Sätt fart!

Ta kommandot över dina filmer. Avancerade Action Cam från Sony förvandlar cykeläventyret till spektakulära fartfyllda kameravideor med dig som regissör och stjärna.

Gör superrealistiska cykelfilmer

Visa vad cykling verkligen är. Spektakulära spår, svepande ramper. Spännande hopp, flippar, wheelies. Välj Action Cam-tillbehör för säkert fäste, stadig filmning, flera kameravyer, fjärrkontroll m.m. för att få de bästa bilderna med förstapersonsperspektiv. Fånga alla rörelser med skarp realism i 4K från Sony, HD-bilder och stereoljud. Låt fansen känna att de håller i tyglarna.

Missing Video data!

Avancerad teknik för fantastisk cykelfilmning

Få ut det mesta av Action Cam och tillbehören och förvandla dina cykelupplevelser till fantastiska filmer. Ha händerna fria och uppmärksamheten på cyklingen med Live View-fjärrkontrollen. Använd den för att styra inspelning, kontrollera vinklar och hantera upp till fem kameror på en gång. Spåra din rutt och hastighet med inbyggd GPS. Och lita på att bildstabilisering gör dina tuffa cykelturer till jämna filmer som är lätta att titta på.

Grundläggande utrustning för fantastiska bilder

Lägg till en fästutrustning som tillval och ta fantastiska bilder och enastående cykelfilmer. Bär Action Cam på huvudet som en hjälmkamera för unika bilder i förstapersonsperspektiv och få fri sikt på rutten för bästa prestanda. Fäst kameran till ett rörfäste eller ett fäste för styrstång för att ta olika slags bilder eller använd ett armpaket för fin vinkeljustering.

Grundläggande utrustning för fantastiska bilder