Rek. Ca-pris

8 300,00 kr

(VAT)
38

3.8 baserat på 38 kundrecensioner

19
8
1
4
6
Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Härligt ljud

BDV-N7200W 2015-03-16 av hagu59

Är ingen ljudnörd men gillar klart ljud med tydlig bas. Det tycker jag verkligen jag fått med denna anläggning.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Helt ok!

BDV-N7200W 2015-05-10 av Nilssonkan

Ganska seg med att starta upp sig. Kan ta 1-2 minuter till ljudet kommer vilket jag anser vara ganska störande.

Taget från elgiganten.se

0

0

38 Kundrecensioner

0

Mycket dåligt

BDV-N7200W 2019-05-24 av Besbiken

Om den startar tar det väldigt lång tid innan man får ljud, upp till 1min. Oftast så blir det problem när man byter källa och hela systemet låser sig. Då måste man fra ur strömmen och vänta ett tag innan man försöker igen. Fruktansvärt dåligt! Har ofta problem med att spela upp skivor och ibland när systemet äntligen har startat så fungerar inga funktioner alls. Skulle aldrig rekommenderar denna produkten till någon.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Underbart ljud

BDV-N7200W 2018-02-19 av Ninna81

Köpte detta system till min 65" tv. Har ett ett otroligt kraftfullt ljud och fotbolls inställningen är otroligt häftig. Man sitter verkligen på stadion. Lätt att installera och ställa in och det är ett snyggt system också.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Sämsta hemmabio

BDV-N7200W 2017-06-24 av Pagona

Har haft denna hemmabio i 1 1/2 år. Från början var lite krångligt med att starta systemet (startade efter 2-3min) och den blev värre och värre. Nu har den trasig för tredje gången. Bra hemmabio (med platt ljud) när det fungerar. Första total missnöje från en Sony produkt. Vill ej reklamera den igen (vill handla någon annan märke) Den kommer garanterat att bli trasig efter några månader.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Klart och fint ljud

BDV-N7200W 2017-06-06 av Joachim69

Bra ljud och stilfulla högtalare basen kunde varit något kraftigare

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En ny djudupplevelse

BDV-N7200W 2017-02-03 av cararo02

En enkel installation inklusive kalibrering av högtalarna. Enkelt att docka sidotillbehör. Möjligheten att enkelt konfigurera djudupplevelsen beroende på om du lyssnar på musik, ser på en film eller ser på en idrottssändning.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Dålig ljudkvalitet

BDV-N7200W 2016-12-12 av Bengt J

Jag köpte produkten som var ett demoex och fick ingen ordning på ljudet. Fick en högtalareutbytt på garanti, gav liten förbättring men fortfarande dåligt ljud vid radiomottagning och TV-ljud. Blev rekommenderad att köpa ny optisk kabel från TV'n men ingen skillnad. Nu gav jag upp.

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Långsam receiver

BDV-N7200W 2016-10-24 av MikeM

Bra ljud från systemet, men Sony har lagt till för mycket onödig funktionalitet i systemet vilket gör den otroligt långsam. Jag lämnade tillbaka den efter en veckas användning. Köp den inte.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiska funktioner

BDV-N7200W 2016-08-12

Bra ljud och utseende lätt att förstå få fram alla funktioner

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

allmänt bra

BDV-N7200W 2016-06-26 av jaled

Har haft dessa i några månader nu och fungerar bra!, Inkopplad till tvn och datorn samtidigt kan byta mellan med knapptryck. Ljudet är bra till både film och musik, klart ljud, lätt att höra konversationer i filmer, bra snabba bastryck vid actionfilmer osv. Då jag gillar bas så har jag fått ställa upp basen genom inställningar. Enda minus är sonys egna operativ/meny som är lite seg, dock använder jag den knappt. +Ljudet +Design +Trådlösa bakre +Sub (-)Lite segt OS (-)20-30sec starttid efter tv start.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funktionsrik

BDV-N7200W 2016-05-30 av TiliaCordata

Jag har nu kört med detta system en dryg månad, det finns många bra funktioner designen är trevlig / snygg. Ljudet är bra, inte världsklass de små högtalarna har inte de man skulle önska i omfång. kanske att det beror på de klena kablarna som inte levererar tillräckligt. Den har funktioner med microfon för att lära sig rummets dynamik och anpassa högtalarnas uteffekt, detta gör ljudbilden blir bra och surround fungerar riktigt bra. Den är smärtsamt långsam på att starta upp det tar drygt 30 sekunder innan ljud och bild passerar igenom lådan. Emellanåt så väljer den om vilket interface som den ska ta "source" ifrån detta är irreterande för du måste in i menyn och ändra source till därifrån du vill. I mitt fall börjar den ta source från TVn vilket inte har någon bild. Min TV satellit mottagare sitter på HDMI1 på HDMI2 har jag satt en Chromecast. Dvs den verkar ha problem med att skilja på inkommande och utgående interface.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Värdelös programmering

BDV-N7200W 2016-05-18 av Något smeknamn

Efter att ha fått problem redan första dagen med ljudsystemet blev jag orolig, och som de kommande dagarna visade så skulle det bli ännu fler problem. Det som hände var att det ibland (helt inkonsekvent) strulade med att byta källa (så som att gå från HDMI1 fram och tillbaka). Ibland blev det så att det inte ens gick att spela upp någon film för att den påstod att det inte fanns någon data på skivan, trots att vi provade flera olika. Enda sättet att lösa problemet då något sånt här hände, eller då den ibland låste in sig på något och inte gick att använda, var att dra ut strömkabeln och vänta en stund. Detta ska man absolut aldrig behöva göra. Vi bytte in den mot ett nytt ljudsystem som betedde sig likadant. Så nej tack till det här. Jag får visserligen pengarna tillbaka genom att lämna in det igen men den tid jag har slösat på det här får jag inte tillbaka och inte heller någon ersättning för. Kan inte kalla det här ljudsystemet för något annat än värdelöst.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Utmärkt ljud och många användbara funktioner

BDV-N7200W 2016-05-04 av urbakar

Jag köpte denna hemmabio för en vecka sedan och allt har fungerat perfekt! Ljudet är mycket bra och det var ganska enkelt att koppla in högtalarna till anläggningen. Jag har prövat t.ex. bluetooth via smartphone och det fungerar utomordentligt bra. Ljudet från teven går nu via en optisk kabel så även det är nu av enastående klass.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt suverän

BDV-N7200W 2016-03-24 av Vasse

Jag köpte anläggningen i december och är helnöjd. Lätt att koppla in

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Good speaker

BDV-N7200W 2016-03-09 av Heligo

I had used it for 1 week and it's quite good, bass and trebb are clear. I quite impressive with 2d to 3d function on 2d Blu-ray disk. It work well with my Infocus projector. The only problem is that it's not so louder as I thought.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kanon ljud till bra pris

BDV-N7200W 2016-01-17 av Vadi

Vill man ha bra ljud så är detta en mycket bra anläggning

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk Ljudanläggning!

BDV-N7200W 2015-10-21 av TTTQ

Den här ljudanläggningen köpte jag för två veckor sen och jag är jätte nöjd. Den fungerar på alla sätt bra och ljudet är vad ska man säga underbart, när man lyssnar på musik, tittar på en film eller bara låter radion vara på. När man vill vara en med publiken i en musikhall eller titta på idrott så är det bara att sätta på surande och lyssna.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Super bra hemma bio system

BDV-N7200W 2015-06-01 av Robbannn

Tycker ljudet är super bra och framför allt detaljrikt. Snygga högtalare och snygg huvudenhet. I filmer och spel är ljudet helt fantastiskt, verkligen super nöjd på alla sett, bra bas, ljud.. allt. Men viktigt att placera ut subwoofern rätt märkte jag. I musik tycker jag dock att basen faller lite. Där lever ljudet inte riktigt upp till mina förväntningar, men det är fortfarande bra ljud. Jag skulle personligen ge systemet 4.5 stjärna. Riktigt nöjd !!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lysande och klart ljud!

BDV-N7200W 2015-05-25 av Andyyyy87

Jag köpte denna hemmabion under jul rean och den levererar otroligt härligt ljud och en kraftfull bas både till filmer samt musik. Det enda negativa jag kan dela med mig av denna produkt är att den låser sig alltså fryser sig ibland i menyerna. Jag har meddelat sony och dem sa att det kommer att komma en FW uppdatering på detta som just ska lösa detta! Men, jag rekommenderar produkten till alla som vill ha ett fylligt och en ljudkvalitet i klass till filmer, musik , samt spel.!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt ok!

BDV-N7200W 2015-05-10 av Nilssonkan

Ganska seg med att starta upp sig. Kan ta 1-2 minuter till ljudet kommer vilket jag anser vara ganska störande.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra

BDV-N7200W 2015-04-24 av Hubben

Har ägt den i två mån nu. Mycket nöjd!! Det är väldigt mycket ljud för pengarna.Lätt att installera. Det är underbart att titta på fotboll med ljudläget "fotboll" invalt. Jag ångra inte mig en sekund, rekommendera den starkt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Burkigt ljud

BDV-N7200W 2015-03-28 av Neenah

Blev retur direkt. Katastrofalt och platt ljud, plastiga högtalare.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Härligt ljud

BDV-N7200W 2015-03-16 av hagu59

Är ingen ljudnörd men gillar klart ljud med tydlig bas. Det tycker jag verkligen jag fått med denna anläggning.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Medioker anläggning

BDV-N7200W 2015-03-04 av Steel12

Bytte ut min gamla anläggning so gick sönder. Har tidigare alltid varit nöjd med Sonys produkter. Men den här var ett riktigt botten napp.

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Gött ljud

BDV-N7200W 2015-02-19

Bra funktioner vad gäller ljud och vilket sorts sound man vill ha. Har du använt Play Station så kommer du ha väldigt enkelt att förstå menyerna Har haft lite svårt att få surroundljudet att synka med TV:n (LG) Snygg design och enkel installation.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

2

0

Hemmabio

BDV-N7200W 2015-02-16 av per Åke

Helt ok för den prisklassen bra ljud. synd bara att distributionen är så ur usel, att det ska behöva tre arbetas dagar innan något överhuvud taget händer, så att man inte kan hålla utlovad tid 3-5 dagar.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

jag är nöjd med produkten men missnöjd med att det inte är med fullständig bruksanvisning

BDV-N7200W 2015-02-15 av tomtenfar

som sagt bra produkt men dåligt att det inte är med bruksanvisning

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Otroligt klart ljud för en billig peng!

BDV-N7200W 2015-02-03 av Nils Åke

Har haft systemet i 2v nu och är otroligt nöjd. Slängde ut den "gamla" anläggningen som bestod av separata delar inklusive media spelare och ersatte med detta system. Så nu ser det dessutom otroligt mycket snyggare ut hemma :) Sambon och barnen är också väldigt nöjda då det nu räcker med att sätta i en skiva så kommer ljud och bild direkt, inte en massa tryckande på div dosor.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kan varmt rekommendera denna

BDV-N7200W 2015-01-26 av surround

Blev verkligen en extra dimmension till filmerna mycket bra ljud.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

sony

BDV-N7200W 2015-01-25 av Tjabo666

Helt ok surround ljud, hyffsad sub-bas. Har kompletterat med en velodyne sub och en Pioneer förstärkare. Skivspelar-luckan är extremt långsam och alla menyer också.Vansinniga kopplingar som omöjliggör komplettering av högtalare. Därav extra förstärkare. Om du mot förmodan saknar en smart-tv kan den vara ett alternativ (kostar iof som två smart-tv)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Toppljud, smarta funktioner o snygg design!!

BDV-N7200W 2015-01-25 av isad

Inget att anmärka på detta hemmabiosystem! Vi är helt nöjda!!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Riktigt platta högtalare

BDV-N7200W 2015-01-24 av Larsa70

Centralen är kalasbra men högtalarna suger riktigt stenhårt, platt ljud med minimal baslåda. Kopplade på mina gamla LG högtalare med ungefär samma kapacitet på papperet, dom blåste banan av Sonys

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud. prisvärd och bra kvalitet.

BDV-N7200W 2015-01-24 av Zera1969

Massor av funktioner...Bra ljud.... Väldigt bra form och snygg.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

inhandlat hemmabiosystem

BDV-N7200W 2015-01-21 av Lasse 123

jag har blivit ägare till ett hemmabiosystem sony 5.1 hemmabio 3d blu-ray bdv-n7200 (svart) jag är mycket nöjd ett fantastikt ljud youtube får man också in helt perfekt jag rekommenderar det här systemet till andra. jag är mycket nöjd

Taget från elgiganten.se

0

0

0

nöjd kund

BDV-N7200W 2015-01-20 av veteran

Vi är mycket nöjda, bra ljud och snygga högtalare. Vi saknade bruksanvisning på svenska och även på engelska.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

fungerar fantastiskt

BDV-N7200W 2015-01-20 av waja

Jag köpte denna produkt för ungefär en månad nu och det är fantastiskt. Ljudet är bra och allt om detta hemmabio är fantastiskt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Produkt med finish och prestanda

BDV-N7200W 2015-01-19 av Arkvard

Köpte den i "mellandagarna", namnet Sony samt pris och prestanda lockade. Jag är supernöjd med mitt köp, den var lätt att montera och ställa in och är en fröjd att använda. Rekommenderar varmt den här hemmabion till andra ev köpare.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

"mastantiskt ljud"

BDV-N7200W 2015-01-13 av mr mercury

Ett mycket bra hemmabiosystem. Fint och klart ljud.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

bäst!

BDV-N7200W 2014-08-13 av diskett

Har använt den stort ett varje gång jag kollar på film eller ska lyssna på musik. Sony kan sina grejer när det gäller teknik! Har du en Sony/Android med NFC så kan du koppla upp mobilen trådlöst mot tvn. Rekommenderar till er Android använder att köpa denna än någon annan hemmabiosystem. +enkel att montera +ger grymt bra ljud +NFC +film och ljud kvalitén ändras -Apple produkter stödjer ej NFC

Taget från elgiganten.se

0

0