Kameror

Fullformatskameror

Se till att varje slutarklick ger en bra bild med våra fullformatskameror. Läs mer om sortimentet nedan och hitta den bästa modellen för att fånga dina minnen i perfekt fokus.

Upptäck mer i varje bild

Våra fullformatskameror ger dina foton nya dimensioner. Alla fullformatskameror i DSLR-klass har en bildsensor i samma storlek som en 35 mm bildruta. Den större ytan gör att du kan fånga mer i hög upplösning, med bättre färg och detaljrikedom.

Design för fullformatskamera i DSLR-klass från Sony
Fotografi taget med den bästa fullformatskameran i DSLR-klass från Sony

Ta fram det bästa i dina foton

Upplev skillnaden med våra fullformatskameror. En större bildsensor är perfekt för högupplösta landskapsfoton. Du kan även använda det kortare skärpedjupet och skapa kontrollerade, suddiga bakgrunder utan brus – perfekt för vackra porträtt.

Förbättra varje bildpunkt

Blås nytt liv i dina foton med våra kompakta fullformatskameror. BIONZ X-processorn återger detaljer, minskar brus och förbättrar tonövergångar, och våra Exmor® CMOS-sensorer ger högre dynamiskt omfång med mer ljus.

Processorer i Sonys kompakta fullformatskamera
Objektiv till de bästa fullformatskamerorna i DSLR-klass från Sony

Frihet och flexibilitet

Med våra bästa fullformatskameror i DSLR-klass kan du välja ett perfekt objektivet för varje tillfälle. Välj mellan fullformatskameror med utbytbara objektiv med A- eller E-fattning och få flexibel fotografering för alla typer av fotoförhållanden.

Skapa filmer i fullformatskvalitet

Våra bästa fullformatskameror i DSLR-klass tar fantastiska foton och filmer. Funktioner som XAVC S Full HD-inspelning ger proffsig inspelning enkelt. Filmning i svagt ljus är inget problem eftersom sensorn ger skarpa och rena bilder.

Bilder tagna med en kompakt fullformatskamera från Sony
Fullformatskameror med NFC- och Wi-Fi®-anslutning

Anslut med din kamera

Dela foton och filmer med våra bästa fullformatskameror i DSLR-klass. Med funktioner som inbyggd Wi-Fi® och NFC kan du publicera foton och videor online eller överföra innehåll till din smartphone. Hämta också appar för redigering och -förbättring.