Kamerahus + vattentätt fodral

HDR-AS20

Rek. Ca-pris

2 000,00 kr

(VAT)
Bilder på AS20 Action Cam med Wi-Fi®
Bilder på AS20 Action Cam med Wi-Fi®
Bilder på AS20 Action Cam med Wi-Fi®
AS20 Action Cam med Wi-Fi® i arbete

Funktioner

Med en Exmor R® CMOS-sensor kan du ta bilder i svagt ljus

Återger verklighetstroget scenens alla vinklar och vrår, även i svagt ljus. Med Exmor R® CMOS-sensorns definierade design placeras kablarna bakom ljusupptagningspunkten för avsevärt bättre känslighet och minskat brus. Tillsammans med högre hastighet via parallell signalbehandling och snabbare signalomvandling får bilderna en bredare dynamisk räckvidd och fylliga graderingar för intensiv detaljrikedom och skärpa.

Skarpt 170° ZEISS Vario-Tessar®-vidvinkelobjektiv

Fånga storslagna vidvinkelvyer med 170˚ ZEISS Vario-Tessar®-objektiv. Eller byt till en mer konventionell 120˚-visning. Med över 150 års erfarenhet inom precisionsoptik ger ZEISS-objektiv dina inspelningar intensiv kontrast och skärpa utan blänk och reflektioner tack vare avancerat filtersystem i flera skikt.

Styr upp till fem kameror med Live-View -fjärrkontrollen

Med hjälp av tillbehöret RM-LVR1, fjärrkontroll med livevisning, kan du styra upp till fem kameror via Wi-Fi® direkt från handleden. Komponera dina bilder, styr kamerornas inställningar för inspelning och starta/stoppa inspelning för att få imponerande bilder från fem olika källor samtidigt.

Skarpa hemvideor med SteadyShot

Filma i farten utan skakningar och stötar. Den elektroniska bildstabiliseringen SteadyShot arbetar inuti kameran för att motverka kameraskakningar, oavsett vidvinkel- eller telefotoläge. Rörelsesensorer upptäcker handskakningar och andra rörelser, som elektronisk SteadyShot sedan kompenserar för med ett särskilt buffertområde på sensorn.

Full HD-inspelning vid 60p/50p och 28 Mbit/s

Den imponerande statistiken garanterar att du har gott om kreativa möjligheter: få upp till Full HD-upplösning och videoöverföringshastigheter på 28 Mbit/s, och bildhastighet från 50p ända till 240p super slowmotion.

Redigering av fyra videoklipp med Slå samman video

Med Slå samman video kan du kombinera upp till fyra fotosegment (även delar i slowmotion) som hämtas samtidigt med olika kameror och skapar en sammansatt bild från flera kameror. Med den här unika funktionen kan vem som helst skapa imponerande filmer utan att bemästra komplicerade redigeringsprogram. Tillgängligt i PlayMemories Home.

Visa information

Funktion för rotering av video

Funktionen för rotering upp och ned är speciellt användbar när du fotograferar med Action Cam från en inverterad position. Välj en specialinställning före användning så att kameran kan ta bilder med standardorientering.

Inbyggd stereomikrofon fångar kvalitetsljud

Gör en bra film ännu bättre med riktigt bra ljud. En inbyggd stereomikrofon gör att du kan fånga alla naturliga ljud från ditt äventyr.

Fotolägealternativ

Ge din kreativa ådra fler verktyg utan att lägga till mer utrustning. Med den här videokameran kan du också ta otroliga högkvalitativa enskilda bilder – lika enkelt som med en kamera. Dessutom gör bildserieläget och timelapse-läget att du kan ta en serie bilder enkelt. Använd dem effektfullt i en video eller välj dina favoritfoton.

Wi-Fi® för fjärrkontroll och enklare kamerafokusering

Det är svårt att få riktigt bra selfies eller videoklipp med dig i centrum. Utan sökare/skärm är det är svårt att veta vad man egentligen får med. Lösningen är att se det live på din smartphone. Med Wi-Fi® kan du använda din smartphone eller surfplatta som fjärrsökare och fjärrkontroll.

150 minuters batteritid

Oavsett om du åker skateboard på gatorna eller cyklar på en tuff bana kan du spela in händelserna – den långa batteritiden räcker i upp till 150 minuter.

Slimmad, lätt design med lättåtkomliga kontroller

Den smäckra designen – som utsätts för mindre vind- och vattentryck – är perfekt för de flesta utomhusaktiviteter. Dessutom omsluter den slimmade profilen hjälmen (eller cykeln, eller annan utrustning), så det är mindre troligt att den hamnar fel, vilket kan hända med andra varumärkesmodeller. Enkla knappar gör kameran lätthanterlig, även när du bär handskar.

Slitstarkt vattentätt kamerahus med stativfäste

Kameran omsluts av höljet, är vattentät ned till 5 m djup och är stöttålig vid fall från 2,5 m. Den smuts- och dammtåliga förseglingen gör den nästan oemottaglig för smuts, snö, regn och grus. Action Cam har även ett mångsidigt inbyggt universellt stativfäste.

Undervattensläge för naturliga färger

Action Cam tar vackra, naturliga färgbilder även under vatten. Ställ bara in undervattensvitbalans innan du filmar för att förhindra en förvrängd grönaktig färg, för att vattnet ska visas lika djupblått som i verkligheten.

Spela in som DU vill med dubbla minnesformat

Minne som kan utökas med Memory Stick Micro™- och Micro SD-/SDHC-kortplats. Använd det format du har till hands.

HDMI-utgång för enkel tv-visning på stor skärm

Dela enkelt nya foton eller videor med vänner och familj via din storbilds-HD-tv (kräver HDMI-kabel som säljs separat).

Specifikationer
  • Exmor R® CMOS-sensor på 11,9MP (effektiva)

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS® ultrabrett (170°) Tessar®-objektiv

  • Vattentät design passar överallt (med medföljande väska)

  • Enkel delning och kontroll med Wi-Fi®

  • Bildstabilisering med SteadyShot minskar oskärpa

Objektivtyp
ZEISS® Tessar®-objektiv
Sensortyp
Bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor av 1/2.3-tumstyp
Vattentät
Upp till 5 m med medföljande SPK-AS2-fodral
Dammsäker
Med medföljande SPK-AS2-fodral
Stöttålig
Med medföljande SPK-AS2-fodral
Ingångs- och utgångsterminaler
Mikro-HDMI-utgång, Mikrofoningång (stereo), Minneskortplats, Multi-/mikro-USB-terminal

Vad innehåller förpackningen

Självhäftande monteringsfästen (VCT-AM1), Mikro-USB-kabel, Användarguide, Laddningsbart batteri (NP-BX1), Vattentätt fodral (SPK-AS2)

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger