Gå vidare till Innehåll

Kraft på resan

Du behöver inte oroa dig för att få slut på ström längre. Oavsett var du är eller vad som händer är den bärbara laddaren från Sony alltid resklar.

Utforska funktionerna för laddare och batterier

Ladda dina enheter med en hög uteffekt på minst 1,5 A för snabb laddning. LED-indikatorer på alla modeller, varav några har en indikator med fyra nivåer så att du snabbt kan kontrollera den återstående laddningen. Med hög uteffekt kan du med utvalda modeller ladda flera USB-enheter samtidigt, eller ladda den bärbara laddaren och enheten samtidigt med signalsändningsfunktionen.

Inkopplade dubbla USB-anslutningar och LED-indikator

Ladda din smartphone och surfplatta samtidigt

1 000x laddningsbar

I våra bärbara laddare finns Hybrid GEL-teknik som gör att de håller för resan. Laddarna som är byggda för att hålla har 80 % av sin kraft kvar efter ett år och ger upp till 1 000 laddningar.

Litiumpolymerbatterier från Sony som räcker länge

Vår bärbara laddare har batterier med Hybrid Gel-teknik

Litiumpolymerbatterier

Säkerhetsfunktioner

De tillförlitliga säkerhetsfunktionerna skyddar absolut dina produkter.

Timerikon

Säkerhetstimer

När din smartphone eller en annan enhet har laddats avslutar timern laddningen för att förhindra överhettning.

Termometerikon

Temperaturövervakningssystem

Den elektriska strömmen bryts när batteriets temperatur överskrider maxnivån. Det skyddar både den bärbara laddaren och enheten.

En laddare med färg

Var lika noga när du väljer färg på batteriet som när du väljer färg på din smartphone. Våra laddare är så slimmade och kompakta att de ryms i väskan, så att du kan enkelt kan ha dem med dig. Välj bland många färger och mönster som passar dig.

Hitta det som passar dig

Kompatibel med de flesta smartphones och surfplattor, inklusive Xperia™. Du kan även använda den till att ladda din Cyber-shot™, Handycam® och Walkman®, var och när som helst. Välj den modell som passar dina behov.

Fullständig frihet

Med laddaren med hög kapacitet får din smartphone upp till sex fullständiga laddningar – perfekt för en lång resa, intensiv affärsresa eller bilfärd.

Extraladdning

Du kan ta med den till musikfestivaler och affärsresor och ladda enheter utomhus. Ge din smartphone upp till fyra fullständiga laddningar.