Action Cam Magazine från Sony

Vet du inte vilka tillbehör och inställningar du behöver för att filma med Action Cam? Hämta då den här Action Cam Magazine-appen.

Alltid nytt och tillgängligt på en smart enhet

Det är enkelt att hålla sig uppdaterad om fotoprogram, tips, produkter och tillbehör. De senaste numren av Action Cam Magazine uppdateras automatiskt på din smarta enhet och går alltid att komma åt via appens bokhylla.

ActionCam MAGAZINE

Läs igenom innan du använder programmet.

Hämtar

Det senaste numret

Aktivitetsguide för Action Cam

FDR-X3000/HDR-AS300/HDR-AS50

Aktivitetsguiden för Action Cam innehåller den senaste informationen om kameror och tillbehör för flera aktiviteter i detalj samt interaktivt innehåll och videor.

Mountainbike

Filmerna som tagits helt och hållet med Action Cam ur förstapersonsperspektiv är ett måste. Den kraftfulla och tillförlitliga Action Cam ger dig de prestanda som behövs för att ta imponerande bilder. Det här mountain bike-numret visar hur du använder Action Cam på sätt som du inte ens kunnat föreställa dig.

Skid- och snowboardåkning

Skateboard- och snowboardnumret av Action Cam Magazine innehåller inte bara filmer och bilder med uppvisningar. Här finns även många alternativ, funktioner och tips på hur du filmar med Action Cam.