Gå vidare till Innehåll
TV-APPARATER

216–254 cm (85–100-tums) tv-apparater

När du vill ha oslagbar underhållning behöver du bara titta på våra tv-apparater med storbildsskärm. De upphör aldrig att förvåna med sin 4K-upplösning, sitt surroundljud och sina interaktiva funktioner.

Sikta högt inom hemunderhållning

De här tv-apparaterna med storbildsskärm sparar inte på krutet – de har helt enkelt allt från enastående bildkvalitet till verklighetstroget ljud och smart teknik på en och samma enhet. Vad du än tittar på får du en kittlande upplevelse på alla nivåer.

Verklighetstrogna bilder med tv-apparater med storbildsskärm från Sony
Man som tittar på en 216 cm (85-tums) tv från Sony

Tv:n i huvudrollen

Om du har en av våra 216 cm (85-tums) tv-apparater kommer du att få besök av vänner och familj som gärna vill uppleva en 4K-skärm. När det är dags för spännande sport kan du komma närmare tack vare funktioner som Live Football-läget, och det mäktiga surroundljudet förhöjer upplevelsen.

Bättre storbild än någonsin

4K-upplösning i kombination med avancerad bearbetningsteknik har åtta miljoner bildpunkter med enastående detaljer på våra tv-apparater med storbildsskärm. Varje bild finjusteras med fler detaljer och mer verklighetstrogen struktur och skärpa.

4K-bilder är fyra gånger så detaljrika som Full HD
Storbilds-tv med skärmdelningsfunktion från Sony

Världen är bara ett klick bort

Med smart teknik i våra 216 cm (85-tums) tv-apparater behöver du aldrig titta ensam. Dela bilder via Photo Share och se dina ögonblicksbilder på en stor skärm. Prata med familjen via Skype™ medan du tittar på dina favoriter via synkroniserad visning, eller starta Live Football-läget och umgås under matchen.

Ljusstarka färger väcks till liv

Ta fram det bästa i alla färger med TRILUMINOS-skärmen på våra 216 cm (85-tums) tv-apparater. Nyanserna ger intensitet, och X-tended Dynamic Range gör mörka nyanser djupare medan skärmen badar i ljusstyrka. 4K X-Reality PRO uppgraderar allt till närmare 4K-kvalitet, vilket förbättrar det du tittar på.

Livfulla färger på 216 till 254 cm (85- till 100-tums) tv-apparater från Sony
Fjärrkontroll för 216 cm (85-tums) tv från Sony

Styr dina media med en enkel rörelse

Bläddra igenom filmer, videoklipp och foton på våra tv-apparater med One-Flick Entertainment-fjärrkontrollen, eller dyk rakt in i handlingen med snabbstart. Den stabiliserande wedgedesignen har plats för en avancerad ljudanläggning.