Bilder på 7.2-kanalig AV-receiver för hemmabio
Bilder på 7.2-kanalig AV-receiver för hemmabio
Bilder på 7.2-kanalig AV-receiver för hemmabio
Bilder på 7.2-kanalig AV-receiver för hemmabio

Högupplöst perfektion med inbyggd DSD-uppspelning

7.2-kanalig AV-receiver för hemmabio

Få en mer realistisk, mer uppslukande hemmabioupplevelse med STR-DN1070. Här finns funktioner för inbyggd DSD-uppspelning för förlustfri kvalitet och HDR-teknik för bättre dynamiskt omfång i bilderna. 4K ger enastående bildskärpa medan HDCP 2.2 gör att du får förstklassigt 4K-innehåll via satellitsändningar och UHD Blu-ray Disc™-skivor. Dessutom har förstärkaren funktioner för High-Resolution Audio för ljud av hög kvalitet, och möjligheten att få trådlös uppspelning i flera rum.

Som artisten tänkte sig

Avancerad digital teknik återskapar den analoga verkligheten

Hi-Res Audio-logotyp

Få studioljudets subtilaste nyanser i bättre kvalitet än med cd tack vare High-Resolution Audio. Kärleken till musik märks i varje komponent så att det känns som att artisten framträder precis framför dina ögon.

Inbyggd DSD-uppspelning

Stöder upp till 5.1 kanaler

Få ljud med extremt hög kvalitet. STR-DN1070 har stöd för inbyggd DSD-uppspelning (Direct Stream Digital). Ingen konvertering behövs, så du kan strömma innehåll med originalets kvalitet intakt. Dessutom får du flerkanaligt 5.1-surroundljud med DSD 5,6 MHz. 

High-Resolution Audio-filformat

STR-DN1070 kan användas med många olika High-Resolution Audio-format, däribland både DSD och linjärt PCM-format. Dessutom går det att spela upp med USB- och DLNA-anslutning, och med funktioner för flera kanaler kan du införliva högkvalitativt ljud i ett uppslukande surroundsystem.

filformat
DSEE HX-logotyp

Fylligare musik

DSEE HX™ skalar upp befintlig musik till nära High-Resolution Audio-kvalitet. Det ger känslan av att vara i en inspelningsstudio eller på en konsert.

Bioliknande surroundljud hemma

Gör filmkvällen mer minnesvärd med äkta surroundljud

Finjustera varje not

Simulera akustiken på världsberömda konsertscener hemma

Med Sound Field-teknik från Sony kan du återge akustiken på Sony Pictures berömda Hollywoodmastringsteater, Cary Grant Theatre eller i tre världsberömda konsertlokaler.

7.2 kanaler för surroundljud

Den 7.2-kanaliga AV-receivern ger riktigt dynamiskt surroundljud, och med DCAC (Digital Cinema Automatic Calibration) från Sony optimeras ljudet för perfekta ljudprestanda enkelt – placera bara den medföljande mikrofonen och tryck på start.

Bild på 7.2 kan.

Få ut mesta möjliga från Blu-ray Disc™-skivor med HD-soundtrack

Blu-ray Disc™-skivor har upp till tio gånger högre kapacitet än dvd-skivor och har plats för så mycket mer ljud. Inbyggd Dolby® True HD och DTS-HD Master Audio™-avkodare gör att du kan njuta av kraftfulla och uppslukande soundtrack i HD-surroundljud på de senaste Blu-ray Disc™-skivorna.

Dolby True HD-logotyp

Förbättrat bioljud

Upplev nyansrikt flerkanaligt ljud med Dolby True HD – utformad för att ge 100 procent förlustfritt ljud i filmer och musik

DTS-HD Master Audio-logotyp

Hör allt som händer rund dig

För utökat biosurroundljud återskapar DTS HD Master Audio förlustfritt ljud i originalkvalitet

Skapa stämning med flexibla högtalarlösningar

Oavsett om du är ute efter ett enkelt 2-kanalssystem eller ett fullfjädrat 7.2-kanaligt system, trådbundet eller trådlöst, har STR-DN1070 något för dig och ger dig ljud som omsluter dig.

 • Fronthögtalare
 • Trådlöst surroundljud
 • Komplett hemmabio

Den ultimata visuella upplevelsen i 4K

Få det snyggaste 4K-innehållet med funktioner för ny HDR-video (High Dynamic Range)

4K HDR-logotyp

Förstklassigt 4K-innehåll med HDCP2.2

Få förstklassigt 4K-innehåll – HDMI 2.0a – 5-in/2-ut HDMI-anslutning är snabb HDMI 2.0a, som stöder 4K-video på upp till 60p och med ren 4:4:4-färgsampling. De senaste HDR-signalerna stöds också, och kompatibilitet med HDCP2.2-innehållsskydd innebär stöd för alla de senaste uppspelningsenheterna.

HDR (High Dynamic Range)

Tack vare stöd för HDR-signalgenomströmning (High Dynamic Range) får du se den otroliga skillnaden i bildkontrast och ljusstyrka – och ytterligare skuggdetaljer och högdagrar förbättrar ytterligare bildens detaljer och gör färgerna levande.

Bild på HDR
HDR (HIGH DYNAMIC RANGE)
Bild med normal kontrast
VANLIG
Jämförelsebild av 4:4:4 och 4:2:0

Funktioner för 4K-bilder med fullständiga specifikationer

Formaten med högst bildkvalitet stöds för 4K-underhållning, inklusive 4K/60p/4:4:4/24 bitar, 4K/60p/4:2:0/30 bitar och 4K/60p/4:2:2/36 bitar. Återgivning av sammanlänkade bilder med 60 bilder per sekund i kombination med en jämn återgivning av färgnyanser ger kristallklar kvalitet. Anslut bara till en 4K-/60p-kompatibel tv så får du fram 4K-innehållets fullständiga visuella potential.

Se fler detaljer med 4K-uppskalning

2K-upplösning kan spelas upp med bättre kvalitet och detaljrikedom tack vare tekniken för videouppskalning. 

4K-uppskalningslogotyp

Din favoritmusik, utan kablar

Med trådlös teknik får din musik nästan High-Resolution Audio-kvalitet, vilket gör lyssningen enkel

Bild på LDAC

LDAC™: för överföring av High-Resolution Audio-innehåll

LDAC skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet: 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket gör att du kan lyssna på High-Resolution Audio-innehåll med oslagbar ljudkvalitet som är nära High Resolution Audio.

Vidrör, anslut och spela upp

Njut av enklare trådlös lyssning och smartphoneskärmspegling med NFC One touch. För bara en kompatibel smartphone mot receivern för Bluetooth®-ljud eller Miracast-skärmspegling.

NFC- och Bluetooth-logotyper
AirPlay-logotyp

AirPlay-ljud

Lyssna på musik via enheter med AirPlay.

Wi-Fi®-logotyp

Wi-Fi®-anslutning

Spela musik från datorn och servern hemma

Lyssna på musik i ett annat rum

Låt musiken flöda med lyssning i flera rum

Låt samma låt följa dig runt i huset med funktionen för uppspelning i flera rum, och styr den via SongPal-appen. Med SongPal Link grupperar du utvalda Soundbar-enheter och högtalare från Sony och strömmar sedan musik från olika musiktjänster, en smartphone, dator eller ett DLNA-nätverk i flera rum hemma.

Bild på trådlös lyssning i flera rum

Enkel åtkomst till musiken

Du kommer enkelt åt massor av musik via Chromecast inbyggt (tidigare Google Cast™) och Spotify Connect.

Chromecast inbyggt

Chromecast inbyggt

Strömma musik, webbradio och poddsändningar från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till ljudenheten. Tryck bara på castknappen.

Spotify

Spotify Connect

Lyssna på Spotify på ljudenheten med Spotify-appen som fjärrkontroll.

Strömma med Chromecast inbyggt

Strömma musik, poddsändningar och radio från över 100 ljudappar, däribland Google Play™ Music.

Media Object


Se hur det fungerar

 • Strömningstjänster
 • Ljudkvalitet
 • Smartphonebatteri
 • Flexibel lyssning

Anslutningar som gör skillnad

Mångsidiga anslutningsmöjligheter maximerar systemets potential

Anslut det du behöver med den kvalitet du kräver

Du kan få dynamisk hemunderhållning tack vare sex HDMI-ingångar och två utgångar, en USB-port på framsidan, optiska digitala och analoga AV-anslutningar för snabb och enkel anslutning av tv, Blu-ray Disc™-spelare, smartphone med mera.

 • Bakre
 • Framsida
HDMI-logotyp

Sex HDMI-ingångar och två utgångar

Med sex HDMI-ingångar och två HDMI-utgångar med en HDMI-utgång för en andra zon finns det utrymme för både nuvarande och framtida utrustning.

USB-logotyp

Inbyggd DSD-uppspelning via DLNA eller USB

Spela upp DSD via DLNA-nätverksanslutna enheter, eller via USB med hög bithastighet på 24 bitar/192 kHz för uppspelning av High-Resolution Audio.

Lyssna i tre zoner 

Med lyssning i zoner får du rätt musik i rätt rum

Med lyssning i tre zoner kan du ansluta tre uppsättningar högtalare till STR-DN1070 och lyssna på samma sak i tre rum. Receivern kan även hantera två separata källor samtidigt, så du kan titta på dvd i vardagsrummet med 5.2-kanaler medan andra lyssnar på 2-kanaligt cd-ljud i ett annat rum. Du kan även lyssna på kraftfullt 7.2-kanaligt ljud i vardagsrummet och få en uppslukande upplevelse.

 • Huvudzon
 • Två zoner
 • Tre zoner

Utformad för kvalitet inifrån och ut

Varje del är viktig för att leverera överlägset ljud

Specifikationer och funktioner
Ta hemunderhållningen till en ny nivå med STR-DN1070. 4K- och HDR-kompatibel HDMI har stöd för de senaste videostandarderna, inklusive HDCP 2.2-innehållsskydd för 4K-innehåll från sändning, internet och UHD Blu-ray Disc™-skivor. High-Resolution Audio ger uppslukande ljud, och med trådlös uppspelning i flera rum och främre surroundljud kan du skapa flexibla ljudlösningar.
 • High-Resolution Audio

 • Förlustfritt surroundljud med DTS®-HD och Dolby® TrueHD-ljud

 • HDMI-anslutning med sex in- och två utgångar, 4K/60p (4:4:4) signalsändning och stöd för HDCP 2.2 och HDR

 • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC One touch

 • Wi-Fi®, AirPlay och Chromecast inbyggt för musikströmning

Antal förstärkare Kanaler
7
Ingångs- och utgångsterminaler
HDMI-video in-/utgång (6/2); HDCP2.2 in-/utgång(6/2); Kompositbildskärmsutgång (1); HDMI-ingång för ljud(2); Ljudingång koaxial (1); Analog ljudingång (4); Ljudingång Opt (1); Hörlursutgång(1); Pre Out Subwoofer (2); USB (1 främre); Ethernetport (1)
Vikt (kg)
10,5 kg
Chromecast inbyggt
Ja
Spotify Connect
JA
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger