Gå vidare till Innehåll
TV-APPARATER

190–203 cm (75–80-tums) tv-apparater

Upptäck underhållningens framtid med våra 190 till 203 cm (75- till 80-tums) LED-tv-apparater. Bildkvaliteten når nya höjder, och tack vare enkel anslutning kan du strömma media med en enda klickning.

En tv, oändliga möjligheter 

Du får alltid en bättre tittarupplevelse med våra 190 cm (75-tums) LED-tv-apparater. En kombination av enastående 4K-grafik, verklighetstroget ljud och djärv design blåser liv i allt du ser och hör. Spännande interaktivitet förvandlar vardagsrummet till ett avancerat underhållningscenter.

Monterad 190 cm (75-tums) LED-tv från Sony
Fantastiskt ljud med 190 till 203 cm (75- till 80-tums) tv-apparater från Sony

Titta, lyssna och upplev

Till exempel filmer, sport och spel ser oslagbara ut på våra stora 190 cm (75-tums) 4K-tv-apparater, och varje detalj i bilderna förbättras. Ett kraftfullt högtalarsystem omsluter dig med verklighetstroget ljud så att du får en riktig biokänsla i vardagsrummet.

Inget blir sig likt igen

Med 4K får du fyra gånger så hög detaljnivå som med Full HD och suverän bildkvalitet på vår 190 cm (75-tums) LED-tv. Med över åtta miljoner bildpunkter med struktur och detaljer får allt du tittar på, från matcher till tv-program, helt ny skärpa.

4K-bilder är fyra gånger så detaljrika som Full HD
Sony 190 cm (75-tums) tv med fantastiska funktioner

Ta underhållningen ett steg längre

Ge Blu-ray™ Disc-skivor, webbinnehåll och tv-program 3D-behandling med våra 190 cm (75-tums) tv-apparater och få en värld av uppslukande underhållning. Surfa på webben och strömma video. Med interaktiva lägen som Photo Share och synkroniserad visning kan du dela spänningen.

Intensiva färger

Färgerna blir mer levande med 190 cm (75-tums) LED-tv. TRILUMINOS-skärmen intensifierar varje nyans och ger ett spektrum av verklighetstrogna toner, från glödande rött till grönt som gräs. 4K X-Reality PRO skalar upp allt till 4K och mörka färger får nytt djup med X-tended Dynamic Range.

Skarp bild på de bästa 190 cm (75-tums) LED-tv-apparaterna från Sony
Fjärrkontroll för 190 till 203 cm (75- till 80-tums) tv från Sony

Underhållningen nära till hands

Hitta tv-program, filmer och webbinnehåll på några sekunder med One-Flick Entertainment-fjärrkontrollen till din 190 cm (75-tums) tv, eller bläddra tills du hittar något du vill se. Den unika wedgedesignen är så slimmad att den ryms nästan överallt, men det finns plats för en kraftfull ljudanläggning.