Unna dig fantastiskt ljud

Resultatet av ett helt livs jakt på utmärkt ljud är att de fyra Signature Series-produkterna överträffar begränsningarna för högupplöst ljud, vilket ger en lyssnarupplevelse utan motstycke.

Signature Series

One Signature Sound

Förbättra upplevelsen med högupplöst ljud från något du lyssnar på till något du känner.

Förbättra varje ton med One Signature Sound

Det började med musikrevolutionen som sattes igång av vår legendariska Walkman® 1979. Den inspirerade miljontals människor att lyssna på musik när och var som helst. Signature Series tar den revolutionen ett steg längre till en ny standard för ljudåtergivning genom att utveckla upplevelsen från att lyssna på musik till att känna den. Med högkvalitativ analog och digital teknik har våra tekniker producerat en oslagbar upplevelse med hörlurar i ett fantastiskt sortiment med fyra kvalitetsprodukter.

Finjusterat och optimerat med precision av ledande ljudtekniker

De fyra Signature Series-produkterna har utformats för att fånga och återge varje liten ljudvariation, från inledningen av ett storslaget uppträdande till den sista svårfångade resonansen i slutet av en konsert. Till och med de subtilaste nyanserna av mikroljud och storskalig dynamik behålls. Det leder till en otroligt verklighetstrogen ljudåtergivning som är både skarp och uttrycksfull.

Jakten på det perfekta ljudet

Upptäck inspirationen bakom den nya standarden för ljudprestanda från teknikerna som gjorde det möjligt.

Banbrytande ljudinnovation

Sony har en oöverträffad historia av utmärkt ljud, från vår banbrytande, legendariska Walkman® 1979 till bemästrandet av High-Resolution Audio som ny standard för ljudkvalitet 2013. Signature Series är den senaste innovationen som banar ny väg för avancerat ljud.

Revolutionerande privat uppspelning

En historia full av hörlursinnovation

Våra tekniker har hela tiden utvecklat vårt berömda hörlurssortiment med innovativ designteknik och ljudkvalitet med hög precision, vilket har gett riktigt autentiska lyssnarupplevelser.

Visa hörlurarnas historia

Maximering av ljudkvalitet

En bakgrund inom digitalt ljud och förstärkning

Att driva ljudanläggningar utan distorsion är en exakt konst som vi har förfinat under ett halvt sekel. Ingenjörskonst, förstklassiga komponenter och avancerad akustik fungerar tillsammans för att förbättra ljudkvaliteten.

Visa historien bakom digitalt ljud/förstärkare

En legendar blir till

Walkman®-historia

Walkman® omdefinierade musiklyssning för en hel generation. Plötsligt blev stereomusiken bärbar och gick att lyssna på när och var som helst. Vi har fortsatt att förbättra den här legendaren sedan dess.

Visa Walkman®-historia

Omsorgsfullt tillverkade, vackert komponerade

Omsorgsfullt utformad

Endast de mest avancerade tillverkningsprocesserna och produktlösningarna användes vid skapandet av Signature Series, från materialen till lödningen och de strukturella tillverkningsmetoderna. På så sätt garanterades de högsta standarderna för kvalitet och utmärkt ljud.

Enligt designerna själva

Läs om inspirationen och hantverket bakom Signature Series, som designerna själva säger det.