Gå vidare till Innehåll

α Library

Upptäck Sonys värld av α-produkter med α Library, en gratis app till iPhone, iPad samt telefoner och surfplattor med Android. 

Upptäck en värld av α.

Sök. Läs. Lär dig mer.

Installera α Library så kan du hämta den senaste digitala objektivkatalogen för hela sortimentet av α-objektiv från Sony. Dessutom får du tillgång till bra sökfunktioner. Det finns också en teknisk guide för objektiv där du kan läsa mer om all den teknik som används i Sonys α-objektiv, från de grundläggande till de avancerade. Med α Library kan du hålla koll på de senaste artiklarna från alla webbplatser för Sony och se makalösa bilder som tagits av några av vår tids mest berömda fotografer. 

Sök

Sök

Hitta all information du behöver i α Lenses, en digital katalog över α-objektiv från Sony som ger dig enkel åtkomst till mängder av information. Välj ett objektiv i indexet utifrån kategori, brännvidd eller till och med motiv.

Läs

Läs

Det här är en praktisk källa till fototips, där du hittar en objektivguide med mängder av praktisk information. Du får hjälp att välja rätt objektiv och fototeknik för de olika motiv och situationer som beskrivs i varje nummer. 

Njut

Njut

Läs intervjuer och krönikor med och av världsberömda fotografer. Få tillgång till den senaste informationen från alla webbplatser för Sony. 

* Skärmbilden är simulerad.

1. Digital katalog

Sök efter objektiv utifrån objektivtyp, brännvidd eller till och med motiv

2. Teknik

Lär dig mer om den avancerade tekniken bakom våra förstklassiga, utbytbara objektiv

3. Nya objektiv

Håll dig uppdaterad om den senaste produktinformationen om α-objektiv

4. Grunderna

Läs mer om grunderna för varje α-objektiv

5. α Universe

Se och dela fantastiska foton tillsammans med andra fotoentusiaster

6. Sony World Photography Awards

Läs om världens största fototävling

7. α Lessons     

Lär dig grundläggande fototekniker i den här praktiska källan till fototips (kommer snart)

8. α Magazine

Läs krönikor och se makalösa foton som tagits av världsberömda fotografer (kommer snart)

Lättnavigerat objektivindex

Lättnavigerat objektivindex

Välj ett objektiv i indexet utifrån kategori, brännvidd eller till och med motiv.

En tydlig och lärorik guide

Mycket detaljerade objektivbeskrivningar

Varje α-objektiv presenteras i detalj, med bland annat tillbehörsbeskrivningar och foton som visar vad man kan uppnå med objektivet.

En tydlig och lärorik guide

Läs

Det här är en praktisk källa till fototips, med mängder av användbar information som hjälper dig att välja rätt objektiv och fototeknik. 

Kunskap och teknik

Kunskap och teknik

Läs mer om grunderna för varje α-objektiv och tekniken bakom det. På så sätt kan du sätta dig in i produkterna innan du bestämmer dig för vilken som passar bäst för dina behov.

Grundläggande fotograferingstips

α Lessons är en praktisk källa till fototips, med mängder av användbar information. Du får hjälp att välja rätt objektiv och fototeknik för de olika motiv och situationer som beskrivs i varje artikel (kommer snart).  

Grundläggande fotograferingstips

Njut

Få tillgång till den senaste informationen från alla webbgemenskaper för Sony och läs krönikor och se verk av framstående fotografer från hela världen.

Få tillgång till alla webbplatser för α Lenses

Få tillgång till alla webbplatser för α Lenses

Håll dig uppdaterad och få tillgång till ett brett spektrum av innehåll från hela världen med de senaste artiklarna från alla webbplatser för Sony.

Resurs för fotokonst

Varje nummer av α Magazine kretsar kring ett visst tema, till exempel porträtt- eller resefotografering. De presenteras genom fantastiska bilder tagna av världsberömda fotografer och åtföljs av intervjuer och profilartiklar (kommer snart).

Resurs för fotokonst

Skärmdumpar

Läs igenom innan du använder programmet.