ACTIONKAMEROR

VCT-TA1 lutningsadapter för Action Cam

VCT-TA1
Bild på VCT-TA1 lutningsadapter för Action Cam

Rek. Ca-pris

300,00 kr

(VAT)
Bilder på VCT-TA1 lutningsadapter för Action Cam
Bilder på VCT-TA1 lutningsadapter för Action Cam

Funktioner

Byt perspektiv

Visst är det kul att kunna fästa Action Cam på snowboarden, men vad gör du om du plötsligt vill ändra kameravinkeln? Du kanske vill filma dina ansiktsuttryck när du störtar utför branterna? Det är då lutningsadaptern till Action Cam i sitt vattentäta hölje kommer till sin rätt.

Luta och filma

Det är enkelt att fästa Action Cam och dess vattentäta fodral på lutningsadaptern* med hjälp av stativskruven. Luta den åt ett håll och filma landskapet när du viner förbi. Luta den mot dina kompisar för att spela in deras hopp och trick. Du kan till och med filma ditt eget ansikte när du vurpar i snön eller i vattnet.

Flexiblare filminspelning

Lutningsadaptern kan dessutom kombineras med andra Action Cam-tillbehör, t.ex. ett monteringsfäste för styrstänger eller de självhäftande monteringsfästena*. Du kan filma från en annan vinkel från cykelstyret eller klätterhjälmen. Adaptern kan även användas med det vattentäta fodralet - perfekt när du är vid havet, på stranden eller i snön.

Specifikationer

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats