Rek. Ca-pris

8 300,00 kr

(VAT)
233

4.0 baserat på 233 kundrecensioner

99
77
23
17
17
Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

BDV-7200w - great value!

BDV-N7200W 2014-11-25 av Herefordshire Batman

Great sound after easy setup. Replaces/updates my old Sony HTK25 brilliantly

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

6

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Poor build quality

BDV-N7200W 2018-12-09 av Denny1981

Unit was just over 1 year old and the motherboard failed in the control unit. Brought in for repair and was told it would cost as much to repair as to buy a new one. Waste of money. Was very good when working but poor build quality would put me off buying again.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Dålig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

5

0

233 Kundrecensioner

0

Goed geluid, technisch slecht apparaat

BDV-N7200W 2021-07-31 av thbenni42

Het geluid van dit apparaat is zeer goed. Helaas is dat ook het enige. Binnen een jaar kon ik geen BD discs meer afspelen. Onder garantie is toen de laser vervangen. Een half jaar later sloot de lade niet meer, waardoor geen enkele disc meer afspeelde. Ook dit is onder garantie vervangen. Weer enkele maanden later ging de laser opnieuw kapot. Ik heb het apparaat toen naar de verkoper teruggestuurd en mijn geld teruggevraagd (en gekregen). Ook de software werkt niet goed. Regelmatig loopt de software vast, moet ik de stekker uit het stopcontact nemen en helemaal opnieuw starten. Naar mijn mening is er sprake van een ontwerpfout als er in twee jaar tijd drie keer een defect optreedt. De combinatie van een ventilator (die stof naar binnen blaast) en mechanische onderdelen (laser, beweegbare lade) is vragen om problemen.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

1

0

I have a lot of problems with that Blu-ray System

BDV-N7200W 2021-07-12 av bores

I bought this 3 years ago. BBC I-player is working extremely slowly. The main indicator isn't very bright, so in daylight it impossible to read what is going on. Rear speakers amplifier stopped working with no standby indicator light coming at al (the fuse is OK). When I playing CD's with surround sound, strange processed whistling noises are coming some times.

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony support
2021-07-14

Hi bores,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing multiple issues with your device.
We recommend making sure it's up to date here: https://bit.ly/3yWUsex. If you need any further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

ottime qualita

BDV-N7200W 2021-04-18 av Mico57

Ottimo prodotto ,come tutti i prodotti Sony,acquistato un pò di tempo fa ma e sempre un ottimo acquisto,come avere un cinema in casa. lo consiglio a tutti quelli che amano sentire effetti sonori in un film.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Toller Klang und Design

BDV-N7200W 2021-04-14 av Deti O

Als ehemaliger Besitzer eine 5.1 Surround Anlage der >Fa.Teufel kann ich die teils schlechten Bewertungen nicht verstehen,vor einem Monat gekauft und keine Sekunde bereut.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

goed product

BDV-N7200W 2021-03-17 av W D V

zeer god pro deuk voor die prijs kwaal lie tijd van sony

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

OTTIMO

BDV-N7200W 2021-03-06 av SUBIOT

SONO 5 ANNI CHE ASCOLTO MUSICA, VIDEO FILM ALLA TV, MOLTO BUONO IL PRODOTTO.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super geluid en eenvoudige bediening

BDV-N7200W 2020-10-26

Ik heb dit 2de hands product nu ongeveer 2 jaar geleden gekocht van een particulier. Wat een pracht apparaat!!! Super geluid en eenvoudige bediening. Met 3D en dat is toch wel de ultieme bioscoop ervaring.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Mooi ontwerp, goed geluid

BDV-N7200W 2020-07-30 av Evertprak

Goed geluid veel mogelijkheden, mooi ontwerp, makkelijk in gebruik

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Product functioneert slecht

BDV-N7200W 2020-07-28 av Ontevreden2

Heb het product ruim een jaar in gebruik. Is al een keer gerepareerd zonder resultaat. Apps zijn verouderd en set communiceerd niet met de tv volgens de handleiding. Zweerde al sinds de jaren 70 bij Sony, dit is nu over.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Geweldig apparaat

BDV-N7200W 2020-05-21 av Kattemeppers

Super apparaat prachtig geluid zeer tevreden mee een aanrader

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

1

0

bought this to compliment my 4K sony television

BDV-N7200W 2020-01-29 av Tester

I am very pleased with this product, ease of set up, build quality, and superb features, also the sound is brilliant , BUT on a quality product such as this, why do Sony scrimp on the length of the speaker wire supplied!!, my home is small and I find that in order to connect the speakers and route the wires that I will have to purchase extensions, NOT ACCEPTABLE, I would gladly pay a little bit more and be able to complete to my satisfaction the installation of my new speakers. Rant Over.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

5

Svar från Customer support
2020-02-03

Hi,

Thank you for your review.
We have passed your valuable feedback through the proper channels for future consideration.

Sony support team

0

Redelijke kenmerken

BDV-N7200W 2019-12-27 av Fslot7913

Moet hem nog beter aansluiten, tijd nog te kort, lijkt mij bij volledige aansluiting(correcte)

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Besviken

BDV-N7200W 2019-12-20 av Rehg

Är nöjd med ljud och menyer men systemet buggar och hänger sig flera gånger i veckan. Man kan inte ta bort onödiga appar och sony entertainment network är innehållslöst.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Dålig

0

0

0

Helt ok

BDV-N7200W 2019-12-15 av Bdv7200

Har haft detta system i några månader nu och är mestadels nöjd med mitt köp. Bra ljud, enkla inställningar, menyer och en schysst fjärrkontroll. Det som är negativt är att receivern känns buggig, den hänger sig ibland (inte ofta men tillräckligt för att reta gallfeber på en filmsugen småbarnsförälder). Många gnäller på uppstartstiden, tycker dock inte den är så farlig (finns en inställning för att korta den om man läser manualen)... Allt som allt ett prisvärt system.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Alles perfekt, nur fällt Kopfhörer Anschluss

BDV-N7200W 2019-11-14

Prima Anlage , fällt aber Kopfhörer Anschluss und DBA Radio

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

0

Sound is good but software is very clunky.

BDV-N7200W 2019-11-04 av MGB1800

Disappointed that after just 2 years it will no longer update to the latest firmware, very little help from Sony customer support, they just say take it to a repair centre.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

6

2

0

Keine Funktion

BDV-N7200W 2019-11-02 av Wal1959

Habe Anlage zurückgegeben,keine Funktion der hinteren Lautsprecher

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

8

0

Looks Good

BDV-N7200W 2019-10-18 av Eric the Fish

This was bought to replace our old Sony Home Cinema (with Bluray) system and is another step up in quality and performance. We especially like the fact that the surround speakers are remoted using Bluetooth.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

2

0

Zwak systeem

BDV-N7200W 2019-10-18 av Flywheel88

Slechte ondersteuning van BlueRay, werkt niet lekker met Netflix, werkt helemaal niet met PS/4 en de interface rammelt en is buggy. Ik heb de laatste versie van de software. Start traag op.

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

1

Svar från Customer Support
2019-10-21

Goedemiddag,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft. Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

1. Power cycle: Ontkoppel alle externe apparaten en haal de BDV-N7200W voor twee minuten van de stroom.
2. Terugstellen op de fabrieksinstellingen: pagina 70 van de handleiding - https://bit.ly/2x83vxT

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Brilliant Sound

BDV-N7200W 2019-10-16 av Garethbtw3117

What a great system. I recommend it the different sound settings are really great

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

2

0

Toller Sound, einfache Bedienung

BDV-N7200W 2019-10-10 av Der_Kasi

Tolles Soundsystem, einfach zu bedienen und optisch sehr schön

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Goede kwaliteit

BDV-N7200W 2019-10-05 av kirch000

Al enige tijd in gebruik en tot volle tevredenheid

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

leicht zu bedienen

BDV-N7200W 2019-10-02 av kurt 1048

habe das produkt erst 14 tage und kann noch nicht viel dazu sagen

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

0

Amazing sound

BDV-N7200W 2019-09-12 av Beetlebumer

I had been looking to buy this system for a few months and I'm so glad that I did, it's a first class bit of kit.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

0

Te veel kuren

BDV-N7200W 2019-09-03 av Jors

De sound is geweldig! Als het apparaat werkt. Na de software update van 03-19 loopt het regelmatig vast. Het opstarten en afsluiten duurt een volle minuut. Ik denk dat deze kuren samenhangt met de software. Iets voor Sony vind ik.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

Svar från Customer Support
2019-09-06

Goedemiddag Jors,

Vervelend om te horen dat uw BDV-N7200W na de softwareupdate niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

- Power cycle: Haal de stekker uit het toestel en koppel alle externe apparaten los van de BDV-N7200W. Wacht twee minuten en sluit de BDV-N7200W weer aan op het stopcontact.
- Terugstellen: pagina 70 van de Nederlandse handleiding: https://www.sony.nl/electronics/support/res/manuals/Z005/Z005326111.PDF

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Hangt Ohne Ende und Sehr Langsam

BDV-N7200W 2019-07-25

Vor Sechs Monaten gekauft und eine Reparatur falle schon

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

2

0

Son, Vidéos, Chaines, tout est parfait

BDV-N7200W 2019-06-26 av lecomtejean83

Qualités sonores et vidéo excellentes, le plus sont les deux enceintes arrières sans connection sur le Home Cinéma, juste un petit boitier à proximité

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

In 1 woord subliem!

BDV-N7200W 2019-06-03 av RYU40

Ik deze home cinema set onlangs aangeschaft en ben echt verbluft met de schoonheid en kwaliteit van dit apparaat. Een absolute aanrader.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Goed systeem

BDV-N7200W 2019-05-30 av Eaarom

Ter vervanging een goed systeem vinden en is zeker een goede keus

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Mycket dåligt

BDV-N7200W 2019-05-24 av Besbiken

Om den startar tar det väldigt lång tid innan man får ljud, upp till 1min. Oftast så blir det problem när man byter källa och hela systemet låser sig. Då måste man fra ur strömmen och vänta ett tag innan man försöker igen. Fruktansvärt dåligt! Har ofta problem med att spela upp skivor och ibland när systemet äntligen har startat så fungerar inga funktioner alls. Skulle aldrig rekommenderar denna produkten till någon.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Super son !!!

BDV-N7200W 2019-05-21 av Nicduv

Très bon home cinéma !!! Un son magnifique pour les films et les concerts... je le conseille !!!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Luister genot

BDV-N7200W 2019-03-31

Het geluid is prima. De knoppen op de afstandbediening kunnen beter, met name de positie en grote van de volume en programma toets. Met de functie toets is het lastig om van ingang te veranderen, waarom heet die toets eigenlijk geen ingangen. Zoals bij de meeste HCS is het niet mogelijk het volume van de LS al luisterend in te stellen. Voor de front LS zou dit prettig zijn.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Home Cinéma Top !!!

BDV-N7200W 2019-03-27 av My_keulkeul

Acheté il y a une semaine ... une vraie découverte !

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

un produit sony lamentable pour une fois

BDV-N7200W 2019-03-25 av SLURAK

j ai acheté ce home cinema en janvier 2019, il est tombé en panne très rapidement... enfin il n'a jamais fonctionné correctement plutôt. il bloque sur la page home, il reste sur TV sans son... clairement le software n'est pas abouti et fait que débrancher la prise est souvent le dernier recours... on pourrait se dire que c'est un probleme de compatibilité avec ma TV ou mes appareils branchés sur le home cinema (TV Sony BRAVIA, Playstation 4 et Playstation 3) donc je pense que niveau compatibilité, je ne peux faire mieux. En bref un home cinema nickel en terme de son mais qui ne fonctionne pas bien dès que l'on veut changer de fonction ou même se mettre sur netflix... tant que SONY ne résolvera pas son problème de software ,je ne recommanderai pas ce produit

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

3

0

Svar från Customer Support
2019-03-28

Bonjour SLURAK,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Nous vous conseillons de mettre à jour votre système Home Cinema en suivant ce lien: https://bit.ly/2V33P8O (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Si le phénomène persiste, le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Geluidskwaliteit

BDV-N7200W 2019-03-21 av prinsmusic

Heerlijke weergave. Jammer dat je alleen kiezen uit voorgeprogrammeerde EQ.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Waar is DVD-Audio ondersteuning?

BDV-N7200W 2019-03-13 av Jeroensky

Pracht set voor die prijs. Goede geluidskwaliteit, goede optische discs ondersteuning. Echter ontbreekt DVD-Audio (dat deze direct afspeelt in high resolution multi channel , net zoals bij SACD. Codecs van DVD-A (Meridian Lossless Packing / Packed PCM) zijn al aanwezig, alleen even firmware update door voeren zodat DVD-A afgespeeld kan worden zonder noodzaak van tv met dvd menu). Immers DVD-Audio is een van de eerste Hi-Res / Lossless audio disc dragers.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Totaal niet gebruiksvriendelijk

BDV-N7200W 2019-03-03 av PG77

Ik heb dit product nu twee jaar en het is totaal niet gebruiksvriendelijk. BD werkt niet goed, apps zijn gedateerd of totaal niet van toepassing voor NL, instellingen zijn veel te ingewikkeld om in te stellen, website van Sony is onduidelijk, etc. etc. Een echte miskoop!

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

1

Svar från Customer Service
2019-03-06

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de BDV-N7200W. Alle handleidingen kan je op via de onderstaande link vinden.
https://www.sony.nl/electronics/support/home-theater-blu-ray-home-theater-systems/bdv-n7200w#manuals

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Vielleicht ganz gut

BDV-N7200W 2019-02-18 av Marcel 76

Habe mir vor ca. 4 Wochen die Heimkinoanlage gekauft seit Montag lässt sie sich nicht mehr einschalten bzw wenn ich sie einschalte steht im Display nur TV und es blinkt.Ich habe sie auch schon vom Netz genommen danach steht im Display Hello und nach ca. 2 minuten schaltet das Gerät ab. Ich habe kein Bild und keinen Ton.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2019-02-22

Hi Marcel 76,
versuche bitte die Anlage auf den Werkszustand zurückzusetzen. Eine Anleitung dazu findest du unter dem folgenden Link auf Seite 71 DE: https://bit.ly/2vt8hoh (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2MLpPjQ.

Sony Support Team

0

Goed geluid/ speelt sommige blue rays moeilijk af

BDV-N7200W 2019-02-02

Ik heb dit product een paar maanden geleden gekocht en ben gedeeltelijk tevreden.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Customer Service
2019-02-04

Goedemorgen Andre,

Graag willen we u verzoeken eens op pagina 78 van de Nederlandse handleiding te kijken en de stappen uit te voeren.

Handleiding BDV-N7200W: https://www.sony.nl/electronics/support/res/manuals/Z005/Z005326111.PDF

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Tegenvaller

BDV-N7200W 2019-01-26 av Speedcroc

Na 1,5 jaar draait hij geen bluray meer af heel erg jammer

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Customer Support
2019-01-28

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat uw BDV-N7200W geen Bluray discs meer af wil spelen. Graag willen we u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

1. Haal de BDV-N7200W voor twee minuten van de stroom en koppel alle externe apparaten los.
2. Herstellen fabrieksinstellingen: pagina 70 van de Nederlandse handleiding: https://www.sony.nl/electronics/support/res/manuals/Z005/Z005326111.PDF

Indien de bovenstaande stappen geen oplossing hebben geboden willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Zeer goed geluid

BDV-N7200W 2019-01-15 av Kroon574

Ben zeer tevreden met dit product en ontdek nog elke dag nieuwe dingen waarmee het geluid nog beter wordt.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Hervoragend

BDV-N7200W 2019-01-13 av Oliver69

Beethoven hat die 9.Sinfonie geschrieben und Sony hat die wundervollen Heimkino Anlagen! Damit ist alles gesagt .

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Habe mehr erwartet für diesen Preis

BDV-N7200W 2019-01-10 av Kraake99

Steuerung des Gerätes ist ein wenig gewöhnungsbedürftig. Was aber erheblich zur schlechten Bewertung beisteuert ist die Tatsache das das Umschalten von Disc zu HDMI ( Fernsehen ) lange dauert und ca. 1-3 mal die Woche das Gerät die Funktionen einstellt ( frozen ) und nur mit Steckerziehen und Neustart die Funktionen wieder herstellt. Erschwerend ist das der Kabelanschluss im Gehäuse verbaut ist, sodass man den Stecker aus der Steckdose ziehen muss. ( und diese Dose ist im Allgemeinen wenig sichtbar/erreichbar. Auch das DVD/Bluray Fach öffnet nicht immer - zudem schlechte Anzeige der Drückers am Gerät.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2019-01-16

Hi Kraake99,
lade bitte die letzte Firmware-Version über den folgenden Link herunter: https://bit.ly/2FBA2PR (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Dann installiere sie auf dem Blu-Ray Player.
Dann setze den Player auf den Werkszustand zurück. Eine Anleitung dazu findest du unter dem folgenden Link auf Seite 71 DE: https://bit.ly/2vt8hoh.
Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2MLpPjQ.

Sony Support Team

0

excellent

BDV-N7200W 2018-12-23 av ter29

great piece of kit was not disapointed glad i purchased it

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

3

0

Toll

BDV-N7200W 2018-12-19

Super Gerät nur das man nach einem Jahr keine DVDs abspielen kann

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support
2018-12-28

Hi Simon,
setze die Anlage in den Werkszustand zurück, indem du diesen schritten folgst: Setup - Rückstellen - auf Werksvorgaben zurücksetzen. Sollte dies den Fehler nicht beheben kontaktiere bitte unseren technischen Support: http://clc.to/Yb_NQg

Sony Support Team