Den bästa presenten för resenärer 2016

Ett julklappstips till jetsetresenärer

Det kan vara en utmaning att köpa de bästa resepresenterna till nära och kära med reslust. Troligtvis har de sett flera av världens sju underverk, besökt några av världens främsta museer och restauranger, sett solnedgången från jordens alla hörn och mer därtill. Trots att äventyrarna redan verkar ha allt finns det några fantastiska gåvor du kan ge bort som gör resan lättare och roligare. Människor på resande fot behöver ofta hörlurar som håller dem sysselsatta under långa flygturer över havet, fyller deras öron med ljud hemifrån när de har hemlängtan och som håller dem sällskap när de njuter av skönheten på en helt ny plats. 

Resorna ökar alltmer 

Visa förutspår att 280 miljoner hushåll världen över kommer att göra en utlandsresa 2025. Det motsvarar ett av åtta hushåll i världen. 

Resor har blivit en allt populärare sysselsättning. Visa förutspår faktiskt att 280 miljoner hushåll kommer att göra en utlandsresa 2025. Det är ungefär ett hushåll av åtta. Resenärerna måste vara utrustade med rätt bagage, kamera och brusreducerande hörlurar för att få ut det mesta möjliga av resan.  

Läs vidare om varför de brusreducerande Bluetooth®-hörlurarna MDR-1000X är den bästa gåvan till din favoritresenär för varje resesträcka i jul.  

Börja resan med en perfekt present

Alla storslagna utlandsresor tar avstamp på en livlig flygplats. MDR-1000X-hörlurarna är den perfekta presenten för att göra det mer avkopplande att ta sig runt på flygplatsen och hantera stressen vid globala flygresor. Hörlurarna har omgivningsljud vilket gör att lyssnaren kan lyssna på sin favoritmusik och stänga ute det höga bakgrundsbruset. Med en knapptryckning på sidan av hörlurarna kan resenären höra viktiga meddelanden om sitt flyg eftersom MDR-1000X kan identifiera mänskliga röster och låter dem tränga in i hörlurarna med röstläget för omgivningsljud. 

Medan resenären står i kön till säkerhetskontrollen eller köar för att kliva ombord på planet kan han eller hon använda pekpanelen på sidan av hörlurarna för att byta låt. Han/hon behöver inte leta igenom bagaget för att hitta telefonen eller den bärbara musikspelaren. Det är bara att svepa och trycka på öronkuddarna för att hoppa över låtar, ändra volym eller aktivera smartphone-enhetens röstassistentfunktioner. 

Gör dig redo för en lång flygresa med dina favoritresehörlurar

När resenären har klivit ombord på flygplanet och lagt handbagaget på hyllan är det troligtvis dags att sätta på musiken som ska underhålla honom/henne under den långa resan. Den här presenten, brusreducerande hörlurar, skapades för att underhålla under monotona 18 timmar långa flygresor över hela världen. MDR-1000X är de första hörlurarna med inbyggd DSEE HX™-teknik. Det innebär att de komprimerade, digitala musikfilerna uppgraderas till nära nog High-Resolution Audio-kvalitet. Det fylliga och naturliga ljudet blir en välkommen distraktion från den trista resan. Och självfallet omger de tättsittande öronkuddarna i uretan örat och minskar störningar, så att resan blir bekväm.

I den här presenten till resenären används branschledande teknik för brusreducering som stänger ute ljudet från alla medresenärer. Nya element med hög känslighet filtrerar effektivt bort andra passagerares snarkningar, och teknik med dubbla brussensorer motverkar omgivande ljud med hjälp av interna och externa mikrofoner. Med snabbkollsfunktionen kan resenären till och med sänka musiken direkt för att snabbt prata med flygvärdinnan. Resenären behöver bara lägga en hand över öronkudden för att sänka volymen och tala om för flygvärdinnan vilken mat och dryck som önskas. 

Äventyret börjar med den bästa gåvan

Kom ihåg att resan inte är slut när flygplanet landar. När din vän har blivit underhållen under den långa flygresan hjälper presenten, MDR-1000X-hörlurarna, honom/henne att även njuta av destinationen. Hörlurarna har skapats för att hjälpa resenären på de främmande boulevarderna och hitta i det lokala transportsystemet. Med det normala läget för omgivningsljud kan resenären vara på den säkra sidan och höra vardagliga, viktiga ljud som trafik, samtidigt som favoritskivorna snurrar i bakgrunden. 

Med Bluetooth®- och LDAC-teknik kan resenären använda presenten för att trådlöst lyssna på sin favoritmusik på resan med suverän ljudkvalitet under hela färden. Med LDAC överförs tre gånger så mycket data än med jämförbara Bluetooth®-kompatibla kodningstekniker, så resenären kan njuta av en trådlös resa utan krångel med bästa möjliga ljud. Hörlurarna MDR-1000X går att ta med sig överallt, tack vare vändbara öronkåpor som gör det enkelt att stoppa ned hörlurarna i en resväska. 

MDR-1000X-hörlurarnas brusreducerande funktioner och utmärkta ljud gör dem till en perfekt present till många äventyrare och gör garanterat resan mer minnesvärd. Vart resenären än ska resa efter jul lär han/hon tänka på dig varje gång han/hon tar på sig sina nya MDR-1000X-hörlurar. 

Musik och liv: Trender och nyheter för musik- och ljudälskare.