Gå vidare till Innehåll
TV-APPARATER

165–178 cm (65–70-tums) tv-apparater

Titta närmare på vårt utbud av 165 till 178 cm (65- till 70-tums) LED-tv-apparater och upplev spännande teknik för överlägsen bild- och ljudkvalitet i kombination med interaktiva funktioner.

Futuristisk design i 165 till 178 cm (65- till 70-tums) LED-tv-apparater

Perfekt för hemmabio

Ska du just komma igång med ett hemmabiosystem? Låt vår 165 cm (65-tums) tv bli den första anhalten. Med spännande funktioner som 3D, surroundljud och Live Football-läge ger de timmar av interaktiv underhållning för din familj och dina vänner.

Bildkvalitetens nästa steg

Med våra 165 cm (65-tums) LED-tv-apparater med 4K får du otrolig bildkvalitet istället för synliga bildpunkter. Avancerad teknik förbättrar även de små detaljerna, medan strukturen får helt ny intensitet. Varmt ljus bakom skärmen ger ljus från hörn till hörn, så att skuggiga partier försvinner.

4K-bilder är fyra gånger så detaljrika som Full HD
Skärmdelning med 165 cm (65-tums) tv från Sony

Anslut till allt

Smart-tv är en smart idé. Koppla upp dig med våra 165 cm (65-tums) tv-apparater och ägna dig åt allt från att strömma tweets till att dela bilder med nära och kära. Vill du ha lite spänning? Ta på dig 3D-glasögonen och dyk in i en ny dimension av underhållning med bilder som studsar ut ur skärmen.

Färger som studsar ut ur rutan

Få upp ögonen för TRILUMINOS-skärmen på våra 165 cm (65-tums) LED-tv-apparater och upplev intensiva färger. Bilderna förbättras av kraften i X-tended Dynamic Range, medan X-Reality PRO förbättrar kontrast och struktur, så att du får verklighetstrogen bildkvalitet.

Skarp bild på de bästa 165 cm (65-tums) LED-tv-apparaterna från Sony
Fantastiskt ljud med 165 till 178 cm (65-till 70-tums) tv-apparater från Sony

Nyskapande design och mäktigt ljud

Med One-Flick Entertainment-fjärrkontrollen kan du enkelt söka bland filmer och tv-program eller surfa på webben. Wedgeformen på våra 165 cm (65-tums) tv-apparater ger stabilitet, och högtalarkapaciteten ger ett komplett ljud som fyller rummet.