitet. Bred spridning garanterar att ljudet når dina öron radiellt, så att alla passagerare kan njuta av genomgående utmärkt ljudkvalitet.

Bild på 2,5 cm (1 tum) komponent supertweetrar

Många monteringsalternativ

För att säkerställa att du får till en perfekt bana för ditt ljud i de högre registren levereras XS-GS1s med en rad monteringsalternativ. Du kan flexibelt installera dina supertweetrar i optimal vinkel för bred spridning med hjälp av platt eller vinklat fäste eller snabbfäste.