Din webbläsare kan inte användas med Adobe Flash Player, eller så har du en ogiltig version av Adobe Flash Player.
Klicka här om du vill hämta version 9.0.124 eller senare av Adobe Flash Player och visa flash-innehållet.
 
 

Ha dina foton och videor nära till hands med PlayMemories

Kommer du ihåg den där roliga festen förra året, där du tog massor av fina bilder? Vad hände med dem sedan? Många av våra bästa bilder och videor glöms bort för att de sparas på olika enheter eller läggs på ett minneskort eller en dator som sedan blir ersatt med en ny. Nu kan du komma åt alltihop med PlayMemories. Det är ett sätt att behålla, organisera, dela och få åtkomst till foton och videor – från en kamera, smartphone, videokamera eller surfplatta – utan att du behöver krångla med storlekar eller formatering. Det enda du behöver tänka på är att ta bra bilder!

PlayMemories-appar för kamera

PlayMemories-appar för kamera

Vill du kunna använda din kamera på fler sätt? Det ordnar vi. Välj bland en mängd PlayMemories-appar för kamera till den senaste NEX-kameran. Retuschera ett foto och överför det sedan till Facebook® direkt från kameran – det finns massor av olika appar som gör det lättare att vara kreativ, precis som du kan vara med din smartphone. Det finns en app som gör att du kan använda din smartphone som fjärrkontroll och styra kameran med den, så du kan ta ett foto och själv vara med på bild.

Utforska PlayMemories-appar för kamera

Organisera och redigera dina foton och filmer med PlayMemories Home

PlayMemories Home

Gör det enkelt för dig att hitta och organisera dina foton efter datum eller plats med PlayMemories Home. Du kan göra det via datorn och alla dina kameror och videokameror kan anslutas så att du enkelt kan organisera, redigera och dela dina bilder och videor med vem som helst.

Ta reda på mer om PlayMemories Home

Installera PlayMemories Home(Windows)

Installera PlayMemories Home(Mac)

Gör en kortfilm på din PlayStation®3 med PlayMemories Studio

PlayMemories Studio

Håll koll på dina foton och videor och titta på dem i din PlayStation®3 med PlayMemories Studio. Du kan lägga till ljudeffekter eller redigera dina videor och göra den perfekta filmen snabbt och intuitivt via PlayStation®3-kontrollen.

Ta reda på mer om PlayMemories Studio

PlayMemories Mobile

PlayMemories Mobile

Sikta, filma, överför och dela. Det är superenkelt med PlayMemories Mobile. Skicka foton till din smartphone eller surfplatta från den senaste Sony-kameran med inbyggd Wi-Fi®. När fotot finns i din mobil kan du välja att skicka det vidare till någon via e-post eller dela det på Facebook® så dina vänner kan se det. Du kan även använda din smartphone för att använda kameran som fjärrkontroll med PlayMemories Mobile och få superbra gruppbilder eller ändra inställningar direkt från din telefon eller surfplatta.

Android app on Google Play   

 

Med de här enheterna kan du ansluta till PlayMemories

Ta panoramabilder med kameror och videokameror från Sony
Redigera och dela via VAIO-datorer
Redigera foton och filmer via din PlayStation®3

Kameror och videokameror

Gå ut med din Cyber-shot™, α-kamera, NEX-kamera eller Handycam®-videokamera, ta fina bilder och överför dem på några sekunder till PlayMemories.

Ta reda på mer om kameror och videokameror

Bärbara VAIO-datorer

Skapa minifilmer, redigera dina bilder och filmer och dela dem sedan på ett smidigt sätt med nära och kära från din bärbara VAIO-dator.

Ta reda på mer om bärbara VAIO-datorer och stationära datorer

PlayStation®3 PS Vita och PSP

Du kan organisera dina bilder och filmer och lägga till effekter med PlayMemories Studio via PlayStation®3 – precis som i ett spel! Sedan kan du dela dina skapelser på din PS Vita och PSP.

Läs mer om PlayStation®3

Överför och få åtkomst till filmer via din smartphone från Sony.
Få åtkomst till PlayMemories från din Sony Tablet.

Xperia™

Ta skarpa, levande foton och överför dem till PlayMemories via din smartphone från Sony.

Ta reda på mer om Xperia™

Surfplatta

Få åtkomst till alla dina foton och filmer från din Sony Tablet

Ta reda på mer om Sony Tablet