Rek. Ca-pris

4 100,00 kr

(VAT)
26

3.5 baserat på 26 kundrecensioner

7
10
3
2
4
Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Otroligt bra ljud

BDV-E2100 2017-11-12 av Simmone01

Köpte för 1 månad sen och är mycket nöjd med systemet, otroligt bra ljud i dessa kompakta högtalare. Sladdarna är mycket långa så man slipper skarva och så. Så bra att även kunna spela musik via blutooth på systemet.

Taget från elgiganten.se

0

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

nja...

BDV-E2100 2015-08-27 av tokfort

köpte denna då min dotter fick ta min gamla sony hemmabio.. en HCD-DZ260..måste faktiskt säga att den har bra mycket bättre ljud en den här nya, visst har den nya bluray och wifi..men där slutar allt plus..blev klart besviken faktiskt den gamla ställer man in ljudet via microfon, så man kan få det som vill ha det, samt att den har mycket bra bas.. den nya har färdiga inställningar.. för korta kablar..ingen bas.. näe totalt besviken på ljudet.. kan inte rekomendera denna tyvärr

Taget från elgiganten.se

0

0

26 Kundrecensioner

0

Inte nöjd alls

BDV-E2100 2018-11-26 av Henke14

Köpte denna produkt förra veckan! Måste säga att ljudet du får ut ur ljudsystemet är riktigt dåligt! Ingen rekomendation från mig

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Supernöjd

BDV-E2100 2017-11-28 av JessyE

Är supernöjd med ljudet och allt annat. Enkel att använda

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra köp

BDV-E2100 2017-11-28 av Rami8

Bra ljud, goda kopplings möjligheter, prisvärd köp.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Otroligt bra ljud

BDV-E2100 2017-11-12 av Simmone01

Köpte för 1 månad sen och är mycket nöjd med systemet, otroligt bra ljud i dessa kompakta högtalare. Sladdarna är mycket långa så man slipper skarva och så. Så bra att även kunna spela musik via blutooth på systemet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Hemmabiosystem

BDV-E2100 2017-11-08 av anda52

Allt utom radion fungerar utmärkt. Den har en mycket dålig mottagning.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud

BDV-E2100 2017-08-07 av Fia15

Är mycket nöjd med produkten bra ljud effkter och enkel att använda

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra

BDV-E2100 2017-07-29 av Kiamel

Tycker om den, nackdelen är att sladdarna till surroundhögtalarna är något korta, skulle behövt ca 1 m till minst. Om sladdarna hade varit längre hade jag gett den full poäng

Taget från elgiganten.se

0

0

0

LIte svårt att hantera menu

BDV-E2100 2017-02-13 av Jorge Q

Jag köpte den för en månad sen. Det var inte som jag förväntade mig, det finns kanske bättre som kostar mer. Jag hade tidigare en annan märke som var bättre

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

0

0

0

Tyvärr!

BDV-E2100 2016-08-24 av William69

Köpte denna idag, och jag tycker att ljudet är burkigt! Bättre ljud i mitt gamla samsung paket... Och det var dessutom billigare... (iofs 3 år sedan).. Lägg hellre ner en extra slant om du är ute efter bra ljud.... övriga funktioner är helt ok.....

Taget från elgiganten.se

0

0

0

very very good base

BDV-E2100 2016-04-07 av Gummibjörnen TV

köpte detta system förra året och det är sjukt bra för pengarna. min familj säger hela tiden till mig om att sänka basen för det vibererar via bjälklagrena (jag redigerar basen på ett programm så systemet gör inte det av sig själv)

Taget från elgiganten.se

0

0

0

nja...

BDV-E2100 2015-08-27 av tokfort

köpte denna då min dotter fick ta min gamla sony hemmabio.. en HCD-DZ260..måste faktiskt säga att den har bra mycket bättre ljud en den här nya, visst har den nya bluray och wifi..men där slutar allt plus..blev klart besviken faktiskt den gamla ställer man in ljudet via microfon, så man kan få det som vill ha det, samt att den har mycket bra bas.. den nya har färdiga inställningar.. för korta kablar..ingen bas.. näe totalt besviken på ljudet.. kan inte rekomendera denna tyvärr

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt kass!

BDV-E2100 2015-08-19 av Kallingeanders

Det är mitt 3:e hemmabiosystem och det klart sämsta! Det går inte att köra TV:n igenom det! Den hittar inte TV:n!! Det är ganska få filformat den klarar av. Det står "filen skadad eller stöds ej" på många! Jag menar: det är 2015 nu! Aldrig mera Sony!!!!!!!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra kvalitet för det priset

BDV-E2100 2015-06-03 av stimm

Ljud o bild ok, funktioner bra med några undantag, saknar bättre instruktioner. Struligt att få ljud från tvn till anläggningen. Ok system för den pengen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

otroligt ljud

BDV-E2100 2015-05-19 av AnnSofi

kanon ljud för en liten penning och enkel att montera ihop

Taget från elgiganten.se

0

0

0

snygg

BDV-E2100 2015-05-13 av perkent

Bra funktioner, tyvärr bottnar subben för lätt i förhållande till satelliterna [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Njaa

BDV-E2100 2015-05-12 av FiaMia11

Inget speciellt, funkar men inget mer.. Ljudet lever inte upp till förväntningarna ..

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket ljud för pengarna

BDV-E2100 2015-01-08 av Sandberg

Bra ljud och bild,lite bättre tryck från subwoofern hade inte varit fel.Men annars helnöjd

Taget från elgiganten.se

0

0

0

fint ljud

BDV-E2100 2014-12-26 av karolin

Jag köpte den från ett år sedan och jag är glad över den

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Riktigt nöjd

BDV-E2100 2014-09-03 av Mimika

Köpte denna produkt för nästan 2 veckor sedan. Har bland annat kopplat den till min PS4 via optisk kabel och ljudet är över min förväntan. Högtalarna är inte så stora så man kan lätt få plats med dem där man vill ha dem. Bluerayen som följer med hemmabiosystemet är inte så dålig heller många bra funktioner och appar, den spelar upp Blueray filmer riktigt bra har dock inte testat 3d filmer då min TV är ca 6 år gammal men ska byta den snart så att man kan se 3d :) Den är enkel att montera upp, visst det är många sladdar till högtalarna som skall upp men dom är färg markerade, så man vet vars var och en ska vara kopplade, ett stort plus här. En mycket prisvärd produkt har ni en sony bravia TV så får man nog ut mer av systemet då man kan länka upp varandra via "bravia sync"

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kanon.

BDV-E2100 2014-08-09 av Svenarne

Över förväntan för billigt peng. Finns nog inte bättre att få i samma prsiklass

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Kanonbra

BDV-E2100 2014-08-08 av Anders52

Produkten motsvarade mina förväntningar med råge på alla vis.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

bra ljud lite låg volym blåsljud i bas

BDV-E2100 2014-06-22 av micstråniq

Bra ljud rent klart, basen spelar bra på de höga frekvenserna lite för höga och på de låga räcker inte effekten till och om man skruvar upp basen blir det bara blåsljud.

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt missnöjd

BDV-E2100 2014-03-12

Hej! Jag köpte detta ljud och förväntade mig mycket av det. Men när jag hade satt upp det och testat det så spelade det dåligt. Jag trodde det inte skulle spela så dåligt men det gjorde det. Basen var dålig, Högtalarna skrapande det av. Jag rekomenderar inte detta till andra!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Prisvärd hemmabio med Blueray

BDV-E2100 2014-01-03 av Mabe

Efter att ha letat efter en bra hemmabioanläggning som även hade Blueray föll jag för denna SONY BDV-E2100. Efter att ha provat i två veckor är jag väldigt nöjd. Enkel att handha och tar liten plats. Inga problem att installera. Jag hade gärna önskat lite längre kablar till de bakre högtalarna men i ett annat rum så räcker de säkert. Tar lite för lång tid att starta upp från energisparläget till dess att ljudet från TV-n är igång. Anläggningen är prisvärd.

Taget från electroworld.se

0

0

0

Hemmabio

BDV-E2100 2013-11-23 av Mattheus

Helt ok grejer för att spela dvd och blue-ray. Ljudet mäktigare än bara TVn och vill man kolla semesterbilderna får man kolla före vilka bilder som är med. Alla detaljer syns. Litet minus för att dra kablar men det är inte värt dubbla priset för trådlöst. Kablarna begränsar surround upplevelse något.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Otroligt prisvärd

BDV-E2100 2013-10-09 av Gordajs

Det enda negativa är att menyerna är lite yxiga och att ljudet kanske inte når upp i samma kvalitet som ett riktigt dyrt hemmabiosystem. Positivt är framförallt priset, oslagbart. Många anslutningsvägar, exempelvis lätt att ansluta en telefon som har spotify via USB för att streama direkt och många funktioner via internet, t ex Netflix inbyggt.

Taget från elgiganten.se

0

0