Bilder på CP-V3A Bärbar smartphone-laddare
Bilder på CP-V3A Bärbar smartphone-laddare
Bilder på CP-V3A Bärbar smartphone-laddare

Funktioner

Kraftfullt litiumpolymerbatteri med kapacitet på 3 000 mAh

Känn kraften med ett laddningsbart litiumpolymerbatteri från Sony. Med en total kapacitet på 3 000 mAh kan du ge en smartphone en full laddning, och den egenutvecklade Hybrid Gel-teknik gör att batteriet bibehåller 90 % av ursprungskapaciteten efter 1 000 laddningar.

Anslut via USB-port

Ge enheten en extra skjuts. Driv allt från en smartphone eller bärbar spelkonsol till digitalkameror och videokameror. En enda USB-port kan leverera kontinuerlig effekt på 1,5 A i upp till 70 minuter – perfekt för laddning av enheter när du är ute och rör på dig.

Ladda upp igen via USB eller nätuttag

Se till att CP-V3A alltid är helt laddad och redo att ladda dina mobila enheter. Anslut den till en stationär eller bärbar dator med den medföljande mikro-USB-kabeln, eller anslut den till vägguttaget och ladda via nätadapter (säljs separat).

Lätt att ta med tack vare slimmad och smidig design

Den bärbara CP-V3A väger bara 86 g och är så liten att du får reservkraft i fickformat som du kan stoppa ned i väskan och ta med dig överallt. Ett tunt och tåligt aluminiumhölje ger en ren och smidig modell som är ett utmärkt tillskott till dina befintliga tekniktillbehör.

Kontrollera laddningsnivån med två praktiska LED-indikatorer

Håll koll på enhetens laddningsnivå med praktiska LED-indikatorer. En grön indikator visar när en ansluten enhet är helt laddad, medan en orange indikator visar förloppet under laddning. Den orangefärgade indikatorn visar även laddarens aktuella effektnivå. Det gör att du snabbt kan kolla effektnivån innan du går ut.

Välj bland en rad livfulla färger

Färgkoordinera dina tekniktillbehör. Den här bärbara laddaren finns i en mängd livfulla och snygga färger. Det gör att du kan välja en färg som passar din personliga stil. Valet är ditt.

Specifikationer
  • 3 000 mAh effekt

  • Finns i flera färger

  • Ring samtal och spela spel medan din smartphone laddas

  • 1,5 A utgång för snabb laddning

Batterikapacitet
Litiumjonpolymer, 3 000 mAh
Bärbar laddningstid
Ca 3,5 timmar (AC) och ca 6 timmar (från standard-USB-port)
Batteritid
60 min
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön