XS-W104ES

Ta ljudet till nya höjder

Subwoofern XS-W104ES är mer än bara bas, den fullbordar musiken. Oavsett om du bara vill känna kraften eller bli helt förförd av ljudet, uppgraderar den här Mobile ES-subwoofern alla lyssnarupplevelser i bilen.

HÖGTALARE OCH SUBWOOFERS

XS-W104ES | Mobile ES™-subwoofer på 4 ohm och 25 cm (10 tum)

XS-W104ES
XS-W104ES

Rek. Ca-pris

3 000,00 kr

(VAT)
Mobile ES-logotypen
Ta del av vår passion och kompromisslösa teknik.
MRC-membran med vaxkakemönster med 10 gånger högre flexibel stabilitet
Vaxkakemönstrat basmembran i MRC

Vårt prisade MRC-membran (Mica reinforced cellular) har förbättrats ytterligare med en vaxkakemönstrad fiberstruktur som ger styvhet och respons på en helt egen nivå. Genom åren har utvecklingen av MRC-materialet förbättrats. Det har gett ett element som är 10 gånger styvare än vanliga PP-matriskoner, vilket ger ett naturligt ljud med låg distorsion och bred frekvensåtergivning.

Separerad Notch Edge-surround

Surroundbashögtalaren använder en annan egenutvecklad teknik från Sony, där utmärkande svängda räfflor förbättrar den vertikala amplitudsymmetrin och ger rejält minskad distorsion och ökad detaljrikhet.

Bild på subwoofern XS-W104ES bakifrån där luftflödet visas
Element med fembalkskonstruktion och dynamisk luftspridning

Konstruktionen med fem stag sprider resonansen medan den inbyggda dynamiska luftspridningen säkerställer en effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning av talspolen.

Upphängning (spindel) med progressiv höjdjustering

Den akustikoptimerade upphängningen (spindeln) ger högre effekthantering och luftflöde, med en profil som är utformad för snabbare och exaktare skydd av högtalarkonen. För att öka signalens integritet och förhindra interferens har tråden från talspolen sytts fast i upphängningen (spindeln), vilket minskar trådens rörelser.

Bild på XS-W104ES-subwooferns guldpläterade ingångsterminaler
Guldpläderade ingångsterminaler

Guldpläderade ingångsterminaler möjliggör upp till AWG#10 högtalarkablar

Strukturer i genomskärning

Titta närmare på strukturerna i Mobile ES-högtalaren, vilket omfattar mekaniska nyheter i form av separerad räfflad upphängning, konstruktion med fem balkar och dynamisk luftspridning. 

Tvärsnittsbild av subwoofern XS-W104ES med kommentarer

Mobile ES-serien

Låt dig uppslukas av utmärkt bilunderhållning

Produkterna i Mobile ES-serien är framtagna för en ultimat lyssnarupplevelse på vägen och förenar det allra bästa med din musik och din anslutning, för en helt enastående körupplevelse.

Specifikationer och funktioner

Förbättra och uppgradera musikuppspelningen i bilen med Mobile ES-subwoofern XS-W104ES. Det 25 cm vaxkakemönstrade MRC-membranet är särskilt utformat för kraftfull och precis basuppspelning och ultralåg distorsion för alla typer av system.
  • Vaxkakemönstrat MRC-membran för kraftfullt ljud med mindre distorsion

  • 1 800 W toppeffekt/450 W RMS-effekt

  • Separerad räfflad upphängning för mindre distorsion och rent ljud

  • Element med fembalkskonstruktion sprider resonans

  • Dynamisk luftspridning säkerställer effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön