XS-680ES

Ta ljudet till nya höjder

Klarhet och kraft kombineras i tvåvägshögtalaren XS-680ES. Du får en förstklassig Mobile ES-upplevelse och koaxialkonstruktion som gör den lättinstallerad.

HÖGTALARE OCH SUBWOOFERS

XS-680ES | Tvåvägs Mobile ES™-koaxialhögtalare på 16 x 20 cm (6 x 8 tum)

XS-680ES
XS-680ES

Rek. Ca-pris

2 350,00 kr

(VAT)
mobile ES
Ta del av vår passion och kompromisslösa teknik.
Prisbelönt
Bashögtalare med Lightweight Rigid Cellular-matris i aramidkolfiber

XS-680ES-huvudhögtalarens membran har tillverkats från det unika Sony-materialet Lightweight Rigid Cellular (tidigare kallat MRC). Den senaste generationens sammansättning har optimerats ytterligare, tillsammans med mekaniska förbättringar av elementet för ännu bredare frekvensåtergivning och ett jämnare, naturligare ljud

XS-680ES
Optimal konstruktion

Tack vare integreringen i en unik matris med aramidkolfiber motverkas membranresonans och distorsion minimeras – inte bara i basregistret utan även i mellan- och diskantregistret. Resultatet är ett kraftfullt ljud över alla frekvenser som är ovanligt rent även vid hög volym.

Separerad Notch Edge-surround

Surroundbashögtalaren använder en annan egenutvecklad teknik från Sony, där utmärkande svängda räfflor förbättrar den vertikala amplitudsymmetrin och ger rejält minskad distorsion och ökad detaljrikhet.

Element med fembalkskonstruktion och dynamisk luftspridning

Fembalkskontruktionen sprider resonansen medan den inbyggda dynamiska luftspridningen säkerställer en effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning av talspolen.

Upphängning (spindel) med progressiv höjdjustering

Den akustikoptimerade upphängningen (spindeln) ger högre effekthantering och luftflöde, med en profil som är utformad för snabbare och exaktare skydd av högtalarkonen.

Tweetrar som når de höga tonerna

Ett tweeter-membran av soft dome-typ som är kompatibelt med High-Resolution Audio är fäst direkt på talspolen. Det är utformat att hantera musikens allra högsta toner och har ett frekvensomfång som sträcker sig upp till 40 kHz.

Strukturer i genomskärning

Titta närmare på strukturerna i Mobile ES-högtalaren, vilket omfattar mekaniska nyheter i form av separerad räfflad upphängning, konstruktion med fem balkar och dynamisk luftspridning. 

XS-680ES

Mobile ES-serien

Låt dig uppslukas av utmärkt bilunderhållning

Produkterna i Mobile ES-serien är framtagna för en ultimat ljudupplevelse och förenar det allra bästa med din musik och din anslutning för en helt enastående upplevelse när du kör bil.

Specifikationer och funktioner

Du får High-resolution Audio med XS-680ES, en tvåvägshögtalare med koaxialkonstruktion som gör den lättinstallerad. Bashögtalare med Lightweight Rigid Cellular återger följsam och precis bas och ett rent mellanregister, medan soft dome-tweetern ger rena och mjuka höga toner. Det ger dig en uppspelning av sång och musik under bilfärden som är fyllig och detaljrik.
  • Bashögtalare med Lightweight Rigid Cellular-matris med aramidkolfiber för exakt basåtergivning

  • Soft dome-tweeter hanterar riktigt höga frekvenser på upp till 40 kHz

  • Separerad räfflad upphängning för mindre distorsion och rent ljud.

  • Element med fembalkskonstruktion sprider resonans

  • Dynamisk luftspridning säkerställer effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön