Bilder på 7.2-kanalig AV-receiver
Bilder på 7.2-kanalig AV-receiver
Bilder på 7.2-kanalig AV-receiver

Funktioner

Strömma trådlöst med Bluetooth®

Strömma ljud trådlöst från dina favoritlåtar och -appar med Bluetooth®. När enheterna parats ihop med en smartphone eller surfplatta kan du lyssna på musik och styra spellistor och volym direkt från enheten.

NFC One touch för omedelbar anslutning

Med tekniken Near Field Communication (NFC) slipper du komplicerade installationer. Håll bara den NFC-aktiverade enheten mot N-märket så upprättas en snabb och smidig anslutning, och du kan börja strömma innehållet via Bluetooth®. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan fortfarande ansluta manuellt till Bluetooth® med hjälp av enhetens inställningsmeny.

7.2-kanalig receiver för uppslukande surroundljud

Låt dig uppslukas av underhållningen med 7.2-kanaligt surroundljud som fyller hela rummet. Tack vare en särskild kanal kan du ansluta två aktiva subwoofers, så att du kan sprida basljudet jämnt i rummet. Så oavsett om du tittar på film, spelar spel eller lyssnar på dina favoritlåtar får du en toppmodern underhållningsupplevelse.

Samla din musik med SongPal

Hämta SongPal till din smartphone eller surfplatta och ta kontrollen över din musiksamling. Anslut bara via Bluetooth® eller Wi-Fi® så kommer du enkelt åt alla favoritlåtar, oavsett om de är sparade på en dator, server eller en musiktjänst online. Du kan också använda appen och anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud.

DTS-HD™ för studioprecision

Detaljerat hemmaljud med precision. Med DTS-HD Master Audio™ får du okomprimerade originalsoundtrack till dina favoritfilmer på Blu-ray-Disc™ och i strömmat format – precis så som regissören hade tänkt sig. Högupplöst DTS-HD-ljud återger dessutom konserter med hög detaljrikedom och förbättrar varje ton med ljud som närmar sig studiokvalitet.

Dolby® TrueHD för ljud så som regissören tänkte sig

Oöverträffad ljudkvalitet med Dolby® TrueHD som ger förlustfritt ljud i både filmer och musik. Eftersom det återskapar ljud som är identiskt med ursprungliga studioinspelningar får du oöverträffad ljudåtergivning för Blu-ray Disc™-skivor, dvd-filmer, och hämtat innehåll.

Trådansluten skärmspegling med MHL

Visa smartphoneinnehåll i jätteformat med trådansluten MHL-spegling. Det är enkelt: anslut din smartphone till tv:n via HDMI-porten med MHL-kapacitet, och visa mobilens skärmbild på tv:n. Använd telefonen när du ska svepa, förstora, flytta och välja innehåll, så att du kan visa det för alla på en stor skärm. Anslutningen laddar även din smartphone, så batteriet tar inte slut under tiden.

4K-signalsändning för 4K-innehåll

4K-kvaliteten bibehålls från källan till skärmen. 4K-signalsändningsfunktionen gör att 4K-data kan "sändas vidare" och visas på en 4K-kompatibel tv eller projektor utan att bildkvaliteten försämras. Det gör den här AV-receivern till det perfekta komplementet till 4K-kompatibla tv-apparater och mediespelare, med fyra gånger så stor detaljrikedom som Full HD, både nu och i framtiden.

Med DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) optimeras ljudet

För att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av ditt hemmabiosystem optimeras ljudet automatiskt med DCAC (Digital Cinema Auto Calibration), utifrån var du sitter i förhållande till högtalarna. Gör helt enkelt akustiska mätningar av din högtalaranläggning med den medföljande mikrofonen, så justeras och finjusteras ljudet automatiskt av systemet.

HD Digital Cinema Sound ger stort bioljud

Få akustiken från en klassisk biograf i ditt hem. HD Digital Cinema Sound, som utvecklats i samarbete med Sony Pictures Entertainment och är baserat på psykoakustiska mätningar som gjorts på den kända biografen Cary Grant -biografen som används vid dubbning av storfilmer. Genom att simulera högtalarplacering och biografens akustik kan du ge varje film du ser en riktig Hollywood-behandling.

Omfattande anslutningsmöjligheter med ett urval av portar

Den här receivern är en perfekt AV-hubb, med fyra HDMI-ingångar med 3D och 4K-signalsändning, och en HDMI-utgång – samt portar för USB-anslutning, optisk och koaxial SPDIF digital anslutning och vanlig analog AV-anslutning - så det råder ingen brist på anslutningar för Blu-ray Disc™- och dvd-spelare, tv, spelkonsol, cd-spelare eller andra enheter.

Specifikationer
  • Enkel Bluetooth®-anslutning med NFC One touch

  • Strömma och styr direkt via din smartphone med SongPal

  • Fylligt surroundljud med DTS®-HD och Dolby® TrueHD-ljud

  • Visa och ladda din smartphone med MHL

  • USB-anslutning för musikuppspelning

Antal förstärkare Kanaler
7
Ingångs- och utgångsterminaler
HDMI-videoingång/-utgång (4/1), kompositvideoingång (2), kompositbildskärmsutgång (1), optisk ljudingång (2), koaxial ljudingång (1), analog ljudingång (4), hörlursuttag, USB (1 på framsidan: iPhone/WM), MHL (1 på baksidan)
Vikt (kg)
8,1 kg
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön